srijeda, 31. prosinca 2014.

New in #23

Bok dragi moji! Nadam se da ste mi veseli i da ste spremni za ulazak u novu 2015! Post sam planirala objaviti davno ali sam čekala paketić iz Sinapura od BPS-a koji još nije našao put do mene :(
U međuvremenu sam kupila samo najosnovnijih stvari, nesto se od toga i potrošilo, što ćete vidjeti u sljedećem empty postu iza nove godine a možda već i 4.1.

                     

S ebay-a sam naručila pet pločica za pečatiranje od čega je jedna dupla pa ću vidjeti što ću s njom. Dvije su iskrivljene i to sam kasnije vidjela ali ne utječu na dizajn i pečatiranje.

 


 U DM-a sam se nakupovala gelova za tuširanje, ovaj shine berry miriše ludo a ovo veliko pakovanje ima oko 700ml za samo 17kn!

   

U Mullera sam kupila blazinice s kojima sam zadovoljna i po prvi ut sam uzela ove maxi za lice dok okrule imam sebi za manikure. Tu je i Essence TC. Essence corrector olovka koja je super jer s njom lakše očistim višak laka i manje trošim vatenih štapića. Tu je i novo Essence oštrilo.

           


Od mame sam na poklon dobila divan Bourjois set koji sadrži maskaru i parfem, kaže da jednostavno nije mogla prestat mislit na njega iako sam ja svoje darove već imala zapakovane. Tu je i Baleina pjenica za čišćenje lica koju mi potajno uzima i sestra a vidjeli ste je i u favoritima. Malo isuše kožu ali tada nisam našla Baleinu za osjetljivu kožu pa je izbor bio na ovoj. Sad koristim nešto drugo a pjenica je pri kraju. Aveo je odličan za čišćenje pločica od pečatiranja dok sam Essence nail art  odstranjivač uzela prvi put, moja profesorica Žana kaže da je zadovoljna s njim pa sam ga uzela za probu. Na slici nedostaje još jedan Aveo i Essence odstranjivač koji je u međuvremenu potrošen.

Biobaza mi je ok jer nema štetnih sastojaka ali što se tiće znojenja i njegova sprječavanja tu se nije pokazao kao najbolji izbor.


SGGM i Essence lak sam dobila od mame na dar kao i Aveo odstranjivač ;) dok sam prvi lak lijevo ( MUR ) naručila s Pink Pande 

    
   S Pink Pande sam naručila Sleek rumenila PInk gold i trio paletu Pink Lemonade čije su slike i swatchevi napravljeni pa bi recenzija mogla do kraja siječnja.

Makeup Revolution maskaru sam naručila s Pink Pande a ova divotica na dnu skrivena od pogleda je dugo željena paleta čijim se slikama divim na Pinterestu i ostalim blogovima Oh so special čije swatcheve još nisam napravila zbog oblaka i kiše a sada minusa i bure.

Essence tekući tuš sam odlučila uzeti i tako si dati još jednu priliku jer sam ranije prebrzo odustajala.

   

Na Badnjak sam u Lidla kupila jednu od najhvaljenijih krema koja je odlična. Vidim da imaju u ponudi još dvije, hidratatnu i od meda pa se mislim vratiti i po njih. Maybelline lak mi je kupila sestra za  Sv.Nikolu a mogli ste ga vidjeti u sparkling manikuri za božićni izazov. I tu je još trakica sa BPS-a koja je poslana ali bez ostalih stvari za recenziranje. I tako se skupilo toga, sve u čekanju jednog paketića a u međuvremenu je i nešto od ovog i potrošeno.

Što ste vi zadnje kupiliu ovoj godini? Imamo li što zajedničko na popisu?

24 komentara:

  1. Super new in, što se Sleeka tiče odličan odabir! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga, sleek je dugo bio na wl, sad konačno imam dugo željene proizvode :)

      Izbriši
  2. Super su stvari s Pink Pande, a Aveo i blaznice su mi odlične! :) Kupovala sam svašta, najviše ono što mi je potrebno i trudila san se biti racionalna. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ostale proizvode cu naknadno probat, lak mi je malo pregust i sporije se suši, aveo je super za pločice a najbolji mi je Essence plavi odstranjivač :)

      Izbriši
  3. Odličan new in, ima dosta stvari. :D Ja sam zadnji šoping obavila u Lidla, vratila se po drugu maskaru i uzela još 1 za poklon. :D Iako san prije toga malo opustošila Dm ahah :D Morat ću se natrat da proban essence nail art odstranjivač, samo ga u mome dm-u, logično, nema haha. Tina draga, sve najbolje ti želim u 2015, da ti bude najbolja do sada! :D :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ima dosta toga :) ne kuzim di si uzela maskaru u Lidla? Poznat slučaj s Dm-om ja pola toga nađem u Mullera, a tako i Essence odstranjivače. Hvala ti draga moja, sve najbolje i tebi u novoj 2015!

      Izbriši
  4. Odličan post, jako mi se sviđaju pločice za pečatitanje. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga, pločice još nisu bile na redu ali biti će, godina tek počinje ;)

      Izbriši
  5. Haha super mi je ono sa mamom i poklon paketom :D I dobar odabir od Sleek-a, meni je on najdraži brend, skoro! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eto, mama me iznenadila i tako je rekla da iako sam imala darove da je ovaj morala uzet pa kud puklo da puklo :D

      Izbriši
  6. Lijep new in, svakakvih zanimljivih stvarčica tu ima :) Posebno mi je Bourjois set zapeo za oko, izgleda odlično :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, ima svega po malo... Bourjois izgleda obečavajuće, vidjet cemo :)

      Izbriši
  7. Jako lijep new in ;)
    Sleek stvarčice mi se posebno sviđaju i nadam se da ću ovih dana nabaviti par njihovih stvari.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) sleek mi je bio velika zelja pogotovo paleta sjenila oh so special. veselim se tvojoj kupovini sleek proizvoda

      Izbriši
  8. super stvarčice :) ja volim od essenca liquid ink waterproof eyeliner pa ako budeš u mogućnosti probaj, možda ti se svidi :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Oduševio me ovaj bourjouis set, nisam ni znala da imaju parfeme :O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam ni ja znala, ali eto ovo je neki novitet, jer je miris još najskuplji, ovako je u setu bilo povoljnije

      Izbriši
  10. Lijepe stvari :) Meni je ova ASleek paleta sjenila na WL i mislim da ću si ju uskoro priuštiti s obzirom koliko je svi hvale :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Sleek dugo bio na WL sve dok si na sam Badnjak nisam dobila dostavu sa Pink Pande jer mije to bilo najbrze :)

      Izbriši
  11. super su stvarcice, imas dobru mamu.moja meni samo da parice i kaze izvoli i ako znam da ces sve na lakove potrositi>>
    zbunila si me sa plocicama , Born Pretty kao da su ali izgleda nisu.ja sam sad narucila qa25 sto bukvalno isto izgleda kao tvoja qa21
    steta sto je jedna dupla, da nije qa23 sa sapicama i koskom ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. menije otac takav bio prije, da pare pa si kupi sama sto zelis, ali meni je najdraze kad se netko potrudi da mi sam kupi poklon kao sto jemama. tako mi je kupila lakove koje ja nisam imala. pločice su vjerovatno kopija, a ova dupla je sa hello kitty, žabama i zekom :) a broj je QA 24

      Izbriši
    2. hvala..meni se nakupilo duplikata pa sam stavila za giveaway !
      lep pozdrav !

      Izbriši
    3. nema na čemu. ja cu svoju proslijediti ili ostaviti za darivanje :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.