petak, 2. siječnja 2015.

Favorites of December

Bok drage/i moji!  Prvi post u ovoj godini posvećujem favoritima u prošlom mjesecu dok će te u sljedećem vidjeti moje najdraže proizvode koji su obilježili 2014. Krenimo redom :)

                                           

Balea ima odlične proizvode te je omjer cijene i kvalitete odličan. Meni se najviše sviđaju njihovi gelovi za tuširanje i losioni za tijelo tako da sam uvijek u potrazi za nečim novim što još nisam probala.

Schauma mi je super šampon, koji god imala pa tako i regenerator to je za moju kosu sasvim solidan proizvod :)

Biobaza mi je draga jer nema aluminija u sebi i ostalih štetnih sastojaka i ovo mi je trenutno jedini proizvod koji imam od njih a želja mi je imati odstranjivač makeup-a i njihovu kremu za tijelo od badema.

Eveline maximum growth  je trenutno pri kraju a kako još imam diamond hard i 6u1 te još najmanje dva od Essenca nemam namjeru kupovati nove dok sve ne potrošim pa tako i onaj najhvaljeniji 8u1.

 

Elixir me oduševio svojom višenamjeskom primjenom a više o njemu ste mogli čitati u ovom postu.

                                      

Kreme San su spas za moju kožu, sa njima sam jako zadovoljna ali dječja mi je spas pogotovo nakon depilacije. Noge su glatke, meke i nema uraslih dlačica kao prije. Više o njima ste mogli čitati ovde.

Od dekorative nisam puno toga koristila osim lakova koji su obilježili prošlu godinu ali o njima više u sljedećem postu. Koji su vaši favoriti za prosinac i koji su vam proizvodi obilježili prošlu godinu?

Broj komentara: 8:

  1. Imala sam ovaj Balela gel za tuširanje i stvarno lepo očisti kožu tela, ali moju kožu isušuje u ovo doba, za leto su mi njihove kupke/gelovi za tuširanje super! A ovaj gel za tuširanje ima divan miris, mogla bih reći da je isti poput mirisa kupke iz njihove limitirane kolekcije Balea Magischer Winter.

    Meni su divne stvarčice bile Rozal ružina vodica, Mixa 40% glicerina za suve delove, Mixa baby gel sa bademovim uljem, Nivea Cream Care gel za tuširanje, Sebamed Clear face sapun, Alverde divlja ruža ulje i maska, Garnier crveno mleko za telo kao i njihov buter sa 20% glicerina, standardno iz godine u godinu Neutrogena krema za ruke norveške formule, Fenel buter sa shea buterom, Alverde maskara za obrve, Essence providna maskara za obrve i trepavice, Velnea kupke za tuširanje (meni ne smeta što ne pene, i sviđa mi se što ne isušuju), kao i ove njihove nove kolekcije (probala sam kolekciju za osetljivu kožu, kupka je divna, mleko takođe, ali je ipak za toplije dane pa sam ga prosledila sestri jer se leti ne mackam toliko, a već imam neke za leto i proleće), ali su me zaista prijatno iznenadili dobrim odnosom cena i kvaliteta. Imam baš puno nekih stvarčica koje su me ove godine lepo iznenadile, i stvari čije sam zalihe dopunila, i neke su prestale da se proizvode/uvoze (npr. Sahul proizvodi koji su mi bili predivni! Njihova ulja i Rozal ružina vodica).

    Sad ću morati da vidim ove stvari koje si pohvalila, nadam se da ih ima kod nas. Deluju zanimljivo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žao mi je što te balea isušuje, nemamo svi istu kožu i ne odgovara svima sve, što je i razumljivo. Od navedenih proizoda nisam ništa probala :( San i Elixir je dostupan u HR ali ne znam da li šalju van u susjedne zemlje. Planiram za prekosutra proizvode koji su mi se najviše svidjeli pa navrati ;)

      Izbriši
  2. zajedničko nam je Elixir ulje,,spasilo me ovih dana,,
    a voljela bih isprobati i ovaj Shaumin šampon, jer još nisam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Elixir je super, odlično ulje sa širokom primjenom. Meni je Schauma super, nadam se da ce ti odgovarati

      Izbriši
  3. Biobazin dezić mi zvuči super, voljela bih ga probati zbog dobrog sastava. Njihov gel za tuširanje s bademom sam kupila neki dan, 50% je bio snižen u Bipi, i još ga nisam probala jer mi smrdi :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su super njihovi 3u1 proizvodi ali sam probala samo testere i to za tuširanje, za kosu bi mi količinski bilo premalo. Zato mi njihove kreme nemaju lip miris i nebi ih kupila. Zato imaju ostale proizvode vrijedne pažnje :)

      Izbriši
  4. Nisam probala ni jedan od ovih proizvoda ali krema mi deluje zanimljivo.

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.