ponedjeljak, 9. veljače 2015.

Empty #2

Bok drage moje! Evo nas u još jednom empty postu.  Proizvodi su se trošili, ambalaže čuvale, skupila se jedna manja hrpica ali ni blizu kao što zna biti kada ima oko 20+ proizvoda. Što se sve našlo u potrošenim proizvodima, pročitajte u nastavku ;)

                                            

Balea gel za tuširanje sa mirisom orhideje predivno miriše i njeguje kožu a samo pakovanje dosta dugo traje jer ima oko 750ml za cijenu od oko 12-15kn. Nisam sigurna 100% u cijenu ali znam da je tu negdje i da nije puno.

Balea regenerator sa mango i aloe verom mi je dobar, ne masti i ne otežava kosu, a kosa se nakon pranja lijepo češlja bez petljanja kose.

Schauma Cotton fresh mi je šampon koji uzmem s vremna na vrijeme, namjenjen je masnoj kosi, a ono što ja posebno volim kod šampona je probavati i ostale neovisno o brendu, jer mi jedan te isti šampon znaju dosaditi.

Balea soft ol balsam je kremasti, lagani losion, namjenjen suhoj koži, rok je istekao početkom godine tako da je potrošen na vrijeme a o njemu sam pisala i recenziju.

    

Balea romantic star je zapravo sestrin dezodorans, inaće nešto jačeg mirisa koji se meni ne sviđaju pogotovo u dezodoransima jer volim lagane i osvježavajuće a sprejeve ne koristim jer me guše i tada me uhvati jaki kašalj.

Avon solution imam već odavno, iako je piling, koristila sma ga kao masku za lice jer ugodno hladi i osvježava kožu.

Balea odstranjivač makeup-a, pakovanje, tko zna koje po redu, na mojoj koži je ok bez ikakvih iritacija.

Aveo odstranjivač koji mi je super za  čišćenje pločica, imam još jednu bočicu u rezervi tako da čim prije moram otić do Mullera :)

    

   Eveline maximum growth je došao do kraja. Da nešto ubrzava rast nokta to nisam primjetila ali kao bazni lak prije samog lakiranja mi je ok te vjerovatno ponavljam kupovinu.

Essence baza za sjenila je došla do kraja, baza s kojom sam bila zadovoljna, jedino što mi se ne sviđa kod nje je što mrvicu zateže prilikom sušenja ali to je a kraju zanemarivo jer taj osjećaj kasnije nestane. Sestri mi se ova baza nije svidjela baš zbog zatezanja pa bi rekla nemoj mi stavljat ono što mi zateže oči :D

Mullerova britivica za depilaciju, ok, osobno čak i draža od Baleine. Vraćam se po novo pakovanje.

Ziaja maska od kozjeg mlijeka za suhu kožui i protiv znakova starenja je odlična! Malo pakovanje mi je potrajalo za dva korištenja, ma mogla sam izvuć i još jedno ali osjećaj nakon korištenja maske me oduševio! Mekana, glatka koža, a miris ugodan i ne napadan, uživala sam u korištenju maske i svakako je ponovo kupujem a ovu masku sam dobila na razmjeni sa Melisom.

To je za sada sve. Imamo li što zajedničko u empty postu?

Broj komentara: 17:

  1. svaka cast na potrosenoj bazi, ipak je to stvar koja se sporo trosi :) britvice i ja kupujem ove u paketu, za to mi se uopce ne da davati neke vece novce :D a moj vjeciti favorit je zeleni aveo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala, znam da se baze sporo troše ali ovu sam dugo koristila tako da je i njoj došao kraj. aveo mi je super za čišćenje pločica za pečatiranje.

      Izbriši
  2. Obožavan Balein odstranjivač šminke! *_* Uzela ga nedavno, tila probat a išla na sigurno i mhm, sigurna san da će i kod mene biti dosta bočica istoga u budućnosti :D Sad bi i ja probala Ziaja masku :O :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je balein odstranjivač super i vise stvarno neznam koliko sa ovih bočica potrošila. maska je meni bila odličnna, nadam se da ce i tebi odgovarati :)

      Izbriši
  3. Imala sam avon solution toniranu kremu i nisam bila zadovoljna. Prestala sam da je koristim vec posle 3-4 nanosenja. Mada sad bas zelim da probam piling, cini mi se kao dobar.
    Naravno Balein odstranjivac je fantastican. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tonirane kreme od avona nisam probala tako da tu nemogu nista reći. ali sto se tiće pilinga i maski meni su super, a balein odstranjivač mi je jedan od best buy otkako se šminkam

      Izbriši
  4. Moram probati ovu masku za lice! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Imamo, imamo aceton zajednički heh :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Obožavam Schauma šampone i regeneratore! Super post, prvi put sam na tvom blogu. Nadam se da možeš posjetiti moj i ostaviti mi feedback, tek sam počela pisati :)

    https://www.itsmissivana.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja također volim Scahuma šampone i regeneratore. Hvala ti na posjeti :)

      Izbriši
  7. Nisam vidjela ovaj Balein gel za tusiranje sa orhidejom, trebam ga potraziti jer volim taj miris. I ovaj Aveo odstranjivac laka je bas hvaljen. Eveline za brzi rast noktiju nisam probala, ali koristim njihov 8in1 kao bazu i odlican je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šamon je na polici, kod nmene je bio na najdonjoj, a eveline vise nisam kupovala jer imam 3 za jačanje noktiju i dok bar 2 ne potrošim nove ne uzimam :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.