utorak, 24. ožujka 2015.

Empty #3

Bok šminkoljupci! Vrijeme je za još jedan empty post. Malo po malo skupilo  se potrošrenih proizvoda, no kako je praznih proizvoda od zadnjeg posta to bilo nešto slabije, mislila sam da će post vidjeti svijetlo dana tek idući mjesec, no moja vrečica je postala knap za otpad koji se skupio.

                        

Balea pjenicu za čišćene lica sam kupila negdje krajem prošle godine. Na prvu mi je izgledala ok, no kasnije smo bile u love - hate odnosu zbog glicerina kojeg ima u sebi a koji je meni zatezao kožu lica. Ne doduše uvijek ali bilo je i takvih dana :( Sumnjam da ću kupnju bar ove pjenice ponoviti.

Essence nail art polish remover odstranjivač koji je nesto skuplji od njihovih koji imaju u ponudi, lak uklanja dobro no miris je taj koji mi najviše smeta, pa se vračam njihovom plavom odstranjivaču koji mi je najbolji.

Aveo odstranjivač je odličan za pločice od pečatiranja noktiju a dobar je i kao sam odstranjivač no za pločice je meni najbolji i tu mu nema zamjenskoga :)

L'oreal Professionel   je regenerator koji je mojoj kosi bio noćna mora, toliko mrsenja i gropova kose nisam imala skoro nikad.

 
 

Balea i gel za tuširanje sa mirisom maline je odličan! Ovo je prvi ovakav gel koji sam probala od Balee, miris se ne osjeća dugo nakon tuširanja a koliko sam vidjela nije iz limitirane kolekcije te vidim da ima još od kiwiia kojeg bi rado probala.

Avon Garden of Eden je dobar gel za tuširanje, dobila sam ga davno na poklon od Sare pa je neko vrijeme čekao svoj red jer se na kadi zaredalo i ostalih gelova tako da je sad došao i njegov kraj. Ovo mi je prvi gel za tuširanje od Avona nakon dugo vremena, vjerovatno ću ih kupiti još samo neki drugi miris.

Balea  Summer Glam je super losion o kojemu sam ranije pisala na blogu, ovaj sam sačuvala za zimske dane kada mi je soba  mirisala  na kakao i kosos ♥

Balea Golden magic je slatki, malo teži miris koji moja sestra koristi a ja samo stojim atento i gledam da svoju kozmetiku ne baci u koš tako da prazne proizvode odmah uzimam i spremam za ovaj tip posta :)


Garnier fructis šampon protiv prhuti koji mi je bio ok te bi mu dala još jednu priliku. 

Biobaza silky comfort je ok roll on no meni ne spriječava znojenje niti ga umanjuje, jedino pozitivno je što mi znoj više nije tako intezivan a još veću prednost ima što nema aluminija, parabena, alkohola, parabena, parfema.

Neutrogena hidratatna krema za tijelo je suer, lagana, nemasna i brzo upijajuća, ne masti kožu te mogu prekočiti bar jedan dan da se ne mažem a da mi ljuskice ne lete na sve strane i da mi koža nije toliko suha kao što zna biti.


Duchesse su Mullerove blazinice kojima se uvijek iznova vračam. 

Cotton Dream su bile sos blazinice kada nisam bila do Mulera te su kao i svi prethodnici dobro odradili svoj posao :)

Balea maska za kosu koju imam ohoho, i koju sam nedavno potrošila prije isteka roka. Pa ovde ima maske za dva korištenja! Moja kosa voli maske tako da ću ovu od Balee vjerovatno ponovo kupiti.

CV  ( mullerov brand )  maska za prištiće koju sam kupila kada sam  krajem siječnja a početkom veljače imala novi, još gori pubertet. Maska malo smiruje upalu, no nakon trećeg korištenja ja sam u licu bila crvena ko' rak no ne znam da li je za to bila krivac sama maska ili je reakcija izašla u kombinaciji s Baleinom pjenicom koju sam ranije koristila.

Essence korektivna olovka za lak, vjerovatno 3. po redu, uzimam si novu jer da nema ove olovke ja manikure ne bih radila. S olovkom si počistim sav nered koji napravim kada radim manikure tako da mi je ova olovka spas :)

Bioderma sensibio miceralna tester za koji sam zaboravila da ih imam, a miceralnu već neko vrijeme nisam uzimala. Miceralnu svakako moram uzeti, no ja volim uvijek probavati nešto novo, tako kad isprobam sve miceralne što postoje onda ću napraviti uži izbor i miceralne kojima ću se vračati. 

Nije loše, 16 proizvoda + 1 tester. Što se našlo u vašoj vrečici za otpad? Imamo li što zajedničko?

Broj komentara: 8:

  1. I meni je ovaj Essence odstranjivac dobar, a ni miris mi preterano ne smeta ali decko bezi iz stana kada skidam lak koliko mu je jak:) Imam Avon piling istog mirisa i svidja mi se, a i Balea dezodorans od maline iz ove linije koji mi je ok :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. stvarno ima odstranjivača koji imaju jak i neugodan miris :( meni je plavi essence odstranjivač super. piling od avona nisam probala, bar ne od ovih gelova

      Izbriši
  2. Od svega navedenog, koristila sam Biobaza dezić i izazvao mi je alergiju (inače nikada nisam bila alergična na ništa). Muller blazinice su mi zakon, a i cijena im je odlična (probaj i njihove ostale higijenske potrebštine, npr uloške!).
    Bioderma micelarnu imam zelenu (za masnu kožu), ali privlači me i ova crvena (ima za kupiti malo pakiranje, pa ga namjeravam uzeti). Garnier šampon protiv peruti mi je jako isušio vlasište koje se onda još više perutalo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To za Biobazin dezić znam :( Mullerove blazinice su stvarno super! A ostali proizvodi su 'dokaz' da ono sto odgovara jednome ne mora nuzno i drugome

      Izbriši
  3. Avon gel za tusiranje sam koristila i bio mi je sasvim oke, mada ne kupujem ih cesto, radije kupim u Lilly-ju ili Dm-u jer mogu da osetim miris. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam ja isto u dm-a često kuujem većinu kozmetike. i meni je drago kad mogu osjetiti miris, samo nije bas najbolje otvarati proizvode jer im tako skračujemo rok trajanja

      Izbriši
  4. Very nice post my dear :)
    xoxo Antonella <3

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.