utorak, 30. lipnja 2015.

Born pretty store ukrasi za nokte (recenzija)

Bok šminoljupci! Danas vam donosim zadnju recenziju o proizvodu dobivenog od Born pretty store.
Osim naljepnica, kistova, pločica za pečatiranje,  odlučila sam se i za kamenčiće ali one koji imaju više boja i koje se presijavaju pod različitim kutevima.

                                 
   

Kamenčići dolaze u plastičnom kolu, od čvrste plastike. Poklopac je proziran te se kroz njega lijepo vide svi ukrasi, a sam poklopac se bez problema okreće, što mi je posebno drago. Kamenčići dolaze u 12 različitih veličina, ravno rezani, u  predivnim  bojama koje se pod različitim kutevima presijavaju. Lako se koriste: mogu se staviti dok je lak još mokar ili kad se lak osuši pa na poleđinu kamenčića staviti malo top coat-a i tada staviti na nokat. Tako sam radila prvi put kod prve manikure. Da bi kamenčići potrajali što duže, preko njih sam stavila top coat. Kamenčići su mi trajali duže nego sami lak! Lak se trošio, ali kamenčići su bili na noktima sve dok ih nisam odlučila skinuti. Kod uklanjanja ove manikure, na noktima sam imala blazinicu koju sam držala malo duže na noktima, lak se bez problema skinuo, ali ne i kamenčići. Ali njih sam uspjela lako maknuti s nokta jer je aceton otopio lak i nadlak.

  
  

Kamenčići idu uz sve lakove a ja sam se odlučila za dvije manikure, jedino mi je žao što nisam imala duže nokte :(

  

   

 bez nadlaka/ without top coat

   
     s nadlakom / with top coat

Kod ove manikure kamenčiće sam stavljala odmah nakon lakiranja noktiju, a kad se lak osušio preko sam satvila nadlak. Kamenčiće je najlakše loviti s vosak olovkom, a ako je nemate dobro će doći i točkalica. Međutim, ja sam se snašla i s prstima te sam tako jednostavnije i brže poslagala kamenčiće. Ovakva vrsta ukrasa za nokte mi se jako svidjela, sviđaju mi se i ostali oblici pa vjerujem kako će se u mom nail art kitu naći sve više ovakvih ukrasa za nokte. Ovo mi je jedna od najdražih manikura koju sam radila u posljednje vrijeme, što zbog laka, što zbog ukrasa na noktima.  Kamenčiće možete naći na Born pretty store u nail art odjeljenju pod dekoracijama u kolu  i nazivu 230Pcs/ Box newly round rhinestone flat back acrylic po cijeni od 3.41$ Prilikom kupovine možete koristi moj popust za -10% ali se ne odnosi i na proizvode koji su već sniženi. Koristite li ukrase na noktima?
                                   


*PR sample



4 komentara:

  1. Uvijek mi je bilo lijepo vidjeti ovakve manikure s kamenčićima na drugim curama, ali nikad ih sama nisam isprobala. Mislila sam da se teže lijepe i da brzo otpadaju, sad si me baš oduševila! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ovi kamenčići se lijepe tj. stavljaju jednostavno a tako se i skidaju, samo je potrebno blazinicu s acetonom držati duže na noktima da popusti lak i nadlak. ako ti zapne, ima na youtubeu video kako ih ukloniti ;)

      Izbriši
  2. super su mi, ove sam i ja zapikirala ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni isto, pogotovo što ovakve multicolor ukrase nisam imala :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.