subota, 21. studenoga 2015.

Born pretty store crni lak za pečatiranje

Danas u zadnjem nizu postova od Born pretty store-a predstavit ću vam lak s kojim sam radila zadnjih nekoliko manikura. Born pretty store lak za pečatiranje dolazi u maloj  četvrtastoj staklenoj bočici. Četkica je mala i kratka te ravno rezana.

                             
                                           

Lak je kremaste teksture, dobro se nanosi na pločice za pečatiranje. Dobro je pigmentiran te dobro surađuje sa svim lakovima koje imam što prije ovog laka nije bio slučaj. Do sada sam mogla pečatirati samo s Konad lakovima i lakom od WnW black creme koji mi je najviše odgovarao na sve lakove. Na sljedećim slikama možete vidjeti njegovu pigmentaciju na motivima.

   
                              
     with flashlight / slikano blicem
  
   

S ovim lakom sam napravila i novu manikuru, jednoroga koji mi se kao motiv jako sviđa i do sada ga nisam imala prilike imati na noktima. Današnju manikuru kao i prethodne možete naći u ovom postu.Voljela bih kada bi laka bilo malo više u bočici pogotovo za sve koji vole manikure koje se rade pečatiranjem, no u koliko takve manikure radite rijetko tada će vam ova bočica laka potrajati.

U koliko tražite lak za pečatiranje moje preporuke idu za lak koji možete naći ovdje pod nazivom 6ml black nail art stamping po cijeni od $4.99 Prilikom kupovine možete koristiti i moj kod za popust za  -10% ali se popust ne odnosi na već snižene artikle.

                                         





 Koji su vam se lakovi pokazali dobrima za pečatiranje?

*PR sample

Broj komentara: 10:

  1. Nisam probala, mada fino izgleda..Ja ne volim da ukrasavam nokte, iskreno i mrzi me, ali ovo je ok :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je nekad obično lakiranje bilo više nego dovoljno ali otkako sam u nail art-u više od godinu dana postalo je nekako zarazno :D

      Izbriši
  2. Ja sam od Born Pretty Store dobila ovaj http://www.bornprettystore.com/15ml-born-pretty-nail-stamping-polish-black-nail-polish-p-22322.html i crni i bijeli lak. Dođe 15ml, a jeftiniji su od ovih. :D Super rade, jako dobro pigmentirani, uskoro recenzije, oba preporučujem. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidis, njih jesam gledala ali su mi se tada učinili skupljima, možda su im sada spustili cijenu. Dobro da znam za sljedeći put, hvala :*

      Izbriši
  3. Kako dobro pokupi sliku, mada ti je i pecat super..... A i ja sam obolela od iste infekcije, koja zna da zahvati i ljude u "ozbiljnim" godinama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što smo starije to smo zgodnije ;) a nokti luđi, otkačeniji...

      Izbriši
  4. nije loš, ali je preskup... eto mene, moram ja neku manu ubost ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kada sam ga birala, mislim da nije bio po toj cijeni :/

    OdgovoriIzbriši
  6. To je najbolji lak koj možete poželjeti virujte mi. Lak je prekrasan

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.