petak, 20. studenoga 2015.

Born pretty store dvostrani pečat i strugalice

Bok šminkoljupci! Danas sam vam odlučila pokazati pečat od Born pretty store-a kojeg gledam već dugo vremena na njihovoj stranici i koji je u većini youtube tutoriala prikazan. Riječ je o dvostrukom crnom pečatu za manikure. Pečat dolazi u setu s dvije strugalice u plastičnoj i prozirnoj vrečici, koji je skupa s lakom bio još dodatno zaštićen pjenom/spužvom kako se ne bi oštetio u transportu.


                               
 


Pečat je napravljen od  čvrste platike. Dobro stoji u ruci i nije nezgrapan za rukovanje. Dužina pečata je 7,3cm dok je donji dio koji je ujedno i najmekaniji 2,8cm a gornji dio, koji je nešto čvršći 1,5cm.


Pečat na sebi ima i sjaj koji se na slici ne vidi i s kojim je pečatiranje  nije bilo  najbolje dok papirnatom rašpicom nisam izbrusila taj sjaj. Kasnije je pečat super surađivao. Motive prenosi lako, na noktu je jako ugodan i mekan te nije potrebabn nikakav jači pritisak. Gornja strana pečata je malo tvrđa od bijele, ali ne u toj mjeri da ne možete raditi manikure. Gornja strana pečata također dobro prenosi uzorak no ja više volim da mi je pečat veći i komodan kako bi mogla raditi manikure.



Pečat na sebe lako skupi prašinu, bilo kakve mrvice, tragove laka i sl. Iako se lako da očistiti u acetonu, najzahvalinija metoda je ona s selojtepom koji pokupi i najmanju nečistoću. Prilikom korištenja pečat izađe  malo van, ali to nije probelm jer ga se lako vrati na svoje mjesto. 


Uz pečat dolaze i dvije strugalice: jedna manja i jedna veća. Najmanja strugalica je u obliku zvona veličine 3,5x2,3cm. Druga strugalica je veća i jača, a dimenzije su 4,2x5,7cm. Obje strugalice dobro rade svoj posao, s obzirom da su plastične nema nikakvih tragova na pločicama za pečatiranje. Osobno, ova druga strugalica mi je draža te nju najčešće i koristim.

S ovim pečatima sam radila i manikure koje ćete vidjeti u postu, kasnije uz manje objašnjenje.


Fenixa sam radila preko zadnje water marble manikure. Kao što sam već ranije spomenula, s ovim pečatom nije potreban jači pritisak na nokat jer će u suprotnom lak s pečata otići mimo motiva što se i meni dogodilo. Dakle, potreban je samo laganiji prijenos motiva s pečata na nokat i ništa više. 


Motivi playboy zečeva su mi super ispali, lijepo se prenosili jedino što ih nisam ravnomjerno stavila na nokat dok mi je top coat dva zeca malo razmazao :(

Veće motive sam probala raditi ali mi nije polazilo za rukom, ne samo s ovim pečatom već sa svakim koji sam do sada imala. Za veće motive će mi trebati više prakse i više pečatiranja dok ne uhvatim ruku a tada će i same manikure biti bolje i ljepše. U koliko tražite mekani pečat koji lako prenosi motive tada vam od srca preporučam ovaj koji možete naći na ovdje pod nazivom 3pcs/set - hot sell double side stamping po cijeni od $2.49. Prilikom kupovine možete koristiti i moj kod za popust  -10%





Jeste li probali ovaj pečat ili neki drugi od Born pretty store-a? 

*PR sample

Broj komentara: 6:

  1. ja sa mekanim pecatima slabo umem da stampam.ali zato imam klasicne nekoliko vrsta gumene da takao kazem i super su mi.stvar je mozda i navike ali i prakse ! lepo je ovo ispalo sto su uradila !
    znas li da ja ne lakiram preko pecatiranja, desilo mi se da razmazem sliku
    pozz

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imama takav jedan, kopija konada, ali mi je previše tvrd za moje nokte, ima dana kadane surađuje s lakovima i noktima. znam da je sve stvar navike ali me ovaj ugodno iznenadio. i da, skoro meni svaki nadlak uništi motiv ali ako ne pritisnem jače četkici o nokat i ako je tc malo izašniji onda ga neće uništiti ;)

      Izbriši
  2. Kupi si onaj roler za odjeću za mucice (DM za desetak kuna) i njime si čisti pečat, ide brže i jednostavnije nego sa selotep trakom.
    Znači sav 'višak' uzorka samo pečatiraš na tu traku i čist je ko suza :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam na što misliš, mislim čak da ga i imam iz kineskog dućana. Toga se nisam ni sjetila, hvala ti :*

      Izbriši
  3. još se uvijek držim starog konadovog pečata, ne ide mi s ovim mekanim, a nemam nešto pretjerano volje vježbati ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je konadov dobar, srećom pa sestra ne zna da je kod mene ;) ovaj mi je super jer više ne moram mučiti nokte s tvrdim pečatima ;)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.