četvrtak, 12. studenoga 2015.

Irresistible Me silky touch ekstenzije za kosu

Bok šminokljupci! Danas sam vam pripremila jednu drugačiju recenziju od svih koje ste do sada mogli čitati na mom blogu a riječ je o ekstenzijama. Vjerujem da ste vi kao i ja bar jednom u životu željeli probati ekstenzije. Ja sigurno jesam i to prije par godina kada sam bila kratko ošišana na paž, i kada mi je kosa tako sporo rasla da sam mislila kako će mi do one prijašnje dužine trebati cijela vječnost kako bi opet imala dugu kosu. U međuvremenu je moja kosa narasla do željene dužine a moja želja za ekstenzijama napokon je ostvarena. Početkom ljeta kontaktirana sam od kompanije Irresistible Me koja mi je ponudila ekstenzije a za uzvrat recenziju sa slikama prije i s ekstenzijama. Na YouTubeu sam našla dosta pozitivnih video recenzija i sve preporuke za kompaniju tako da sam pristala da probam ekstenzije. Imala sam mogućnost izbora linije, duljine, boje. Prije nego krenem na samu recenziju, prvo da vam predstavim kompaniju.

Irresistible Me je kompanija sa sjedištem u New Yorku koja se bavi izradom ekstenzija od ljudske kose. Osim ekstenzija u ponudi imaju proizvode za stiliziranje kose, pegle, uvijače, i ostale dodatke. Proizvodnja i slanje su iz Kine odakle se narudžba šalje FedEx kompanijom i koja radi isporuku za tjedan dana! Irresistible Me sudjeluje s blogerima, vlogerima te su jako susretljivi, spremni odgovoriti na sva pitanja.

Pakovanje: Ekstenzije dolaze u tanjem kartonskom pakovanju unutar koje se nalaze ekstenzije. S vanjske strane se nalazi ime kompanije dok je s unutarnje print djevojke s kosom a kada izvadite ekstenzije iz kutije unutra je još zabavni i razigrani font. Ekstenzije dolaze u zip pakovanjima koja na sebi imaju dodatne naljepnice. U ovom manjem dijelu je uzorak koji možete otvoriti i probati te vidjeti da li vam boja i dužina odgovaraju. Ako ne, tada uzorak vratite a ostatak pakovanja ne otvarajte jer se reklamacija ne može uvažiti. Tu se također nalaze i tri dodatne kopče. Iste upute nalaze se iza pakovanja u kojem se ekstenzije nalaze.

 
   
   

Duljinu koju sam ja odabrala je 24" ili 68cm u boji ginger i težinu od 200gr. Ekstenzije su još dodatno spakovane u maloj crnoj mrežici kako bi se sačuvao njihov oblik i dodatno zaštitile od bilo kakvih otvaranja.

    
    

Ekstenzije: Dolaze u deset pramenova na kopčanje. Najdeblja i najgušće ekstenzija ima 4 kopče te je trostruka. Dakle, samo jedan dio ekstenzije  je kao tri normalne. Na dodir su meke, i nemaju nikakve neobične mirise.

                    

Ekstenzije su pakovane: jedna ekstenzija s četiri kopče, dvije  sa tri kopče, pet s dvije kopče i dvije  s jednom kopčom.

   

Iako sam prije dolaska ekstenzija obojala kosu, boja ekstenzija mi nije odogvarala pa sam razmišljala o bojanju svoje kose u boji u kojoj su ekstenzije. Međutim, u katalogu boja, nisam mogla naći nijednu koja bi bila identična boji ekstenzija pa sam se na kraju odlučila na bojanje kose i ekstenzija u jednu burgundy boju koju ste mogli vidjeti u ovom postu.

Bojanje: Ekstenzije se bez problema mogu bojati te boju hvataju bez problema. Boja se držala onoliko dugo koliko bi i sami držali boju kada je bojate kod kuće ili kod frizera.

Pranje,sušenje, češljanje:  Peru se normalno bilo kojim šamponom i regeneratorom. Prilikom sušenja postaju lagano valovite što mi se još više svidjelo jer imaju prirodne valove kao i naša kosa. Mogu se sušiti fenom za kosu iako ja svoje ekstenzije ostavim preko noći da se prirodnim putem osuše. Imam četku od desate koja ekstenzije četka bez problema. Bilo bi dobro da za ekstenzije kupite posebnu četku koja je gušća i koja će još bolje raščešljati ekstenzije a samim time im i produžujete vijek trajanja.

Stavljanje: Prije stavljanja ekstenzija poželjno je natapirati kosu kako bi se ekstenzija bolje uhvatila. Ono što sam još naučila od svoje frizerke je da se s ekstenzijama i njihovim stavljanjem možete igrati tj. najdeblja ekstenzija može biti pri dnu ili vrhu kose, ekstenzije s dvije kopče idu sa strane do njih a osim toga, možete staviti i samo tri ako idete s tim da imate samo duljinu. Osjećaj na glavi je neobičan. Ekstenzije će te sigurno osjetiti tj. njihovu težinu a nakon određenog vremena ta težina će biti manje primjetna, barem je tako kod mene slučaj. S ekstenzijama sam svakako dobila duljinu ali i volumen kose. Dužinu nisam dirala, ostavila sam je takvom kakva je. Na slici se ne vidi gdje završava moja kosa, jer se ekstenzije odlično uklope s vašom  kosom tako da se i ne primijete. I kad vam se pomakne ili otkopča, nije problem namjestiti je ponovo.


Prije ekstenzija:


   


                               

Sa ekstenzijama:     
                                          
                                     
                                            

Reakcije ljudi koji me poznaju bile su pravo iznenađenje. Nema osobe u mom okruženju koja mi nije pohvalila ekstenzije, boju, duljinu. Čak sam dobila primjedbu da s njima izgledam kao Alanis Morissette iz faze 95-98 kad je imala album Little Jagged Pill.

Vježbanje: S ekstenzijama sam i vježbala, da! I to je prva dva dana bilo neobično, pogotovo kod nekih vježbi u jogi, pa je bilo trenutaka kada sam imala osjećaj kud kosa tu i ja. I ne samo da sam vježbala jogu, još sam i trčala. Ovakvu količinu kose je teže uhvatiti osim ako nemate neku veću ili malo elastičniju gumicu. S obzirom da su bile dobro uhvaćene i pričvršćene na glavi nije bilo nikakvih ispadanja.

Spavanje: Da, spavala sam s ekstenzijama iako to nije ono što bi preporučila i vama. Osjetit će te ekstenzije, čak će biti i nelagodno spavati s njima, ali ja sam našla način da mi bude ugodno, tj. namjestila bi se na bok gdje su bile ekstenzije s jednom ili najviše dvije kopče.

Prvo pranje: Kod kuće sam prala ekstenzije onako kako tretiram i svoju kosu: Šampon, regenerator, maska. Nakon toga sam ih dobro isprala, i ostavila da se osuše preko noći. Mekane, da mekanije ne mogu biti. Dakle, sve beauty tretmane kojoj radite svojoj kosi, možete priuštiti i ekstenzijama jer će te na taj način sačuvati ekstenzije te će dulje trajati.

Naručivanje i dostava: Nakon što odaberete boju, duljinu i težinu, narudžbu možete platiti svim karticama  uključujujći PayPal. Na narudžbe veće od $50 nema poštarine. Kod nas će vjerojatno naplatiti carinu, te će pregledati paket kao i meni ali ono što vam je bitno je da su vam ekstenzije čitave i da vam naljepnice nisu dirane i otvarane. Ekstenzije će doći u roku od 8-10 dana. Također, preko vikenda na stranici su i sniženja na sve proizvode.

Dodatni savjeti:

Prilikom stavljanja ekstenzije možete staviti manju ukosnicu (bobby pin) kako bi ekstenzija još čvršće i stabilnije stajala na kosi. To naravno ovisi o vama.

Osim četke za ekstenzije postoje i posebni šamponi za njih koje možete kupiti. S druge strane, možete koristi šampone, regeneratore i maske koje inače koristite.

Ekstenzije se mogu sušiti fenom, uvijati, peglati, šišati, bojati itd. Čestim korištenjem uvijača, pegla, ili bojanjem skarćujete vijek trajanja.

Spavanje s ekstenzijama nije preporučljivo, jer će vam kopče smetati. Često pranje nije potrebno osim kad se skupi laka, pjene ili gela za kosu. Osim toga vidjet će te i osjetiti  da li je potrebno pranje ili ne.

Ekstenzije možete nositi češće ili u posebnim prilikama a tada je dovoljno malo uvijača da ih nakovrčate ili napravite frizuru po svom izboru.

Kutiju u kojoj ekstenzije dođu možete sačuvati kao što radim i ja tako su mi ekstenzije na jednom mjestu dobro zaštićene i očuvane do sljedećeg korištenja.

Najbolje vrijeme za nošenje ekstenzija bilo bi od jeseni do proljeća, jer ljeti kada temperature pređu 30 C biti će vam vruće ispod tolike količine kose a kupanjem na moru ili bazenu bi imali  vjerojatno i ispucale vrhove, kao što imamo svi tijekom  ljeta od sunca, mora i bazena. Na stranici sam našla upute da se možete kupati s ekstenzijama ali tada je poželjno imati kapu za plivanje iz gore navedenih razloga. Tada je kosu (ekstenzije) potrebno oprati i nahraniti regeneratorom.

Silky touch jedna je od najprodavanijih linija koja je napravljena od 100%  ljudske  Remy kose. Kod naručivanja od 100, 140 i 200 grama jedina razlika je u težini kose dok je kvaliteta ista.

Nadam se da sam recenzijom obuhvatila sve bitno, ako nisam slobodno me pitajte u komentarima. U koliko se odlučite za kupnju, ja vam od srca preporučam Irresistible Me koji će vam rado i u što kraćem roku odgovoriti na sva vaša pitanja.

*PR sample. Recenzija je napisana iskreno nakon dužeg vremena korištenja i bez utjecaja trećih osoba.

Broj komentara: 10:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.