ponedjeljak, 7. prosinca 2015.

L'oreal Infinium lak za kosu

Kada je riječ o stiliziranju kose i preparatima jedino što bih koristila bile su većinom pjene za kosu, kreme za sjaj, i to pretežno kada bi imala trajnu. S gelovima i lakovima nikad nisam bila na ti jer su mi kosu činili teškom i ljepljivom te sam nakom lakiranja kose imala problema s češljanjem kose koja bi najčešće završila ponovnim pranjem. Kada sam od L'oreala dobila lak za kosu bilo me strah da mi se ne ponove gore navedene situacije.


                    

Lak dolazi u aluminijskoj boci od 300ml koja je crne boje i zlatnih detalja. Na gornjem dijelu se nalazi čep od čvrste plastike koji na sebi ima manju plastičnu zaštitu koja se lako ukloni tako da možete biti sigurni da lak nije korišten. Pakovanje laka je standardno za proizvode ovakvog tipa.

                                                      
Prilikom lakiranja, čep je potrebno malo jače pritisnuti kako bi se lak mogao koristi ali to meni nje predstavljalo nikakav problem. Lak se raspoređuje jedanko, te dobro drži kosu.

                                    

Iako lak na sebi ima oznaku strong (jako učvršćivanje) ugodno me iznenadio. Kosu sam mogla počešljati bez problema što kod mene nije prije bilo moguće s ostalim lakovima. Da na pakovanju ne piše strong, pomislila bih kako je riječ o laku koji ima lagano učvršćivanje (1-3) Kako je moja kosa ravna, lak sam najčešće koristila prilikom uvijanja kose na figaro, nakon kojeg bi svaki pramen lakirala te na kraju sve zajedno još jednom. Ako se sjećate ovog posta, tada sam imala ovaj lak na kosi. Iako je moja kosa tanka, ona je isto tako i teška tako da mi kovrče već nakon par sati polako padaju.

 
                      prvi dan

                                        

                              
                                        2 dan

Iako je na kosi ostalo laka, ujutro sam je mogla normalno počešljati a kovrče su dosta opuštenije i djeluju prirodnije. Lak bio bio dobar svima koji nemaju tešku kosu jer će svaka frizura duže trajati a sam lak će još bolje pomoći u tome. L'oreal Infinium lak možete naći u specializiranim trgovima i salonima po cijeni od 85 kn za 300ml koje će dugo trajati u koliko kosu ne lakirate često već samo ako radite posebne i zahtjevnije frizure koje traže jači lak za kosu.

Koristite li proizvode za stiliziranje kose? Ako da, koje?

*PR proizvod

2 komentara:

  1. Nisam probala ali moram da prokomentarisem da je pakovanje izuzetno elegantno i prelepo! :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, pakovanje je nešto drugačije od onih u drogerijama i sviđa mi se što imam i malo zlatne boje na sebi :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.