četvrtak, 24. prosinca 2015.

Born Pretty Store water decals ( Santa Claus, Snowman )

Početkom tjedna na kućnu adresu došao mi je paketić sa Born Pretty Store-a. U njemu su se među ostalim proizvodima našle vodene naljepnice s Božićnim motovima koje su došle u pravo vrijeme :)

                      

Naljepnice dolaze na papiru na kojem se nalaze različiti božićni motivi: kuglice, jelen, imela, Djed Mraz, čarapica i slično. Dolaze u dodatnom kartonskom pakovanju te zaštitnoj vrečici.

                                     

Nakon što se naljepnice izvade, potreno je ukloniti zaštitnu foliju, željene motive izrazati škaricama ili onima za nokte. Naljepnice je potrebno staviti u toplu vodu na 20-30 sekunda nakon čega će se motiv lako ukloniti s podloge i tada ga je potrebno smjestiti na nokat. Kad ste zadovoljni namještenim motivom, blaznicom pokupite višak vode a motiv zaštitite nadlakom.

                            

   

Za ovu manikuru koristila sam Essence lak za jačanje noktiju, a zatim sam nokte lakirala Flormar lakom u bijeloj boji. Kada se lak dobro osušio, stavila sam izrezane motive prema gore opisanom postupku. Manikuru sam zaštitila s Essence nadlakom. Manikura je prava prigodna, idealna za Badnju večer i Božić i zato je večeras objavljujem. Ukoliko su vam se svidjeli ovi motivi možete ih naći ovdje pod nazivom santa claus christmas snow pinguin HOTD 197  po cijeni  od $ 2.28

Prilikom kupovine možete koristiti i moj kupon BBTK31 za popust od -10% koji se ne odnosi na već snižene proizvode.

Sviđa li vam se manikura i koju će te imati večeras na svojim noktima?

*PR sample

4 komentara:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.