utorak, 20. prosinca 2016.

5th blog birthday

Dragi moji šminkoljupci! Danas je za mene poseban dan, ili da budem točnija za ovaj moj ne već po godinama mali blog. Danas slavim pet godina u Hrvatskoj blogosferi. Sjećam se kako sam danima razmišljala o pokretanju, a jedine blogerice koje sam tada znala i koje sam pratila bile su Žana sa bloga Nail crazy i Ana sa bloga Maybe's new start. Tada je i Ana napisala jedan post po pitanju pisanja bloga, uglavnom nešto na tu temu je bilo svakako. Kad je odluka bila donešena, trebalo je izabrati ime. Sve što je bilo na blogeru, bilo je već zauzeto a postojeće ime slobodno. I na tome je ostalo. Onda je trebalo nešto i napisati, jel'? Zam da sam imala takvu tremu da sam jedva smisleno napisala nešto poput: bok, ovo je moj prvi post. Nakon toga sam sramežljivo krenula sa svojim prvim postovima, manikurama i slično.

S vremenom sam skupila hrabrost pa sam svoje slike počela stavljati na blog a još veću hrabrost sam imala kada sam odlučila krenuti sa youtube kanalom i kada sam se riješila straha od kamere. Sada mi je biti  pred kamerom  veća uživancija nego ikad prije.

Do današnjega dana, bilo je izazova, od iskapčanja interneta pa sve do većih kvarova kompjutera kojeg sam spašavala kako sam znala i umijem samo da budem sa vama i da ne gubim svoj tempo pisanja i recenzija koje sam imala u pripravnosti. Bilo je tu i nekoliko smrtnih slučajeva koje nisam iznosila javno, niti ih spominjala na blogu ili facebooku. Blog je bio i ostati će moje mjesto gdje barem dok pišem post, mogu zaboraviti na sve one manje lijepe stvari s kojima se suočavam, ne samo ja već velika večina nas.

Iako ste ovo puna puta čuli/čitali, nije klišej, kada vam ne samo ja, već svaka blogerica kaže: HVALA. Hvala na svakom lajku, komentaru, i što ste dio ove sada već malo veće zajednice. Hvala vam što ste uz mene svih pet godina, bez obzira na sve. Hvala vam što skupa samnom i sa blogom zajedno rastemo. Bez vaše podrške nebi bilo ni ovoga bloga. Zahvaljujući vašoj ljubavi i potpori, blog će postojati i dalje, dokle god budem imala želje pisati i stvarati, a poznavajući sebe, to će trajati još dugo vremena. Hvala vam na divnih i zajedničkih pet godina!


                       
        neka starija slika od mog rođendana :D bitno da služi svrsi ;)

Broj komentara: 10:

  1. Sretan ti blogorođendan, blogala još dugo, dugo! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Neka još puno postova, proizvoda, manikura,favorita , new inova i haup-ova prođe i dođe na ovaj Tvoj i naš kutak učenja i razmjene iskustva. Sretan blogorođendan!😘

    OdgovoriIzbriši
  3. Sretan rodendan blogu:-)I pisi nam jos dugo,dugo!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sretan ti blogorođendan!! Želim ti jos puno puno postova!!! 😘😘😘

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.