petak, 6. siječnja 2017.

Favoriti jeseni 2016

Iako smo u zimu ušli kalendarski 21.12. zima je počela da pokazuje svoje lice tek pred kraj godine, bar ovdje u Dalmaciji. Post sam planirala napisati i ranije ali zbog drugih obaveza nisam stigla ranije. Iako ste ove proizvode vidjeli u favoritima, ja ih stavljam i u kategoriju za jesen, jer sam ih u tome periodu najčešće i koristila.


                         

Njega lica svedena je na miminum. Jedini razlog zašto na slici nema nijednog pilinga ili gela je taj što nisam našla nijedan gel za kojim bi bila opsjednuta a da me svaki koji sam imala i koristila nije bar malo ili nešto više isušio. Gotovo da mi svako pranje lica završi u hladnoj vodi.

Olival regenerativna krema je nešto manje masna a meni odlična pogotovo zimi kod njege lica a najčešće je koristim navečer prije spavanja.

Olival miceralna je moj saveznik nakon čišćenja, i to u zadnjem koraku a ovu miceralnu baš dugo imam. Volim je staviti u manju bočicu pa je tako koristim jer mi je puno praktičnije.

Olival grožđana mast je super za njegu usnica prije spavanja,a više o njoj imate ovdje.

Nikel sam puno puta nahvalila kako mi nahrani suho područje oko očiju i jeste, ako ste i vi ta sretnica kao i ja, uzmite u obzir da je  krema baš gusta i da vam je treba malo za to područje.

        

Eucerin mlijeko je odlično, pruža hidrataciju koja je koži potrebna a ako i preskočim jedno mazanje navečer ili ujutro, koža mi se neće perutati.

Olival čarobno zlatno ulje sam koristila zasebno, i ulja zbilja obožavam otkako sam probala prvo ulje za lice od Elixira, a ovo me iznenadilo shimmerom koje ima u sebi. Ruke su mi ga pune, ali ako pomješate s malo mlijeka za tijelo, manje ostaje na rukama a koža ima super kombinaciju hidratatnih prozvoda.

Tutti Frutti je odličan piling, stvarno više ne znam kako bi ga dovoljno nahvalila.



Le Petit Marseiliais je odlična linija za masnu kosu, šampon je ponovna kupovina dok je regenerator pri kraju. Osim LPM planiram ponoviti kupnju Olivala i Tinkture i što se šampona za masnu kosu tiće, ja sam mirna :)

Olival mlijeko za čišćenje lica je nježno, hidratatno sa anti age učinkom, a uklanja svaki makeup koji stavim. Kako ne koristim vodootporne maskare, tu vam ne mmogu ništa reći, osim da ne bi bilo loše probati dvofazni odstranjivač pa tek onda nastaviti čišćenje lica s Olivalom.

Olival krema za ruke s nevenom mi je jedna od dražih krema a i sam miris je dosta ugodan i blag.

 

Sleek palete obožavam! Već sad razmišljam o povečanju njihovog broja, jer boje su savršene. Od rujna pa nadalje igrala sam se malo s paletom Del Mar Vol II i On the horizon koja je idealna za zimu, pa ću je vjeroatno nastaviti korstiti još neko vrijeme.

Essence make me brow lijepo naglasi već popunjene obrve, ja je volim korstiti na samom kraju kada obrve popunim sa Catrice setom kojeg ne ispuštam od jeseni. Na slici nema ni jedne maskare jer sve koje sam tada imala sam bila u nekom love-hate odnosu a ruževe nisam često koristila. Vjerujem da će se i to promjeniti do pisanja zimskih favorita ;)

Koji su proizvodi kod vas obilježili jesen?

2 komentara:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.