srijeda, 1. ožujka 2017.

Favorites of February

Bok šminkoljupci! Evo nas u još jednim mjesečnim favoritima. Proljeće nam polako dolazi, a s njim sve duži i topliji dani.Iako je vejača bila prevrtljiv mjesec po pitanju vremena, tu je njega ostala dosta bazična kako bi smanjila daljnje isušivanje kože lica koje je bilo prisutno od početka godine. Krenimo redom:


Njega lica:

                              

Otkako sa potrošila Uriage kremu za čišćenje lica, na red je došla aromakozmetika od Greengirl i njenog gela za lice What's not to like it? Gel je guste teksture i cijela pumpica mije čak i previše, pa je meni dovoljno samo pola kako bi oprala cijelo lice.

One in a million  je fantastična miceralna! Sad mi je jasno čem sve one recenzije i pohvale za nju. Iako je mirisna, meni to ne smeta, a na koži je tako nježna da me nije dodatno isušivala. Koristim je baš prema potrebi jer su mi miceralne počele dodatno isušivai kožu liica pa ih u ovome peridu nešto manje koristim.

Njega kose:

                               

LPM linije od bijele gline je savršena! Kupnja je ponovljena a ovo je treća boca i drugi regenerator koji sam uzela. Rekla mi je frizerka kako će doći di zasićenja kose sa preparatom i da će mi trebati neka pauza od ovih proizvoda tako da si znam da će sljedeći šamponi tada biti od Olivala i Tinkture.


Njega tijela:

             

Olival i čarobni piling za tijelo je zbilja lagan i nježan piling. Uljne je teksture sa sitnim piling česticama, a sam pinig osim što skuda odmrle stanice kože, istovremeno je i njeguje.

Greengirl i Undercover je roll on ugodnog mirisa koji mi se svidio. Kakav će biti na proljećei ljeto, ostaje vidjeti kada počinje pravo testiranje pod viskom temperaturama.

Afrodita krema za lice sa spf 30 je jedna od krema koju koristim na dnavnoj bazi. Kako imam i piling za lice sa glikolnom kiselinom, ovakve kreme će mi više nego dobro doći. Za noćnu njegu sam ostala bez krema, pa koristim razne testere dok si ne nađem onu odgovarajuću, ako imate koji prijedlog za kremu koju mogu koristit noću a da mi ne izmasti dodatno lice, slobodno mi u komentaru napišite :)

Parfemi:

               
 

Gucci by Gucci u light veziji je odličan parfem, pravi zimski. Imam ga godinama,  i sad baš šravo uživam u njemu dok ne dođu još više topliji dani kada će u ladici biti sve do jeseni/zime.

Kate Perry Killer Queen je pravi zimski miris. Intezivniji, sladak, super za zimske dane. recenziju ovog mirisa imate ovdje.

Broj komentara: 8:

  1. olival carobni piling gel izgleda bas luksuzno i mnogo mi se dopada :) oba parfema sam imala u svojoj kolekciji ali moram ti reci da mi je mrvicu drazi Killer Queen zato sto mi ga je kupio decko :D inace favoriti su ti super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas mi je drago da ti se KQ miris sviđa,meni je isto jako drag :)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Moguće je samo onda kada imam vremena i kada nisam cijeli dan na poslu

      Izbriši
  3. Uskoro ću isprobati Olival čarobni piling i jedva čekam! :D Od ostalog mi se sviđaju tvoju parfemi što si odabrala za favorite, potpisujem!

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.