četvrtak, 22. lipnja 2017.

Favorites of spring

Bok šminkoljupci! Danas vam u 600. postu donosim svoje favorite proljeća. Prije dva dana ovaj blog je došao na pola puta petogodišnjeg postojanja. Polurođendan, kako bi rekli. Ajmo mi prvo na favorite:

               Njega lica:
                    
 

Njega lica je dosta jednostvana: Gel za čišćenje lica od Green Girl mi je odličan i već je došao do kraja. Uriage gel za lice je odličan i s njim sam jako zadovoljna tako da svakako ide na popis za kupovinu.

*La Roche Posay  je odlična micerlana otopina koju neprestano koristim.

Vichy Idealia Peeling je odličan, bez iritacijai neželjenih reakcija  i koža lica mi odlično zgleda!

Douglas odstranjivač je odličan za teži makeup, pogotovo za vodootporne maskare.

Njega kose i tijela :


Otkako sam potrošila prvo pakovanje L'orela sa tri vrsti gline za masnu kosu, vratila sam se u drogeriju i kupila još dva pakovanja. Pored LPM i zelene linije, ovaj šampon mi je spas za masnu kosu!

*Olival deo kreme su odlične a uskoro ću vam o njima i pisati. Nema više neugodnog mirisa kao prije!

Makeup:


U izlascima vani najčešće sam se šminkala jednostavno: sjenilo, maskara i ruž a nekad samo maskara i ruž i ništa više. Essence paleta svakako zalužuje svoje mjesto na blogu jer su boje više nego predivne i postojane.

Catrice maskara je odlična a o njoj sam vam već pisala ovdje
*Mark je nova Avonova linija i sama maskara je super. Nije vodootporna ali se teže uklanja pa vam treba i nešto jači odstranjivač šminke.

L'oreal Miss Hippie sam nanosila prekobičnih maskara kada su mi suzile oči a kada nisam htjela da mi se maskara razmaže. Meni je sama maskara  malo više mokra i ima je dosta pa mi najbolje odgovara kad se malo osuši.

Avon mat ruž u boji Rose Awekning je divna boja koju rado koristim na dnevnoj bazi a samu kolekciju  sam nadogradila sa još ruževa koji su sve ljepši od ljepšeg.

Essence i linija We Are je famozna, olovku i ruž sam najčešće kombinirala na početku proljeća. Olovka i ruž su postojani, ma divota na usnama i užitak korištenja!

Miris :


Ungaro i miris Apparition sam rado koristila kroz proljeće a imam još Ungarovih mirsa pa jedva čekam da i njih iznosim. 

 
Nekih proizvoda nema, jednostavno su potrošeni a iste nisam još kupila, što ne znaći da neću. I to bi za sada bilo sve u ovim favoritima! Koji su proizvodi vama obilježili proljeće?

*PR proizvodi. Mišljene o proizvodima je u potpunosti iskreno i bez prisustva trećih osoba. 

2 komentara:

  1. Ovo proljeće bilo je više preparativa nego dekorativa, L'Angelica gelovi za tuširanje-otkriće!, Nivea pjena za čišćenje lica, Balea Q10 krema sa marelicom a od dekorative Loreal True match u kombinaciji sa Essence rumenilom silky touch i Maybelline LS maskarom

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da si našla ono što ti najviše odgovara.

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.