četvrtak, 11. siječnja 2018.

Favorites of December

Drage moje! Sretna vam nova 2018 godina! Da vam se ostavri sve što želite, ali prije svega vam želim najviše zdravlje, sreće, ljubavi a ostalo će doći. Hvala vam što ste i u 2017 bili uz mene i moj blog. Prvi post u novoj godini posvečujem favoritima u prosincu, post da je mogao biti napisan u onom ludilu od blagdana, bio bi napisan ali nije, pa što ću?

Ajmo mi redom na favorite:


                        

Himalaya je pjenica koju sam dobila u jednom od boxova, mislim da je bio beauty box? Koristim je u zadnje vrijeme, najčešće ujutro i največeri mogu reći kako sam zadovoljna kako mi očisti lice.

Vichy Idealia peeling je odličan, i kao što vidite proteže se kroz cijelu pršlu godinu a s obzirom na količinu koja je potrebna, najvjerovatnije ću ga nastaviti koristiti i u ovoj godini.

San i noćni serum su izvrsni! Koristim ga uglavnom navečer na području oko nosa i usta, oko očiju i na čelu gdje imam vidljive bore koje su davnih godina nastale grimasom gledajući tv. Sviđa mi se što se sami serum može nadopunjavati sa ostalim kremicama za lice ili područje oko očiju tako da serum može imati još bolje djelovanje a lice i koža još bolju njegu i zaštitu tj. prevenciju od bora.

Uriage je krema koja je super za ovo zimsko razdoblje, koži sklonoj iritacijama. Kožu štiti, hrani i njeguje a u isto vrijeme je čuva od svrbeži i ostalih iritacija. Ovu kremu koristim uglavnom noću nakon seruma ili pilinga.

Eucerin koristim i zimi iako sad nema tako jakog sunca kao ljeti. S obzirom da koristim tekući piling, krema sa spf je potrebna makar sa 12/15 spf kako bi kožu sačuvala od bilo kakvih mogućih iritacija koje bi nastale da kožu izlažem suncu nakon pilinga kojeg koristim svakodnevno.


 

Tinkturu sam probala davno, vjerujem da se sjećate recenzije šampona od čička, a sada sam odlučila probati i koprivu. Šampon mi se sviđa kao i njegov prethodni, i svakako ću probati još proizvoda od Tinkture iako mislim da bi se lako mogla vratiti prvom šamponu koji sam probala.

Balea je regenerator koji mojoj kosi odgovara uz svaki šampon bez obzira da li e regenerator za bojanu kosu, oštećenu....

Avon bubble bath sa čokoladom i narančom idealan je za ovo zimsko razdoblje.


  

Dolaskom praznika a samim time i stresa, moj organizam zahvaljuje pojavom herpesa i to dvaput. Prvi put uoči Božića, drugi put već u novoj. Organizam mi je nešto iscrpljen ali isto tako i pod stresom prvo izbije herpes. Ovo je stick koji dođe 70  kn u ljekarni i koji je poput labela. Ono što mi se svidjelo kod ovog sticka je to što sam herpes ne ide dalje mjeseta izbivanja dok mi se sa kremicama širio vam mjesta izbivanja i samo povlačenje herpesa je trajalo uže.

Avon i Cheeky Melba je svevremensko rumenilo koje nosim stalno. nadograđuje se, blenda, ide na moju narančastu kosu i svijetli ten, traje na licu cijeli dan.

Catrice set je drugi najčešći proizvod koji koristim na svakodnevnoj bazi. Sam set je odličan a na ostalim blogovima imate recenzije koje potvđuju samu kvalitetu ovog super proizvoda.

Gucci by Gucci je miris koji nosim još od jeseni, a sad sam počela sa drugim koji sam dobila za Božić, čisto onako za promjenu, što ne znaći da sam gžGucci neću nosti još koji put. Jeli to moj 'the' miris? Iskreno, ne znam, ladica ih je prepuna, a ja se još nisam odlučila koji je moj signature miris, jer ih na wl imam još koje bi voljela imati i probati.

Toliko od mene za prve favorite u ovoj godini. Kako ste proveli novu godinu i koji su proizvodi obilježili zadnji mjesec u 2017?


Broj komentara: 7:

  1. Sretna Nova godina😀Zanima me cijena Eucerin kreme?Namjeravam kupiti krenu za lice s visokim faktorom jer mi sunce jako loše utječe na lice i ostanu mi smeđe mrlje.Kako ova krema rješava taj problem?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Kremicu sam davno dobila na korištenje ali je korstim od 2017 do danas. Cijenu mogu provjeriti u ljekarni jer je ne znam na pamet. Sama krema kod mene nije izazvala nikakve neželjene reakcije a pjegice su mi manje i manje vidljive na licu. Mrlje nemam pa ne znam kako bi djelovala na taj problem. Vjerujem da bi mogla biti dobra. Da je pitati u ljekarni ako imaju koji tester pa vidjeti kako će koža reagirati?

      Izbriši
    2. Svakako ću probati.Koristila sam Avene 50+kremu i nije loša pa sam mislila i ovu probati

      Izbriši
    3. Ako ti bude dobra a vjerujem da hoće, probaj, ako ne a Avene ti je dobar onda se drži njega ;)

      Izbriši
  2. Predivan post zaista. Isprobala sam Avon Bubble bath i inpresionirao me je sam miris proizvoda. Što se ostaloh stvarčica tiče,nisam imala priliku da ih isprobam do sada,međutim verujem da su odlične. ❤

    Pogledaj moj blog ukoliko želiš. Nova sam,pa bi mi neizmerno značilo 💋

    OdgovoriIzbriši
  3. Šapon od tinkture-koprive je odličan:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jelena, drago mije da ti se avonova kupka sviđa, svratim na blog

    Nina, drago mije da si zadovoljan sa Tinkturinim šamponom :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.