četvrtak, 20. kolovoza 2020.

Grupna recenzija maskara

Vjerujem kako je većini nas maskara must have proizvod koji imamo kako u svojoj torbici tako i bar jednu ili više (kao ja ) u zalihama. Maskara nam oči čini vizualno većima i ljepšima, trepavice dobiju volumen ili gustoću. To naravno sve ovisi o tipu naših trepavica ( duge, kratke) a maskara bilo da je crna ili u nekoj od boja koje se nose ljeti daje onaj woow efekt. Uz malo ruža i lagano popunjenih obrva spremne smo za izlazak.

Moje trepavice su prirodno duge, a danas ću vam kroz kratke recenzije opisati tri (3) maskare koje sam koristila od zime do sada.

 *Avon 5 in one lash genius mascara

Maskara dolazi u predivnom zlatnom pakiranju  u količini od 10 ml koje treba potrošiti tri mjeseca od otvaranja. Četkica je silikonska sa sitnim dlačicama koje su ravnomjerno raspoređene. Na četkici ne ostaje puno proizvoda. Sama četkica je poput češlja, pa tako lagano razdvaja  trepavice, daje lagan volumen, i nije teška na očima. Uklanja se lako i jednostavno i traje cijeli dan.


                        

                                                       

                                         



Avon Luxe extravagant volume mascara 

Dolazi u zlatnom pakiranju, jako lijepom i elegantnom. Količina maskare je nešto manja od prehodne i sadrži 7 ml koje je potrebno potrošiti u tri mjeseca. Četkica je gumena, sitnih tankih i kratkih dlačica, gusto smještenih. Lako se nanosi i na očima je jako lagana, zapravo meni je bila toliko lagana da je skoro nisam ni osjećala. Jako je zahvalna što se tiče uklanjanja šminke, nema muke po tom pitanju, i s njom sam stvarno zadovoljna.

                               
                                                  




                               
                                                          

                                        

                                        




Maskaru možete naći u aktualnom katalogu po cijeni od 49,90.

Essence I need a miracle volumizing & strenghtening mascara + lash tinting complex

Maskara dolazi u crnom pakiranju, koje je na početku i kraju zaobljeno dok je u sredini gdje se otvara uža. Četkica je gumena, u sredini uža. Ima kratke i deblje dlačice jednako raspoređene dok su na krajevima nešto malo duže. Lijepo prijanja uz trepavice, lagano ih uvija. Meni su trepavice bile dosta guste, pa ako volite da vam trepavice budu nešto deblje poput paukovih nožica, onda imate pravu maskaru. Za uklanjanje nije najbolja maskara. Teško se uklanja iako nije vodootporna, i meni je ispalo par trepavica s njom. Rok trajanja joj je dosta dug 6 mjeseci od otvaranja a sadrži lijepih 16 ml što je više od ijedne maskare koju sam probala do sada. Sve svoje maskare mijenjam redovito, unutar tri mjeseca,  a nekad i češće jer mi određene maskare znaju trajati jedva dva mjeseca. Svoju maskaru sam kupila u Kauflandu koji drži Essence proizvode a cijena je oko 30kn.

                                           

                                                     


                                        

Toliko od mene za ovaj mini grupni post. Koje su vama maskare najbolje i koje bi mi preporučili?
Jeste li za ovakve grupne recenzije ili više volite pojedinačne? Pišite mi u komentarima!

xoxo, Tina

Nema komentara:

Objavi komentar

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.