nedjelja, 4. siječnja 2015.

Favoriti 2014.

Bok dragi moji! U novom postu odlučila sam se napraviti popis proizvoda koji su me oduševili kroz proteklu godinu. Ranije to nisam radila a sada se skupila lijepa brojka novih proizvoda koje sam imala prilike probati a o kojima ste čitali u recenzijama pa ću ih straviti u jedan post.

                      

Aussie proizvodi su mi se jako svidjeli. Moja kosa je normala, zdrava  i bojana pa samim time i nije zahtjevana za održavanje. Ono što mi se sviđa u svakoj Aussie liniji je maska koja hrani kosu nakon čega je kosa meka i njegovana.
                   

 Vjerujem kako većina zna za dobra i poznata Nuxe suha ulja koja imaju svoju široku primjenu a ova velika pakovanja će dugo trajati jer je potrebno samo malo ulja da stavite na kožu, kosu, ili da ga pomješate s puderom, kremom za ruke....

   

Olival je domaći brend prirodne kozmetike a meni su se najviše svidjeli piling i maska. Piling je nježan i nije grub za kožu lica te se zrnca tope prilikom korištenja dok maska nahrani kožu lica.

   

Schauma proizvode jako volim a njihove regeneratore uvijek rado kupujem tako da više i ne pamtim koje je to pakovanje po redu.

                                    

Prirodna kozmetika San je domaći brend koji ima odlične proizvode po pristupačnim cijenama. Kreme mi dobro odgovaraju ali dječja me  posebno veseli jer više nema uraslih dlačica, svrbeža, osipa i boli od depilacije.
 

Elixir je  domaći brend koji osim ovog hvaljenog ulja u svojoj ponudi imaju još proizvoda koje želim probati. I ovo ulje baš kao i Nuxe ima široku primjenu (bar kod mene) tako da ga svrstajem u favorite 2014.

Kao što vidite, ekipa je dobro probrana, izabrala sam samo proizvode koji su me oduševili i s kojima prilikom svakodnevnog korištenja osjećam zadovoljstvo. Tu  dekorative skoro i nema pa me zanima da li ste za post s lakovima koje sam koristila u manikurama u protekloj godini? Kako bi dekorativa našla malo više mjesta na blogu pa tako i mjesečnim favoritima počinjem s više i češće korištenja :D

Broj komentara: 8:

  1. Lijepo probrana ekipica se tu nasla.Bas me zanima ovo Elixir ulje i mislim da cu ga naruciti,procitala sam vec nekoliko pozitivnih recenzija!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ce te s Elixir uljem biti jednako zadovoljni kao i ja :)

      Izbriši
  2. Želila bi probar Aussie, kad ga već spominješ hahaha :D Molin te piši o lakovima, meni za ljubav, Lemon Drop p2 :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aussie često bude na akcijama u DM a pogledaj da lije među njima i Aussie. tebi za ljubav bude samo post o lemon dropsu :D

      Izbriši
  3. hehe, nisam niti probala ništa od tvojih favorita :D
    mislim da će elixir bit prvi u redu ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, toliko dugo si već želim Nuxe ulja, svi ih toliko hvale, a ja nikako da ga napokon kupim :D. Eto mi nove ovogodišnje rezolucije ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ulja su super, nadam se da ces ih imati i uzivatu u njima kao sto sam i ja

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.