četvrtak, 18. lipnja 2015.

Born pretty store rich floral water decal

Bok šminkoljupci! Danas vam pišem predzadnju recenziju proizvoda dobivenih od Born Pretty Store.
Otkako sam prvi put probala vodene naljepnice i njihov način korištenja, jako su mi se svidjele te sam među odabranim proizvodima za recenziju izabrala još jedne. Kako Born pretty ima široku ponudu vodenih naljepnica uspjela sam naći nešto sa čipkom i cvijećem. Na kućnu adresu došle su ove naljepnice:


                   

Naljepnice dolaze u malom kartonskom pakovanju i vrećici unutar kojeg se nalaze naljepnice. Motiv se jasno vidi kao i širfa proizvoda. Na poleđini piše i kako se koriste:

            

Vodene naljepnice se koriste dosta jednostavno: potrebno je ukloniti zaštitnu foliju s motiva, izrezati motiv na željenu dužinu, staviti u vodu na 30-60 sekundi, ljeti u hladniju, zimi u toplu vodu. Izvaditi i staviti na nokat dok je naljepnica mokra. Nokti bi trebali biti vlažni ali  kako ja uvjek iskapam nokte prilikom vađenja vodenih naljepnica, nokti su mi dovoljno mokri da se naljepnica primi za nokat. Jednom kad se naljepnica namjesti, višak vode se odstrani blazinicom, papirnatim ručnikom, maramicom. Da bi naljepnica što duže trajala na noktima potrebno je staviti nadlak kako bi manikura što duže trajala. Za ove naljepnice odlučila sam se za jednu lijepu zlatnu boju laka i ova manikura je nosiva u svim prilikama.

                              
      s bliccem / with flash light


  
    dnevno svjetlo / day light

Ono što mi se još sviđa kod vodenih naljepnica je to što u malo vremena daju odličan efekt noktima, i ne mrdaju s nokta dok ne odlučite  skiniti manikuru :)

U koliko su vam se svidjele naljepnice, možete ih naći ovdje pod kodom XF 1344 i pod nazivom Rich floral nail art water decals po cijeni od 1.99$.

Prilikom kupovine možete iskoristiti moj kod za popust od -10% ali se popust ne odnosi na već snižene proizvode.

                                                       

*PR sample

Broj komentara: 6:

  1. Imala sam one klasične naljepnice, ali mi se nisu svidjele, ovo mi baš dobro zvuči i mogla bih ih isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovo je još jednostavnije, one klasične sam jednom probala i ja ali mi se ne sviđa što se podizu s nokta

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.