ponedjeljak, 26. listopada 2015.

Dr.Hauschka puder 01 recenzija

Unatrag nekoliko godina podloge za lice su bile nešto što bi zaobišla u širokom luku najviše zbog manjka svijetlih nijansi za nas svjetlopute. Pudere koje bi dobila bili bi pretamni a ubrzo bi i oksidirali. Kada bi i našla odgovarajuću nijansu obično bi je koristila kratko vrijeme a kasnije bi podloga pala u zaborav. Sve se promijenilo početkom ove godine kada sam na eventu od dr. Hauschke dobila puder u nijansi 01 makadamija.

                               

Puder dolazi u tubi od meke plastike, sa zlatnim detaljima što samo pakovanje čini jednostavnim i elegantnim. Puder ima čep na odvrtanje te manji otvor iz kojeg puder izlazi bez problema.

                                   

Puder koji ja imam je najsvjetlija nijansa, toplog tona, lagane kremaste teksture. Lako se nanosi na kožu, te mu je prekrivanje lagano do srednje. Ja bi ga nanosila četkicom od RT expert face brush a u žurbi bi najčešće puder nanosila prstima. Kod prvog korištenja se nikako nismo mogli podnijeti jer me puder peckao i iritirao te sam ga nakon 2 sata skinula s lica. Ostala korištenja prošla su bez ikakvih problema ili iritacija. S obzirom na to  da je puder lagane teksture, istaknuti će suhe dijelove kože, s toga ako imate rane od prištića i slično, kožu je potrebno dobro pripremiti prije nanošenja a ranice od prištića pokriti korektorom.

  

Puder se brzo suši pa je samim time njegova nadogradnja lakša a prekrivanje je od laganog do srednjeg. Puder također ima ugodan  miris koji meni ne smeta jer se ne osjeti prilikom stavljanja na lice već samo kada se otvori. Puder u sebi sadrži ulja nara, makadamije i kokosa a meni osobno miriše više na bilje vulnerariu (bjelodan, zečja djetelina) koja je u sastavu kao i kod mlijeka za čišćenje lica.

S obzirom na to  da podloge ne koristim ljeti, njegovo korištenje nastavljam sada kada više nije vruće te će biti uskoro i potrošen. Puder možete naći u Bio-bio trgovinama u 4 nijanse: 01 makadamija, 02 badem, 03 kesten, 04 lješnjak. Cijena 151,90.  Puder sadrži 30 ml koje treba potrošiti 12 mjeseci od otvaranja. 



Sastav: 


Jeste li probali proizvode od dr. Hauschke? Koje pudere koristite i kojima se uvijek vraćate? 

*PR proizvod

Broj komentara: 9:

  1. Nisam koristila ali mi se čini baš primamljiv. Mislim da bi mi tvoja nijansa odgovarala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se nadam da bi ti nijansa odgovarala a još više ako volis pudere lagane teksture

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Meni se također sviđa što je lagan a boja mi je pogođena :)

      Izbriši
  3. Probala sam nekoliko njihovih proizvoda, ali nisam bila zadovoljna :( uskoro cu napisati recenziju o tim iskustvima... puder nisam probala, no cini mi se sasvim ok! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žao mi je zbog ne zadovoljstva s njihovim proizvoda. Čekam recenziju da vidim zbog čega.

      Izbriši
  4. Čini mi se da je ovaj puder idealan za preko dana, pa bih ga stoga mogla i isprobati, moj favorit i jesu ponekad lagani puderi jer volim da mi preko dana koza lica donekle i dise iako nosim make up.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš li tester, svakako ga probaj, ovo je najsvejtlija nijansa koju imaju. Lagan je takod a vjerujem da bi ti se svidjeo

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.