subota, 3. listopada 2015.

Olival pekmez i ulje za ubrzano tamnjenje

Ovo ljeto na moju kućnu adresu došla su dva proizvoda od Olivala,  oba za ubrzano tamnjenje. Prvo sam probala pekmez a zatim ulje. Koji proizvod mi se pokazao boljim pročitajte u nastavku.


Olival pekmez za ubrzano tamnjenje

 Olival : Lagani tonirani pekmez za tijelo namjenjen je osobama koje žele preplanulu, brončanu boju kože i ubrzano tamnjenje. Sadrži kompleks bogatih prirodnih ulja: oraha, mrkve i kakovca koji hrane, štite i njeguju kožu od dodatnog isušivanja. Ne sadrži UV filtere pa se preporučuje osobama koje dobro podnose sunce i žele pojačati boju kože.
                                
      

Pekmez dolazi u čvrstoj plastičnoj posudi s čepom na odvrtanje. Po otvaranju se osjeti ugodan slatki miris kakaa. Pekmez je namjenjen ubrzanom dobivanju boje. Tekstura je gusta, smeđe boje no prilikom razmazivanja je boja naračasta s brončanim odsjajem. Pekmez je potrebno dobro razmazati po koži.

         
   

Pekmez sam koristila tek kada sam dobila laganu boju priodnim putem pa sam tek  tada prešla na proizvode za ubrzavanje preplanulosti. Prije nanošenja pekmeza preporučljivo je koristiti kreme sa zaštitnim faktorom a tek onda pekmez. Također, pekmez ostavlja mrlje po odjeći i kupaćem kostimu ali odlaze u normalnom pranju te mi nisu bili potrebni dodatni odstranjivači za mrlje. Iako je proizvod vodootporan, postupak je potrebno ponavljati. Sam pekmez sam stavljala više puta i u debljim slojevima, međutim prilikom tuširanja bi se proizvod skinuo s kože. Učinak preplanulosti nisam primjetila s korištenjem pekmeza koliko s uljem.

Sastav: Petrolatum, Olea Europea Oil, Isopropyl Myristate, Diethylhexyl Adipate, Cera Alba, Heobroma Cacao Seed Butter, Daucus Carota Oil, Juglans Regia Oil, Calendula Officinalis Extract, Sesamum Indicum Oil, CI 47000, CI 26100, Parfum

Proizvod se može naći u drogerijama po cijeni od 80kn.

Glitter ulje za sunčanje

Olival: Ulje za sunčanje Glitter namijenjeno je poticanju ubrzanog i intezivnog tamnjenja kože. Obogaćeno je uljima makadamije, masline, mrkve i oraha koji obnavljaju i štite kožu te potiču ubrzano tamnjenje bez osjećaja mašćenja. Ulje sadrži zrnca zlatnog sjaja koja naglašavaju preplanulost. Upotreba: nanosi se prije izlaganja suncu ili nakon kupanja. Za naglašavanje preplanulosti može se koristiti poslije sunčanja ili prije večernjeg izlaska.

       

                                                  

Ulje dolazi u bočici od meke plastike, tamnije boje. Ima pumpicu uz pomoć koje se proizvod lako dozira. Također, pumpica ima lock sistem tako da se okretanjem proizvod štiti od mogućeg izlijevanja što je dodatni plus pogotovo kada ste na putu. Ulje je prozirno no zlatne čestice mu daju boju. Miris mu je isti kao i kod pekmeza.  Ulje je potrebno dobro promućkati prije upotrebe kako bi  sve zlatne čestice izašle skupa s uljem, u suprotnom padaju na dno bočice. Ulje se brzo upija u kožu ne ostavljajući masan trag. Zbog zlatnih čestica na koži još više naglašavaju preplanulu boju. Ovo ulje mi je bolje sjelo od pekmeza, i nije mi trebalo dugo da postane jedan od dražih proizvoda koji će mi pomoći u dobivanju preplanulosti. Da sam dobila boju vidjelo se po tragovima koji su ostali od kupaćeg kostima. Kada bi morala birati između pekmeza i ulja, tada bi ulje s glitterima svakako bio moj izbor. S obzirom da je moj zadnji dan kupanja bio 18.09. do zadnjeg dana sam uživala u oba proizvoda od Olivala. Mala zamjerka ide na pakovanje, točnije na naljepnicu koja se s obje strane bočice nakovrčala i koja se polako počinje odljepljivati od ambalaže.

Oba proizvoda potrebno je potrošiti u roku od godine dana od dana otvaranja. 

Sastav: Paraffinum Liquidum, Olea Europa Oil, Theobroma Cacao Butter, Crambe Abyssinica Seed Oil, Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate, Isopropyl Myristate, Sesamum Indicum Oil, Dausus Carota Oil, Juglans Regia Leaves Extract, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, CI 77491, CI 77891, Synthetic Fluorphlogopite, PEG-12 Dimethicone, Parfum.

Proizvod se može naći u drogerijama po cijeni od 70kn.

*PR proizvodi. Recenzija je napisana iskreno nakon dužeg perioda korištenja.

 Koristite li proizvode za ubrzano tamnjenje? Ako da, koje?

4 komentara:

  1. ulje mi se baš čini cool :D
    trebala si post spremit da sazrije, barem do petog mjeseca iduće godine ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ulje je odlično! ne, ne mogu ostavit da prezimi, podsjetit ću na vrijeme na sve postove sa uv zaštitom ;)

      Izbriši
  2. Olival stvarno rastura! Ulje, ostavljam na WL za sljedeće ljeto :)
    Btw... I ja sam se kupala do kraja rujna... Ovaj vikend me zeznulo vrijeme ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, odlični su, svaka čast Olival timu! Ja se nisam dugo kupala i ne znam kako bi mogla na 21-22 stupnja. Meni je osobno ulje puno draže od pekmeza. Nadam se da ćeš iduće godine biti zadovoljna kao i ja

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.