nedjelja, 6. ožujka 2016.

MMS: Rainbow manicure

Bok šminkoljupci! Ovu nedjelju na noktima nosimo dugine boje. Koliko god sam se veselila ovom zadatku toliko mi je i muke zadao. Od pet propalih pokušaja od jučer pa sve do ovog trenutka ja više nisam znala šta napravit n hoću li uopće sudjelovati. Manikura mi jednostavo nije polazila za rrukom što god pokušavala. Od diy peel off baze do vazelina koji mi nije ništa olakšao čišćenje do više od pola prolivene bočice acetona po stolu i parketu. Dovoljono štete da opsujem da ne mogu prostije, mada odavno sam otišla iz geta. propao je i pokušaj izrade naljepnica pa sam se ponov uhvatila gradienta i spužvice. Ovo je konačni rezultat, bolje od ovog nisam moga:

                                       
   
   

Na nokte sam stavila Essence lak za jačanje noktiju preko kojeg sam stavila MUR Luxury cream 03. Nakon što se lak osušio na mokru spužvicu stavljala sam lak SGGM 202, SGGM 152, Gabrini diamond multivitanim D53, Flormar supershine 46, Moment br.6. Na palcu, srednjaku i do malog sam kistom od laka malo tapkala i naglasila boju kako bi više došla do izražaja jer koliko god ponavljala radnju, uvijek su se gornje boje više preklapale i dolazile do izražaja. Uz pomoć nail art kista i acetona sam očistila nokte i kožicu bez dodatnog prolijevanja (!) i sve zaštitila sa Essence  nadlakom (na slici) Manikura uživo izgleda daleko bolje, žao mi je što nije tako i na slikama. I za kraj slike mojih raznobojnih pomagača:



Ne zaboravite pogledati radove ostalih blogerica :)

Broj komentara: 11:

  1. Joooj ovaj flormar je diiivan <3
    Hmmm zašto si radila s mokrom spužvicom??? Onda je lakše, bolje??? - Ja uvijek radim suhom... :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod suhe spužvice ostaju mi grudice na manikuri a lak se više upije u spužvicu. Kada je spužvica mokra lakše je raditi s njom i ljepše blenda boje a lak se manje upija :)

      Izbriši
  2. Interesantno kako svaka ima svoje viđenje. Sve si bolja s noktima!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja jucer isla prvi put gradient radit i bas sam proud jer nije moglo ispast bolje, a radila ga sa spuzvicm za sudje xD Toliko sam tutoriala pogledala da sam expert vec od prve hahah.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, drago mi je da ti je ispao dobro za prvi put

      Izbriši
  4. Negdje sam pročitala to za mokru spužvicu, sviđa mi se ideja :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.