ponedjeljak, 30. svibnja 2016.

Bourjois Glamour Lovely eau de parfum

Glamour Lovely je miris kreiran od kozmetičke kuće Bourjois koji  je izašao 2013 godine. Parfem opisuju sljedećim riječima: Oda rozom, oda kraljici ruži! Miris je kreiran kao cvijetno-voćni, moderan i razigran. Kompoziciju čini Turska ruža sa sokom zelenog voća okružena delikatnim sabac jasminom. Baršunati mošus u bazi doprinosi senzualnosti. U ovoj liniji nalaze se još tri mirisa: Glamour Chic, Glamour Excessive, Glamour Fantasy.
                                    

                       

Miris sam dobila u Bourjois setu prije dvije godine za Božić. Pakovanje je elegnatno s obirsima leptira te  čipkom i mašnicom. Miris je ugodnog mirisa, cvijetno-voćnog te se najviše osjeti odmah nakon nanošenja. Nakon par sati nošenja ja ga više ne osjetim kao prije zato na koži ostaje dosta lagan i ugodan.

                     

Ovo je miris predviđen za proljeće i ljeto jer je lagan i nije zagušljiv te je dobar za dan. Ja ga koristim na svakodnevnoj bazi zadnja dva mjeseca i ovo mi je jedan od dražih mirisa za ovo doba godine. Zbog svojih mirisnih nota i dizajna svidjet će se mladim osobama ali i nešto starijim koji vole lagane, moderne mirise i koji su u duši mladoliki, razigrani kao što je i ovaj miris.

Sastav: 

   

Cijena mirisa je 179,90 kn  dok ga u Dm-a možete naći za 99,90 jer izlazi iz asortimana.

Volite li mirise? Ako da koje mirisne note najviše volite?

Broj komentara: 5:

  1. A je, stvarno je prekjut, a i ja prilično lajkam laganije mirise!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ambalaža je preslatka i mladenačka :) Volim ja isto laganije mirise mada se nađe i pokoji teži ;) Hvala na posjeti :*

      Izbriši
  2. Upravo ovaj parfem sam imala i nisam ga nešto obožavala dok ga jednom moj zaručnik nije zamijetio i pitao me koji je u pitanju. Tad sam ga nekako počela više doživljavati, ali šteta - bočica je bila gotovo prazna. :P problem je u mojoj viziji parfema - volim puderste, jake mirise, a zbog te ljubavi su moji ljetni izbori uglavnom zagušljivo mirisni. :P

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.