subota, 10. rujna 2016.

Vichy Slowage press event

Jučer se u prstorijama HUB-a 385 u Petračićevoj 4 održao Vichy event Slowage. Event se održavao u lijepo  uređenom prostoru gdje su bili elementi prirode ( cvijeće, drveni stolić, zelena boja) i koji me jako ugodno iznenadio. Voditeljica eventa bila je Iva Šulentić dok je Vesna Manestar, direktorica markentiga za Vichy predstavila Slow Age revoluciju kao i novi Vichy proizvod istog imena.

                                       

Predavanje nam je održao i nagrađivani novinar, pisac, govornik  i globalni ambasador Slow pokreta Carl Honore.

U panel diskusiji koja je bila vrlo zanimljiva sudjelovali su : Dario Scaglia generalni direktor L'oreal  Active Cosmetics, Nika Veger, blogerica, vizažistica i Vichy ambasadorica ( Slovenija) Milana Vlavović, spisateljica i Vichy ambasadorica ( Hrvatska) te Branislava Antović, osnivačica i urednica bloga Brana's Divine World i Vichy ambasadorica ( Srbija)

Ja nisam puno slikavala goste predavače, bili su mi malo predaleko, ali sam zato uživala slikavajući ambijent i nanoviji proizvod.

Na panelu je bilo govora o načinu i stilu života koji svi živimo. Danas ništa ne radimo a da nismo u nekoj žurbi, ili kad radimo više stvari od jednom (multi tasking) Današnji način života, stres, UV zrake, zagađenost zraka i okoliša, loša prehrana dovode do starenja kože za razliku od genetike koja tu ima svega 20%. Upravo zbog toga vrijeme je da usporimo, ne nužno puževim korakom, već da neke stvari i obaveze koje imamo radimo u normalnom ritmu. Da budemo svjesni i prisutni sadašnjeg trenutka, da uživamo u kavi umjesto da s istom jurimo na posao. Ovdje sam se prepoznala u većini navedenog jer sam i sama do prije deset dana imala ludi tempo života i dan koji je počinjao u 3,30 a završavao oko 22,30 a najkasnije 23,30. 

                   

  
      
   

Nakon panela imali smo druženje i ručak:

 
   
  
 

                                                        Saša sa bloga Lil' Mee 
                   
                 

                            
                                 Maja sa bloga Add to love i Mirna s bloga Lipsticks blade

Mome foto aparatu nije uspjela pobjeći ni divna Danijela sa bloga  J'adore les cosmetic

                           


                                      I za kraj moja malenkost sa ovim divnim damama ♥

                     

Ja sam krenula put Zagreba u 5h ujutro da bih na kraju zakasnila na početak eventa jer me malo tko na ulici znao uputiti na traženu adresu :(


S obzirom da sam sebe prepoznala u većem dijelu panel diskusije razmišljala sam o tome da napišem post kako sam prije sezone imala svoj Slowage i kakav mi je bio dan sve do sezone, naravno ako vas zanima. Moje isprike i curama koje nisam prepoznala jer sam nakon godinu i pol dana bila u Zagrebu te neke od vas jednostavno nisam prepoznala.

Kući smo svi otišli sa novim Vichy proizvodom o kojem ću vam pisati čim ga isprobam

  

    Do sljedećeg posta,

    xoxo, Tina
 

4 komentara:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.