ponedjeljak, 1. svibnja 2017.

Favorites of April

Bok šminkoljupci! Evo nas u još jednim favoritima :) Danas je praznik rada i za razliku od prošle godine kada sam radila, ove godine ne radim, već imam slobodan dan. Ljeto nam je iza ugla i uskoro će sve pršati krememama za sunčanje,losionima za nakon sunčanja i slično. Veselim se vremenu koje tek slijedi. Za razliku od prošlih, u prošlom mjesecu sam svela sve na minimum tako da nema puno toga. Ono što mi je važnije od svega je to da je rutina koju koristim dobitna kombinacija za mene.


                                        

L'oreal Elseve extraordinary clay sam dobila u tester boxu za ožujak. Od tada ga koristim i stoji rame uz rame mom omiljenom LPM šamponu za masnu kosu!

LPM bazam za kosu je fantastičan, odlično se slaže i sa šamponom drugog proizvođača, kosa mi je meka, ma sve pohvale za LPM liniju!


                 
 

Douglas dvofazni odstranjivač je super. Nježan za lice, uklanja vodootpornu maskaru a znam ga koristiti u kombinaciji sa Greengirl uljnim odstranjivačem.

*Vichy Idealia peeling koristim već neko vrijeme, jedino ga nisam koristila onih dana u mjesecu. Nakon toga ga koristim stalno, a ice je makkano, nemam toliko vidljivih pora, baš sam zadovoljna.

Greengirl What's not to like je gel za lice koji koristim svakodnevno, ujutro i navečer, a nakon njega koristim Vichy peeling. Kako mi piling odgovara i neisušuje kožu nakon njega ništa ne stavljam kako bi mogla vidjeti bolji učinak. 
Avon sun spf 30 je krema koju stavljam ujutro nakon umivanja i prije odlaska na posao ili kad god idem vani. Krema je lagana sa osvježavajućim efektom i već sam je potrošila pola, tako da će se uskoro vidjeti i kraj ove kremice. 

I to je to za prošlomjesečne favorite. Nema ih mnogo a i ova mala količina proizvoda meni je bila više nego dovoljna. Ostalih proizvoda nema, jer su potrošeni ili sam ih počela testirati pa zbog toga nisu našli mjesto u favoritima.

Bez kojih proizvoda niste mogli zamisliti prošli mjesec?  

*PR proizvodi. Sve što pišem je iz vlastitog iskustva bez prisutstva trećih osoba

1 komentar:

  1. Voljela bih isprobati ovaj Vichy peeling :)
    Želiš li, svrati malo i na moj blog gdje sam također pisala o favoritima - možda otkriješ nešto novo :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.