nedjelja, 21. siječnja 2018.

Empty #1

Bok šminkoljupci! Evo me u još jednompostu u kojem ću vam pisati o potrošenim proizvodima u prošloj godini. Za sami post sam se nadala da će biti napisan do kraja 2017 ili na sami dan stare. Međutim vremenski nisam sve stigla pa tako i napisati post s kojim bi ispratila 2017 godinu. Proizvode nisam grupirala ni posebno sortirala već sam ih vadila i slagala kako su mi došli pod ruku:


       
Imuno C je vitamin koji sam konzumirala lani i sa kojim sam bila zadovoljna. Recenziju imate ovdje.

Vitarojal je med s matičnom liječi u tekućem obliku. Meni se jako svidio i nadam se da ću ga imati priliku ponovo probati i koristiti. Pakovanje je potrajalo samo par dana, a odlično je za očuvanje i podizanje imuniteta.

Avene akerat nisam koristila, testerima je prošao rok.


                                
 Nuxe i tetster suhog ulja. O samom Nuxe ulju sam već pisala recenziju.

Eminence je brend koji se pojavljuje u beauty ili tester boxu. Za sada nisam nešto oduševljena sa isprobanim proizvodima. Obično mi se ne sviđa miris ili tekstura, a s obzirom da ima još par tetserića, nadam se da će mi se bar nešto svidjeti. Ako ne, nikom ništa. Bar ću znati da sam probala, pa makar i preko testera.

Nivea q10 plus c je tester koji sam imala prilike probati. Probala sam oba testera ( dnevni i noćni) i miris mi se sviđa, ugodan, cirusan i osvježavajući a sama krema je ugodna i lagana na koži. Međutim, sama krema me nije nešto posebno oduševila.

Teta Violeta vlažne maramice su mi bile čisto ok.



Juju vlažne maramice sam koristila davno, meni nisu bile loše, jedino što mi se kod ovakvih pakiranja ne sviđa je to što se ova plastika stalno odljepljuje čime se maramice brže suše.

Violeta vlažne maramice za bebe su lagane, nježne, nisu pretjerano mirisne a plus im je i ova plastila koja čuva maramice od isušivanja na zraku.

Dutchese su blazinice iz Mullera koje stalno uzmimam otkako Muller postoji kod nas.

Avon sense je odličan gel za tuširanje koji sam rado koristila ( recenzija)

                            
L'Angelica je brend koji sam imala prilike probati kroz jedan od beauty boxova, a čiji sam šampon za masnu kosu kupila u Dm-a. Šampon je nešto rjeđi nego sam navikla da budu, pa mi se samim time i nešto brže trošio, ako se uzme u obzir da kosu vijek šamponiram dva puta. Sa učinkom sam zadovoljna tako da ću kupovinu sigurno ponoviti.

Avon i kupka od vanilije i smokve je odlična! Ima onaj ugodan, topli miris, pravi zimski. Ako volite takve mirise za ovo doba godine, ova kupka bi vam se mogla svidjeti.

Balea regenerator za kosu sa vanilijom i bademom mi je odličan. Zapravo, svaki njihov mi je super i stvarno nemam zamjerke na nijedan regenerator koji koristim jer mi se svaki slaže sa kososm bez obzira koji šampon trenutno koristim.

Head&Shoulders je šampon koji koristi moj brat. Ja ga nema običaj koristit, iako sam sam ga davnih godina koristila, ali sada više ne.


  
Nivea q10 plus c noćna krema, ponovit ću što i za gornji tester: miris, tektura odlični, lagani, samo sama krema me nije posebno oduševila.

La Roche Posay Effaclar Duo je odlična kremica, lijepo mi je legla po pitanju lica, tako da sam zadovolja s onim što sam mogla probati iz ove male količine.

Bibo mara su još jedne maramice koje su kod mene nešto bez čega neidem van a u torbici obavezno moraju biti. Maramice su mi ok.

 
    Fa i kupka sa eliksirom meda je savršena. Mirisna a opet nije zagušljiva kako negi gelovi mogu       biti. Lagana, kremasta, bez isušivanja kože. 

Eucerin i Aqua Porin je losion koji sam korstila i u kojem sam jako uživala. Lako se nanosi zahvaljujući pumipici a isto tako se i brzo upija. Više na linku.

Green girl ima odličan gel za čišćenje lica What's not to like. Me ni je jedna pumpica bila previše, pa sam koristila samo pola i to mi je bilo dovoljno da mi temeljito očisti lice. Gel mi se sviđa pa ću ga svakako ponovno naručiti.

Avon i njihov stari kist za puder/ rumenilo koji se ofucao a imam ga godinama, doslovno. Ovo su vjerovatno prvi kistovi koje je Avon napravio jer ja još imam njohov kist za sjenilo koji i dalje koristim.

Eveline korektor mi nije bio loš. Iako ima lagano prekrivanje sa samim korektorom sam bila zadovoljna. Na žalost nisam ga stigla potrošiti do kraja.

Loko je imao piling za usne koji sam davno probala (recenzija) a čiju sam posudicu sačuvala za neki svoj diy projekt koji nikad nije zažiovo, pa sam posudicu tek sada odlučila baciti :O

Eminenece i bright skin krema je nešto što mi se nije svidjelo niti dojmilo, pa tu više nemam puno za reći.

Avene sam koristila u trenucima kad mi je seborea divljala početkom prošle godine i opet negdje u proljeće. Međutim, iz nekog razloga kreme za ovakav tip stanja kože nisu imale efekta kakovog inaće imaju. 
                          
  Avene i LRP hidratatne kreme su mi odlične, zadovoljna probanim :)

     
     
Ziaja i gel za čišćenje lica sa manukom za normalnu i mješovitu kožu. Sjećam se da je sam miris osvježavajući, ne napadan i ugodan, a sa samim gelom sam imala jedan love-hate odnos jer je bilo perioda kada me sam gel isušivao.

Nivea i gel iz plave linije, osim što super njeguje i hidratizira, što više dodati?

Klorane sam imala prilike korisiti bar ovako. i ono što mi se nije svidjelo je sloj suhog šampona koji mi je uporno ostajao na kosi unatoć svim mojim brisanjima kose ručnikom nakon korištenja pa mi se sam efekt bijelog po kosi nije nikako sviđao jer sam samoj sebi izgledala kao bakica sa sijedom kosom.

Olival i čarobni piling za tijelo je super! užitak za korištenje, nježan i za osjetljivu kožu a više o samom pilingu imate ovdje.

Balea šampon za osjetljivu kožu nisam osobno koristila, ali jesu moji ukućani, pa kako se nisu bunili niti imali prigovora, znaći da im je bio ok.

 
   L'oreal sam dugo dugo koristila, tako da sam ga tek prije nekih mjesec dana ako ne i više zamjenila drugim šamponom. Sama linija je mojoj kosi bila odlična, međutim došlo je do zasićenja paranja kose istim šampon zbog čega sam L'oreal zamjenila bar na kratko drugim proizvodom.

Le Petite Marseiliais je šampon koji je dugo bio u favoritima i kojeg sam kao i L'oreala dugo koristila. I s njim se dogodila identična stvar pa sam prešla na L'oreal. Dakle, ova dva šampona na moju masnu kosu su definitivno imala pozitivan učinak, međutim kosa mi se zasitila jednog i drugog pa su trenutno na pauziranju od kupovine i korištenja dok ih ne probam ponovo u nekoj idućoj prilici.

Aussie je maska koju sam stvarno voljela i rado koristila, nemam nikakvih dodatnih primjedbi ili pritužbi.

 
Uriage i krema za čišćenje lica je bio jedan od prvih proizvoda koej sam imala prilike probati. Iako je proizvod za čišćenje lica i kremaste je teksture. Miris nije bio jak, ali ga neko vrijeme nisam mogla podnijeti. Kasnije sam ga koristila bez ikakvih problema.

L'Angelica i šampon sa kamilicom je super, samo nije bio za moj tip kose. Mama ga je probala i koliko se sijećam bila je zadovoljan sa njime.

Balea gel za tuširanje koji je prefino mirisao! Slatkasto, osvježavajuće, gel od kojeg miriše cijela kupaonica.

L'Oreal šampon za kosu, sve sa već napisala, pročitaj prethodne redove.



Avene i termalana voda koju sam probalaje odlična. Dovoljno da kažem da imam novo pakovanje . Osobmo, termalana voda me najviše spašava nakon depiliranja kada mi kožu treba umiriti od iritacija.

Batiste blush šamopon za suho pranje mi je bio ok, ne kažem da nije odradio svoj posao kako treba, ali nisam nešto pretjerano oduševljena. U svakom slučaju ću mu dati novu priliku kako bi vidjela da li je do mene ili mi stvarno nije djelovao kako sam ja mislila da hoće.

Nivea soft je krema koja gotovo ima počasno mjesto u mojoj kupaonici :)

Uriage gel i njihov drugi proizvod koji sam probala. Isto kao sa kremastim kod njega isto u početku nisam mogla podnijeti miris, a kasnije sam se navikla na proizvod i tako da ću vjerovatno uzeti veće pakovanje.

Avene losion bez ispiranja za netolerntnu kožu. Kod seboree mi je bio odličan, ako iako ga  nije bilo potrebe ispirati, ja sam ga svejedno ispirala vodom. Skupa sa kremom za seboreu djeluje super pa ću ga uzeti u obzir da ga kupim baš kad mi saborea ponovno izađe. Na žalost nisam ga potrošila prije nego mu je prošao rok.

   



Cera di Cupra je krema za ruke koja je poput baršuna na dodir, ugodnog puderastog mirisa. 

Nivea oil perals je nježan gel za tuširanje ugodnog mirisa trrešnje.

Avon Super Shock maskaru sam uzela sestri jer je ima dosta dugo, tako da sam ja ta koja radi svima generalna čiššćenja ormarića i kozmetičkih torbica :)

Apivita je balzam za usne koji mi se svidio, imate ga u grupnoj recenziji apivitnih preoizvoda.


Freeman maska za liceod gline, s mirisom mente i limuna. Sama maska je gusta, baš zbog gline koja se nalazi unutra. Kad počme da se suši tako jako mi stisne lice da jedva mogu neku minimalnu mimiku lica napraviti pa mi se sa te strane maska  ne sviđa.

BC Oil Mirale sam probala kao šampon i masku, iskreno za moj masni tip kose mi uopće nije pomogla, niti napravila nešto woow.

Maybelline i color tattoo sjenilo imam od pamtivijeka, na mojim masnim kapcima nije dugo trajao :( Ostatak vremena je više skupljalo prašion u po torbici i ladicama. 
Avene kreme za seboreu, bilo je trenutaka kada su djelovale ali u zadnjem periodu pred proljeće kreme nisu imale skoro nikakvog efekta. Ovim tetsterima je prošao rok. 



Nuxe volim kao brend, svakako je vrijedan pažnje, volim probavati sve testere koje imaju kako bi sebi tako olakšala kupovinu njihovih proizvoda koje bi svakako voljela imati. Ovaj tester sam dala mami da proba.

Himalaya je brend koji nisam uopće probala dok ga nisam počela dobivati u beauty boxu. Neem maska mi je odlična, piling također samo se na miris nisam mogla naviknuti neko vrijeme.

Simba je isto bio tester za ruke, jako lagana i brzo upijajuća, štta što ih nisam imala više ili veće pakovanje da je bolje isprobam.

Avene - mislim da sam dovoljno rekla pa se neću puno ponavljati.

Curapox su četkice za zube koje kupujem više od godinu dana, a za samu kupovinu mi je trebalo dugo vremena jer je sama četkica skuplja u odnosu na ostale koje su dostupne u drogerijama. Mislim da je jedna oko 35-38kn, a paket od 3 je oko 85 ako se ne varam. Taj paket sam uzela jer mi se tako više isplati nego kupujući po jednu četkicu. Sa četkicama sam zadovoljna, a otkako njih koristim više se nisam vratila ni jednoj drugoj četkici za zube.


Opet ja sa L'oreal šamponom za masnu kosu. Malo se ponavljam, ali ako vas zanima kakav mi je, više o njemu imate u prethodnim redovima.

Fa Coconut milk je odličan gel za tuširanje, i rekli su mi na instagramu da ću s njim biti više zadovoljna nego sa Coconut water koji je laši, malo rijeđi gel. Meni se oba sviđaju i super su za vruće ljetne dane.

Subrina phi special dry shampoo je prvi šamoon za suho pranje s kojim sam započela 2017.  Kao šampon nije loš, pa bi mu mogla dati još jednu priliku da ga probam a tada vjerovatno i napišem koji post na tu temu.

Avon šampon za volumen kose koji uzimam od pamtivieka jer sam u Avonu od 2002. Meni je bio odličan i uvijek sam bila zadovoljna sa njim, ali kako mi je kosa postala masna, šamoone samo prosljedim dalje mojim ukućanima koji imaju normalnu kosu i bez većih zahtjeva tako da njima uglavnom sve odgovara u odnosu na mene i moju kosu.




Fa i Coconut water sam spomenila samo sliku ranije. Miriše predobro, stvarno odlična ljetna tuširalica. 

Avon advanced techniques za normalnu kosu koji sam kupila svojim ukućanima.

Curasept vodicu sam morala koristi ti neko vrijeme zbog upalnih procesa ali i zadaha koji mi je uzrokovao želudac zahvaljujući gastritisu.

La Roche Posay je krema sa spf 50 i na moje iznaneđenje nije mi bila premasna i teška na licu kao što to obično budu kreme koje su rich, super rich i kreme sa spf 50.
Balea piling s mirisom narači je odličan. Za cijenu od 10kn imate super piling za tijelo.

Avon marka maskara, ne znam ni sama koja po redu, imam još jednu kao pričuvni plan, samo meni se brzo suši? Koliko vama traje ova maskara ako je koristite?

 
Vlažne maramice na Hajduka sam kupila jednom prigodom na trafici. ne da su vlažne, već i više nego što bi očekivala od njih. Swatcheve su mi uklonili bez problema, tako da sam ostala ugodno iznenađena.
7th Heaven maska sa manuka medom. Miriše božanstveno, lako se nanosi na lice. U odnosu na Freeman sa glinom ne steže me toliko na licu pa je kupovina iste vjerovatno moguća.

Freeman maska sa krastavcima je osvježavajuća, samo imajte na umu da se brzo suši pa uzmite u obzirda je potrošite na vrijeme. 

Nuxe, Avene,Nivea- Prodigiuse i Nirvanesque su svakako linije u kojima mogu naći nešto za sebe, tako da ću za njegu lica uzeti nešto od probanog. Avene hidratantna krema mi je super, lagana, brzo upijajuća. Za Niveu ostajem pri istom mišljenu a o samom testeru sam već pisala u prethodnim redovima.


 
Otkako je Muller povukao  odstranjivač od badema, kupovina se svela na ostale odstranjivaće u ponudi. Sam Lotus mi nije bio loš, ali ipak nema do onog sa bademom :( 

Essence all in one sam koristila kao bazu za lak, nadlak, sve u svemu mi nije bio loš lak. 

Nuxe detox je krema koja je namjenja kao noćna njega lica i koja mi je bar ovako kao tester bila čisto ok. 

I opet Curapox četkice :D Koristim liniju soft, super soft su mi premenkane, tako da sam sa samim brendom i četkicama zadovoljna.

To bi za ovaj post bilo sve! Post sam počela pisati još jučer ali sam već u 2h ujuutro rekla dosta je, pa sam nastavila danas. Dakle do kraja 2017 godine potrošeno je 57 proizvoda i 28 testera. 
Nastojat ću malo češće pisati empty postove da mi se ovoliko proizvoda ne skuplja, a isto tako ću probati bar ste proizvode staviti na hrpu i odvojiti testere. Jeste li probali što od navedenih proizvoda? 

4 komentara:

  1. Da,probala sa neke stvari,Avene termalnu vodu i super je.Lorealovi šamponi također odlični.Dvoumim se između Avene ili Nuxe hidratantne dnevne kreme,neznam što bih probala za suhu kožu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Linija Prodigieuse je namjenjena svim tipovima koze, a mozda bi ti i fraiche odgovarala?

      Izbriši
  2. Huu da se malo odmorim,i procitam nesti sto toliko opusta,kao terapija
    Svaka cast za uspjesan blog,meni se zaista svidja sve od pisanja do svih sitni detalje.Ako zelis svrati i do mog bloga,i ostavi svoje utiske na postove,puno mi znaci.. Jedan srdacan pozdrav draga moja
    #ubrzonovipost

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na posjeti. Drago mi je da prepoznajes moj trud i rad ulozen u ovaj blog :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.