četvrtak, 2. travnja 2020.

Favorites of March

Bok šminkoljupci! Nadam se da ste na sigurnome i da ste dobro. Evonas u još jednom mjesecu favorita. Dosta toga se potrošilo panekih proizvoda nema,ali u svemu nam je najvažnija briga o tijelu, pa će o tome više biti i ovi favoriti.


                                       

Beeven kozmetika i Apibelle krema s hijaluronom i pčelinjim  otrovom sam dobila u jednom od beauty boxa. U početku se nismo složile na prvu, a kasnije smo 'klinkuli' i kremu sam nastavila koristiti. Krema je lagana, osvježavajuća, lagano citrusnog mirisa. Koristila sam je ujutro i na večer na licu, vratu i dekolteu.

Nikel krema od kestena  za okolločno područje je odlčna kremica, lagana, lako maziva. Lako se razmazuje te lijepo nahrani suho okoločno područje.

Himalaya Fresh Start je odlična umivalica za mješovitu i masnu kožu. Dolazi u nekoliko vrsta. Moja je s mirisom breskve i ovo je već drugo pakiranje koje je pri kraju. Sadrži sitna piling zrnca, lijepo očisto kožu lica. Ima ugodan i osvjažavajući miris.


                                    
Garnier dvofazna miceralna je super, već sam potrošila dva manja pakiranja prije nego sam kupila ovo veće. Volim ovu dvofaznu miceralnu jer je lagana, ne peče me za oči, ne masti dodatno moju mješovitu kožu. Nakon nje koristim uobičajeni gel za čišćenje lica te nastavljam sa svojom rutinom.


San Spa senzulano ulje za kožu sklonu strijama koristim kao njegu tijela, strijama nisam podložna pa vam tu ne mogu reći koliko bi ulje pomoglo- Ja ga volim koristiti kao ulje za hidrataciju i njegu tijela i još ako trebam, pomiješam ga sa nekonm laganijom kremom. Tako dobijem željenu njegu i hidrataciju.

Sapunoteka krema od badema i kakao maslaca je bila u jednom od beauty boxeva. Miris mi se ne sviđa jer se osjeća miris ružmarina kojeg nisam ljubitelj, ali to me ne spriječava u korištenju kreme. Sada kad ruke peremo više nego prije, krema olakšava zategnutost kože na rukama i ruke štiti od pucanja i crvenila.
                                      
                                           
                                                 
Eveline vitamin koristim kao bazni lak prije lakiranja noktiju. Da radi nešto wooow, definitivno to nije takva vrsta laka.

Essence nude je stari lak koji imam i koji volim koristiti a nedavno sam imala jednu makiuru koju u kojoj sam koristila ovaj mini lak.

Essence ulje za zanoktice koristimkad se sjetim, iako bi to trebala raditi češće, pogotovo kad nemam lak na noktima. Tako nokat bude nahranjen, manje se lome ( općenito kad se koriste ulja! ) i potiće se mikro cirkulacija koja pomaže kod rasta nokta.Toliko od mene za sada, do sljedećeg tipkanja,

xoxo, Tina
                                                  


           

Nema komentara:

Objavi komentar

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.