ponedjeljak, 21. prosinca 2020.

Deset godina bloga


 

                                                    

                                                                         source
  Drage čitateljice,

Jučer je moj ne tako mali blog napunio deset godina postojanja. Bože, pa to je već dijete koje ide u treći / četrvti razred osnovne! Deset godina se zajedno družimo.  Deset godina pišem postove koje čitate Vi, meni znani čiatelji a i neki koje nisam imala prilike upoznati kroz komentare iako znam a ste tu ♥

U ovih deset godina prošla sam razne tehnikče probleme po pitanju kompjutera, prošla kroz nekoliko različitih sezonskih poslova zbog kojih nisam mogla biti aktivna kao i prije, što mi je teško padalo. Privatno sam imala i nekoliko smrtnih slučajeva ali vas nisam zamarala sa tim. Meni se bilo lakše nositi s boli, radeći nešto što volim a da nikog ne opterećujem sa svojom tugom. A vi ste cijelo vrijeme bili tu i na tome vam neizmjerno hvala. 

Koji su planovi za dalje?

Blog ću sigurno nastavit pisat, jer je blog dio mene i osjećam se super kada svoje misli i osjećaje mogu prenijeti u tekst, bilo da je to papir ili online dnevnik. Ja se nadam da ću pisati više postova nego što ih u ovome trenu objavljujem, a svakako bi voljela doći na brojku postova iz 2014/ 2015 kada sam stvarno pisala i bila aktivna. 

Za naredne postove imam dosta potrošenih proizvoda i recenziju mirisa koju vam spremam, pa me zanima da li vam se čita nekoliko postova o potrošenim proizvodima?

Postoji li tema koju nisam obradila a o kojoj bi voljeli čitati?

Slobodno mi napišite u komentarima.


Vaša Tina


2 komentara:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.