utorak, 4. prosinca 2012.

Inglot Slim Gel Lipstick no.64


Hi beauties! Today i'll write about Inglot slim gel lipstick.  When my friends go to the Zagreb where Inglot have a store i was make a list what to buy.  Long time i was watching their web and making a list. Besides mascara my wish was a lipstic in nice pink color. Well, color was look really nice on web page but in reallity,totally different.

Bok ljepotice! Danas pišem o Inglot slim gel lipsticku. Kad mi je prijateljica išla za Zagreb gdje Inglot ima svoj dućan ja sam napravila popis za kupnju. Dugo vremena sam gledala njihovu web stranicu i radila popis. Osim maskara moja želja je bila ruž u prekrasnoj rozoj boji. Pa,boja je stvarno divna na web-u a u stavrnosti je skorz drugačija.

This is color on their web page, and this is real color. 

Ovdje možete vidjeti boju na njihovoj stranici a na mojim slikama pravu nijansu:


   Shade on my lips is not taken on natural light.  Lipstic contains vitamin E,evening primrose,avocado butter and special esters and silicones and it's not tested on animals.   

Boja na mojim usnama nije slikana na prirodnom svjetlu. Ruž sadrži vitamin E, noćni jaglac,avokado maslac i posebne estere i silikone. 

Packaging:  Come in quadrant  black cardboard. Lipstic is elegant balck narrow shape and contains 1.8g/0.06 US OZ .


                                

Pakovanje: Dolazi u kvadratnoj crnoj kutiji. Ruž je elegantne crne boje suženog oblika i sadrži 1.8g 
 
Lipstic:  Apply is good,great pigment. But  this is not long lasting lipstick :( 

Ruž: Nanos ruža je dobar,odlično pigmentiran. Ali ovo nije ruž koji dugo traje. :(
 

Remove really fast from the lips and you need fix it all the time. I was try with lip base,but didn't help.  For the price of 65 kn /8.62 € you can buy better lipstick like Catrice,Maybelline and other cheaper brand.

 Briše se sa usana jako brzo i potrebno ga je stalno popravljati.Isprobala sam ga i sa bazom za usne ali ne djeluje. Za cijenu od 65 kn možete kupiti bolji ruž kao što je Catrice,Maybelline ili neka druga jeftinija marka.

What is your favorite lipstick? Can you recommended me some other brand and lipstick in pink color?

Koji je vaš najdraži ruž? Možete li mi preporučiti neki drugu marku i boju ruža u rozoj boji? 
 
Until next post
xoxo,Tina
                  

Broj komentara: 9:

  1. Boja je krasna, no da, ovo je neki lagani ruž. Potraži malo inače njihove swatcheve i recenzije na netu jer je nezgodno ovako na slijepo kupovati :/ Ja imam sjenila njihova i odlična su.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidjela sam ja recenzije ali svima ruž traje po 4 sata a meni ni pola sata nemoze da se ne brise.a ruzevi koji su bili rencezirani nisu bili ni blizu ove boje

      Izbriši
  2. Koja šteta što nije postojan ruž, baš je prekrasna boja. Stvarno se za 65 kn može kupiti nešto bolje.. Ja npr. imam od Loreala 2 ruža, i zadovoljna sam s njima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eto vidis. bas cu probat od njih i nekog drugog brenda,ovo me bas razočaralo

      Izbriši
  3. eto na, nekad nas ono što najviše priželjkujemo i očekujemo debelo razočara... ali boja je baš super, ogledalo u džep i popravljat svako 10 minuta ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna barva! Ah, ko bi bil Inglot pri nas! :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.