ponedjeljak, 1. srpnja 2013.

Favorites of June

Bok šminkoljupci! Još jedan mjesec je iza nas i još jedni mjesečni favoriti. Moram priznat da mi se sviđaju postovi ovakvog tipa jer imam sebi neku vrstu evidencije što sam najviše koristila.

Pa krenimo....

                        


Pantene meni najdraži i najbolji šampon. Već sam ga nekoliko puta stavljala u mjesečne favorite a o njemu sam pisala ovde . Odlično mi se slaže sa Aussie proizvodima,tako da ako nemam svoj najdraži regenerator   mogu računati na Aussie.

Aussie maska za kosu i regeneraor,više o njima sam pisala  ovde i ugodno su me iznenadili s obzirom da je moja kosa normalna a ne oštećena :)

Afrodita jojoba oil mlijeko za tijelo koje je pri kraju i koje sam najčešće koristila prošli mjesec.

Afrodita anti cellulite krema od garcinije,također nešto što sam najviše koristila,a njenu recenziju možete uskoro očekivati :)

Dipterol sprej protiv komaraca sa produženim djelovanjem 5 sati! Aha,malo sutra! Osim što je prilično zagušljiv u ustima ostavlja gorak okus,cijela soba smrdi samo po njemu i imam osjećaj kao da sam ga pila a ne nanosila na tijelo :( Od zaštite ni z, samo danas sam dobila novih 6 uboda :(

Nivea u spreju i losionu,obe sa spf 50.Sad vidim da mi 2 kreme nisu bile potrebne,trebala sam uzet samo jednu al' sad šta je tu je.

Nuxe nuxellence  jeunesse krema za lice koja se može koristit kao dnevna ili noćna. Ja je više koristim kao noćnu,a za njenu recenziju će biti potrebno još malo testiranja.

Bioderma photoderm max 50+ je lagani nemasni fluid sa viskom zaštitom. Ukoro više o njemu u recenziji.

Afrodita hydra termal krema sa hijaluronskom kiselinom koju koristim preko dana kao podlogu a poviše nje kremu sa spf. I ona je na redu za jednu lijepu recenziju.

Balea maramice s mirisom ružičastog grejpa koje mi dobro dođu,danas sam bila sva zamazana  neznam ni ja od čega,pa mi je kolega rekao da mi još samo nedostaje oružje i da mogu u marince. Tu su bile maramice koje su to crnilo uklonile :)

Korišteno ali nije na slici jer je potrošeno je afroditin uljni gel od jojobe koji super miriše i njeguje te niveina pjenica za lice koja je već nekoliko puta bila spominjana u mj.favoritima,meni najdraža i najnježnija pjenica za čišćenje kože.

Edit: Ni ovog mjeseca nema dekorative na popisu,jednostavno je nemoguće bilo šta imati na sebi na temperaturi od +30 jer se sve doslovno topi na meni,tako da mi bb krema uopće nije izdržala po najvećim vručinama. Još uvijek tražim balans između bloga i slobodnog vremena kojeg imam ali nedovoljno da bi isprobala sjenila,maskare i sl. proizvode :( 

Što ste najviše koristili prošli mjesec? Imamo li šta zajedničkog na popisu? Pišite mi!

xoxo,Tina

Broj komentara: 25:

  1. Cekam post o Afroditinoj kremi protiv celulita. Pantene meni tako ne pase da ne vjerujem nicemu sto se zove Pantene. :) Aussie se spremam kupiti od kada je izasao, ali nikako. Svidjaju mi je favoriti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nakon dugo isprobavanja svih vrsta šampona on mi je najviše 'sjeo' i zato ga najviše koristim

      Izbriši
  2. Vidjela sam ovu Afrodita hydra liniju na DM kuponu -50% i razmišljala sam da si uzmem kremu za lice. Čim piše hydra meni se čini da je to nešto lagano, ljetno i hidratantno, za mene :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bas je lagana i ljetna. matira lice tako da nema vise onog sjaja :) čak mi je i bolja od seruma koji je iste teksture ali nešto i masni te mi bas za jutro i ne odgovara za razliku od kreme

      Izbriši
    2. Iako imam suhu kozu mrzim izgledati masno :( Mislim da cu si kupiti pogotovo s tim popustom! Volim biti mat :D

      Izbriši
  3. Nemamo ništa zajedničko ali ja bi voljela isprobati Aussie proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da ces imat priliku da ih probas

      Izbriši
    2. nadam se da ces ga probat i da ce ti bit ok

      Izbriši
  4. I mene najviše zanima Afroditina anti cellulite krema :D Čitala sam dosta pozitivnih komentara, rado bih je i sama isprobala ako stvarno djeluje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam koristila njihovu od pitaye lani a ove godine od garcinije. osim kreme ja sam izbacila i dosta toga iz prehrane a celulit mi se od lani dosta smanjio

      Izbriši
  5. Super favoriti, ja čekam recenziju Nuxe fluida :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Nivea losion spf.50. Imam svetao ten i jako osetljivu kozu, leti kad su vrucine ( posto ovih dana bas i nisu bile) ne idem napolje bez nje. Proslog leta takodje.

    Pozdrav

    Vanja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da,mi svjetle puti smo najugroženiji na suncu za razliku od onih koji ne gore već dobiju boju bez problema

      Izbriši
  7. trebam probati aussie i gotovo :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Sviđaju mi se favoriti, osim Aussie - meni nikako ne pašu kosi - imam onaj "škriputavi" osjećaj, još mi je gore isušena nego prije pranja :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nemoguće je da svima svaki proizvod odgovara. nekome valja,nekome nevalja,kao meni ona baby love kupka. kao kupka mi je ok,ali kao šampon katastrofa

      Izbriši
  9. Slatke stvarčice!

    Ako ti se sve topi možda da probaš kupiti neki dobar primer, tj bazu za puder pa ga nanesi prije, ili da bazu pomješaš sa bb kremom, možda ti da neku pokrivenost pa se ne topiš :)

    PUSA!

    OdgovoriIzbriši
  10. jedva čekam recenziju afroditinog anticelulitnog losiona:)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.