subota, 2. studenoga 2013.

Favorites of October

Bok šminkoljupci! Još jedan mjesec je iza nas a sa njim i mjesečni favoriti! Tko bi rekao da se ova godina polako približava kraju? Čini mi se kao da sam jučer počela pisat blog,radit a već je studeni :O

No,vratimo se na mjesečne favorite ;)

                                                       

Bioderma sesibio H2O je kod mene neizostavna miceralna koju koristim već mjesecima! Kupila sam je u srpnju i tek joj se sada nazire kraj. Kooju ću uzet nakon nje,još nisam odlučila.

Nuxe nirvaneseque light je dnevno/noćna  lagana krema namjenjena mješovitoj koži i sprječavanju bora oko područja usta,čela,lica. više o kremi za koji dan :)

Afrodita hydra termal serum koncentrat je super krema namjenjena mješovitoj koži a njena recenzija će biti uskoro na blogu.

La Roche Posay bb krema koju sam koristila dok je bilo hladno prvih par dana prošlog mjeseca,no kad je ponovo zatoplilo i kad mi se lice topilo kao sladoled na suncu prestala sam sa korištenjem tako da sa veseljem čekam pravu zimu,buru kako bi  je mogla više koristiti.

Apivita wine elixir je tester koji koristim već neko vrijeme,namjenjen je za ublažavanje linija oko usana kao i za područje oko očiju. Ja je koristim kao okoloočnu kremicu jer je kremasta, lagana i treba je zbilja malo a super nahrani okoloočno područje.

Miyu i podočnjaković sam koristila u isto vrijeme kad i apivitu s tim da sada apivitu koristim češće dok je ne potrošim do kraja što ne znaći da neću koristiti i stick kasnije :)

Balea i balzam za usne sa ureom je prekrasan balzam za usne koji ih fino nahrani,njeguje.

Mua loose puder kojeg sam koristila preko bb kreme i koji mi se pokazao odličan.

Eucerin krema za lice za posvjetljavanje sa spf 30. Kremasta,lagana,za dan mi je odlična i vjerovatno ću je uzet za dnevnu kremu kad jedna od 4 bude pri kraju a možda čak i sada za zimu jer imaju i spf.                                                   

Nivea i hapy time gel za tuširanje je i prošli mjesec bio moj omiljeni gel za tuširanje. Imam i sti ovakav i dezodorans koji koristim na poslu.

My body je divan piling koji obožav i koji je dio limitirane bipine kolekcije,i neznam dali ga još imaju,ali ako da,čim bude plaća vraćam se po još pilinga jer je odličan. Pomješam ga sa gelom na spužvici tako da imam kremasti piling-gel :)

Nivea stress protect je ok dezodorans ali ono što mi se isto sviđa kod njega je to što nije presladak za razliku od ostalih koje sam korstila prethodne mjesece.

Essence odstranjivač od kokosa i papaye je jedini odstranjivač koji mi nesmeta zbog mirisa a super mi skida svaki lak sa noktiju tako da planiram ponovit kupovinu.

                               





Rt kistovi koje sam probala,oduševljena sam njihovom mekoćom,a kvaliteta? Hmm,tu bi se već dalo raspravljat,npr.na bockalici su mi na par mjesta počela nestajat slova,do sada sam izgubila 4 dlačice od kojih je jedna ispala odmah nakon par dana. Ispala mi je još jedna,ali se nemogu sjetit točno sa kojeg kista iz core linije. Takvih problema nisam imala sa starter setom.

Nivea gel za čišćenje je nepotrošiv! Imam ga od ljeta,zbilja je potrebno jako malo da očisti temeljito lice i ja sam više no zadovoljna jer mi malo što odogovara u skoro 3 godišnja doba. Prije sam morala imati više gelova jer mi koža nije uvijek isto reagirala,brže bi se mastila a gel tada nije imao nikakvog učinka kod čišćenja. 

Toliko od mene što se tiće prošlomjesečnih favorita. Imamo li što zajedničko na popisu?


Broj komentara: 15:

  1. I ja volim Nivea dezić i RT kistiće :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imala sam davno balein balzam za usne, mislim da bi ga trebala ponovo kupiti :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudi mi da ti ispadaju dlačice na RT kistovima, meni nikada nije nijedna ispala (čak ni na fejkovima :D)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nazalost ispale su 4! jedna odmah nakon par dana prilikom nanosa bb kreme a sljedeće u 2 paranja! to je samo za bockalicu a za drugi kist nisam 100% sigurna o kojem se radi,ali dlačica je ispala :(

      Izbriši
  4. super favoriti :)
    čudi me da s RT kistova ispadaju dlačice, nadam se da neće više :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja se isto nadam da vise nijedna dlačica neće pasti sa rt kistova!

      Izbriši
  5. Odlični favoriti!

    Ja čekam recenziju Nuxe emulzije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga :* znala sam da cete nuxe najviše zanimati a recenzija ide uskoro :)

      Izbriši
  6. Baš me zanimaju dojmovi za Nuxe emulziju. Ža mi je za RT kistove, ja srića nisan imala takvih problema, mislin čak da mi ni kod fejk bockalice koja mi je najdraža za nanosit puder, nije ispadalo ništa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. post za nuxe emulziju ide uskoro. nazalost kod bockalice se bas to dogodilo sa dlačicama pa mi ostaje nada da se to vise neće događati

      Izbriši
  7. Super favoriti! Ovaj Melvitin elixir me baš zanima. Volim Balea urea liniju, ali balzam još nisam isprobala, vjerujem da je odličan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. elixir nije od mevite već od apivite :) meni je balzam ok,nadam se da ce i tebi biti,cijena mu je vise nego povoljna 9,90kn :)

      Izbriši
  8. moram probat ovaj balzam s ureom :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.