četvrtak, 16. siječnja 2014.

Flormar nail enamel no.238

Bok šminkoljupci! Danas sam vam pripremila post o jednom Flormar laku koji sam uzela prije mjesec dana u prvom naletu kupovine lakova koje ste mogli vidjeti u ovom postu :).


Riječ je o malinastom crvenom laku,kremaste teksture. Super se nanosi,prvi sloj se brzo suši dok debljim slojevima laka treba mrvicu duže vremena.

                                   

Lak sam prvi put stavila za Božić i uživala u predivnoj boji i nadala se da će potrajat što duže. Međutim ovakj lak je već sljedeći dan počeo nestajati sa nokta a dva dana od lakiranja ga već nije bilo u kutevima nokta i tad sam ga odlučila skinuti. Nisam imala mira pa sam ga preključer ponovo lakirala ali ovog puta sam stavila nadlak od essenca i još je na noktima iako se počeo polako skidati sa vrhova dok mi na desnom palcu počeo polako otpadat :(

Ukoliko se odlučite za kupnju ovog laka moja preporuka je da stavite nadlak,jer pranje ruku i kućanske poslove bez njega neće preživjet. Boja je idealna za Božić,Valentinovo a kad bi ga kombinirali sa lakom koji ima zlatne  glitere u sebi bio bi super u toj kombinaciji za Novu godinu.

                                 





Lak sam kupila na Flormar štandu u TC Joker gdje imate popost od -30% tako da vas lak sa 15kn dođe na 11kn i sitno. Volim crvene lakove a još više ovakve sa malinastim tonovima.

Koje lakove najviše volite? Koju boju najčešće nosite na svojim noktima?

Broj komentara: 7:

  1. vesela bojica :D
    još se smijem kad se sjetim kakvu si štetu napravila na flormarovom štandu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. rugalice jedna :P nije to ništa kolikoja mislim novih lakova uzet. na redu se depend i beauty uk lakovi

      Izbriši
  2. U mojem gradu, nažalost, nema Flormar lakića, ali mislim da sam ovakvu sličnu nijansu vidjela u Offertissimi. U zadnje vrijeme najčešće tamo kupujem lakove, super su mi Momentići :)

    Da ne zaboravim, na mojem blogu te čeka nagrada!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. žao mi je što nema flormar lakova kod tebe,ako ti mogu kako pomoć,slobodno javi :)

      Izbriši
  3. Flormar ima u Jokera? ;D Na kojem su katu?
    Boja mi je odlična!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da ti se sviđa boja! flormar se nalazi na 3. katu pri dnu ili kad ides od dućana svilanit pa dole ravno ili kad ides od cvjećarne i takka pa sa desne strane put dole. tamo je stand na kojem imas popust od 30-50% a osim lakova ima ruzeva,maskara,olovki... primaju i kartice za razliku o golden rosa koji uzima samo gootvinu u c

      Izbriši
    2. koji prima samo gotovinu u c1

      tipkovnice su me počele opsano zezat :/

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.