utorak, 1. travnja 2014.

Favorites of March

Pozdrav svima! Napokon smo ušli u mjesec travanj, meni jedan od najdražih jer slavim svoj rođendan za 24 dana! :D

                                              
 

Prošli mjesec nisam odstupala puno od svoje rutine, više-manje su isti proizvodi dok u ovom mjesecu dolaze neki novi proizvodi na isprobavanje jer sam već postojeće koristila ili čekala da ih potrošim do kraja. Što sam najviše koristila u ožujku pogledajte u nastavku

 
Olival prirodna kozmeika me jako oduševila, jer je ovaj piling jedan od najnježnijih koje sam probala a maska je odlična. Recenziju za Olival očekujte za koji dan :)

La Roche Posay je moja prva bb krema o kojoj sam već pisala na blogu i koja je kod mene uvijek u favoritima. Njezin kraj se polako već nazire.

Mixa miceralnu volim, jedino što mi kod nje smeta pumpica te sam je prebacila u bočicu od LRP miceralne zbog lakšeg korištenja. Miceralna je pri kraju te uskoro moram kupiti novu.

                                

MUA loose puder koji koristim više od godinu dana, treba ga jako malo a ja sam zadovoljna koliko mi dugo drži matiranu T zonu. S obzirom na količinu vidim da će još dugo biti moj vjerni pratioc.

Balea ureal lip balsam koristim uglavnom pred spavanje, ima ugodan slatkasti miris, nježne i lagane teksture, dobro njeguje i hrani usne. Također pri samom kraju a nakon njega bi voljela probati nešto drugo no nije isključena mogučnost kupnje istog :)

Maybelline Great lash lots of lashes maskara koju koristim zadnjih par mjeseci a naizmjenice skupa sa njom i L'oreal volume million lashes a recenzija će uskoro.

  Miyu podočjaković u sticku je moj najdraži kremasti stick, koristim ga uglavnom preko noći, zadovoljna sam kako mi nahrani područje oko očiju  te nakon što ga potrošim do kraja ( a ostalo ga je malo) planiram ponoviti naruđbu

                                   
 
Schauma je šampon koji je kod mene u stalnoj podstavi te uvijek njega i Pantene kupujem, ponekad uzemm neki drugi od Schaume samo zbog mirisa jer mi isti zna dosaditi nakon nekog vremena.

Afrodita losion za tijelo sa limunom i acai bobicama sam čuvala za proljeće jer volim voćne mirise koji osvježavaju i razbuđuju. Ovo je drugo Afroditinio mlijeko koje koristim, prvi losion sa mineralima mora je već u vrećici za empty post a odlični su i za uklanjanje makeup-a ukoliko vam vaše mlijeko nije dovoljno dobro za uklanjanje bb krema, pudera ili običnih maskara.

Balea sunny peach gel za tijelo je prekrasan, ugodnog mirisa i nešto gušće teksture nego što su njihovi gelovi za tuširanje. Dugo nisam bila  DM-a tako da nisam sigurna ima li ga jš uvijek na policama.

Dove sa mirisom grejpa i limunske trave je super dezodorans, ugodnog i osvježavajuće mirisa, i jedini koji me ne guši i od kojeg ne kašljem prilikom korištenja što mi se zna događati sa ostalim dezodoransima. Nepruža mi dovoljnu zaštitu od znoja, pogotovo kad sam pod stresom i kad se znojim više nego inaće.

 Nuxe Reve de Miel je moja omiljena krema za ruke koju koristim stalno ali i obavezno noću kako bi mi ruke ujutro bile meke i nahranjene. Ako samo 1 dan zaboravim na korištenje kreme ruke su mi suhe, bijele, te peckaju i svrbe.

                             
         
Nuxe Nirvanesque light je super krema za sprječavanje prvih bora, koristim je navečer kao noćnu kremu i već sada je došla do samog kraja,kao što možte vidjeti, dobro sam tubu zgužvala izvlačeći zadnje tragove ove keme :)

Afrodita Hydra Thermal je lagana,nemasna krema za lice koju koristim stalno i već je polako pri samom kraju. Osim Afrodite koristim i kreme sa spf od Avenea, uglavnom testere jer još nisam odlučila koju ću kremu sa viskim spf kupiti ove godine. Oba proizvoda sam naknadno slikala pa nisu na zajedničkoj slici svih korištenih proizvoda :(

                                         

Koji su vaši favoriti u ožujku, imamo li što zajedničko na popisu?                               

Broj komentara: 25:

  1. jel ti išta miyu smanjio podočnjake? tj. jel primjetiš kakvu promjenu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pisala sam već o podočnjakoviću u oom postu http://beautyblogbytina.blogspot.com/2013/08/miyu-podocnjakovic.html

      smanjio je podočnjake, i ne samo to nego mi dobro nahrani i kozu oko očiju tako da su i 'borice smijalice' kao i one mimičke manje vidljive

      Izbriši
  2. Super favoriti, čim malo spraznim (više mjesečne zlu ne trebalo!) zalihe, planiram isprobati i nešto od tvojih favorita!
    BTW ja slavim za tjedan dana :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga :) dakle slj. tjedan si naša slavljenica, juhuuuu :)

      Izbriši
  3. Ma jel tebi rodjendan 25.4?Jer i ja sam na taj dan rodena!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Super su ti favoriti, a meni se od svega najviše sviđa Podočnjaković. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga :) meni su olival i podočnjaković favoriti

      Izbriši
  5. Uuuuuu koliko rođendana ovaj mjesec, pa to je sjajno! :) Bome nemamo ovdje ništa zajedničko, ali me živo zanima recenzija Olivala i ove Great Lash maskare...strpljivo čekam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. to nas je 3-4 ovaj mjesec ili vise? recenzije uskoro :)

      Izbriši
  6. Moram isprobati taj piling Olivalov :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Dobri favoriti. Slažem se, travanj je krasan, a i približava nas svibnju koji je moj bday mjesec!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) dakle ti nam tek sljedeći mjesec slavis :) kojeg datuma?

      Izbriši
  8. Imamo imamo :) Obožavam ovaj Olivalov piling, a zanima me i maska jer sam se dvoumila dal da i nju uzmem. Također imam i Mua puder koji je ok, ali meni osobno nedovoljno matira :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To mi je drago čuti :) maska je super, lako se skida a koza je super mekana nakon upotrebe. Mua mi je ok, meni matira sasvim dovoljno dugo vremena. Vani ga sa sobom ne nosim jer mi nije potreban

      Izbriši
  9. Dobila sam tester LRP BB kreme i nakon korišćenja moje lice je burno odreagovalo, izašle su mi bubuljice. Pošto je svi hvale, pretpostavljam da sam dobila tester lošije proizvodnje. Divni su ti favoriti, volela bih da probam Mua puder:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jako mi je zao zbog reakcije na bb kremu od la roche posay-a. ja sam tester probala i bb kremu koristim normalno i nikakvih nezeljenih efekata nisam imala. mua je nedavno imala besplatan shipping, neznam hoće li imati opet, vrijedi pratiti :)

      Izbriši
  10. Od navedenih favorita probala sam Balea tuširalicu koja mi je odlična i Nuxe kremu za ruke koja mi je odlična za ruke, ali mi smeta preintenzivan miris. Afrodita Hydra Thermal kremu bih željela probati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da imamo malo zajdničkih favorita. Meni Nuxe miris uopće ne smeta niti ga ne osjtim tako intezivno a uzrok moze biti i moj rinitis

      Izbriši
  11. slažem se za Olival piling, stvarno je nježan, a učinkovit :D
    privlači me ovaj Afrodita losion za tijelo s limunom i Acai bobicama,,, ali si ne smijem kupovati barem 3 mjeseca losione :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. piling je odličan! afrodita je super, nakon njega mi ostaje balea losion sa onim shimmerom iz LE i tad ću njega koristit a dalje ćemo vidjet

      Izbriši
  12. Reci mi kakvo ti je generalno iskustvo sa Nuxe proizvodima? Mjerkam ulje vec neko vrijeme ali cekam da potrosim Dr Pasha mjesavinu sa arganom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlično! Sve kreme koje imam za lice i ruke su mi pogođeni. Nisu mi radili nikakav nered po licu, dok mi je krema za ruke vratila kozu ruku u normalu dok su rije nje bile bjele, hrapave, zategnute a krema ih je fino obnovila

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.