petak, 2. svibnja 2014.

Favorites of April

Pozdrav drage moje! Prošao je još jedan mjesec, nisam se ni okrenula a već je svibanj. Praznici, rođendan prošli, vijeme je da se krene dalje, s nadom da me sad očekuje bolje razdoblje :) Da neduljim evo prošlomjesečnih favorita :)

                                                  

Prošli mjesec sam ostala bez gela za čišćenje lica i miceralne i dok nisam kupila nove proizvode jedva sam izdržala. Ne zbog nove kupovine već zbog toga što nisam mogla trpit prljavštinu na licu. Da nebi bilo zabune, koristila sam  ja i druge preparate ali gel koji sam imala sve do prije par mjeseci počeo me isušivati i nivein gel za mješovitu kožu je bio spas dok isam kupila balein.

Balea gel za lice o kojem sam čitala sve pohvale i kojima je sa pridružujem. Super gel sa sitnim piling granulama, nježan, mirisan, super očitsi kožu nakon čega je čista, mekana i mirisna.

Mixa miceralna za suhu kožu sklonu crvenilu kupila sam u DM-a na akciji po cijeni od 29,90. U početku mi nije odgovorala kao sada. Skupa sa Balea gelom za čišćenje odlična kombinacija :)
       

Balea šampon za kosu koja se brzo masti sa ružmarinom i melisom. Šampon je gelaste teksture, ugodnog i osvježavajućeg mirisa. Kupljen prvenstveno zbog toga što mi se tjeme užasno ljuska kao da ste mi na glavu stavili ljuske od ribe. Dodajte još k tome perut, super kombinacija :( Upotrebom šampona ljuskanje se malo smanjilo, kosa mi je već treći dan masna, molim sve za preporuku i šampon u  koji se uzdaju za masnu kosu, tjeme koje se ljuska i prhut a da nije nužno Head&Shoulders.

Nivea in shower body milk sam već jednom imala i o njemu sam pisala ( klik) i ovaj mi je dobar, recenzija uskoro.

Balea gel za tuširanje je nešto gušće teksture nego na koje smo navikli, te zbog toga malo teže izlazi sam gel a kad dođete do samog kraja ostane ga još a je tubu potrebno dobro iscjedit ili prerazat škarama za iskoristit gel do kraja.

   

Nivea poweder touch sa kaolinom je dezodorans koji još uvijek koristim i za koji smatram da ga trebam još isprobat najviše na bijeloj odjeći jer je moj znoj jak, zato će recenzija ovog dezodoransa pričekati još neko vrijeme.

Avon krema za ruke sa glicerinom i magnolijom je divna, lagano mirisna krema za ruke koju koristim najčešće pred spavanje a recenzija ide kroz neko vrijeme.

Vichy idealia eyes koristim zadnjih mjesec dana, možda nešto i više, no nedovoljno dugo da bi dala konačni zaključak i napisala post pa ćete za ovaj proizvod pričekati još neko vrijeme.

Balea urea lip balm koristim već mjesecima i sad sam na samom kraju i super je proizvod za 9,90. Lagan, mliječne boje dobro hrani i njeguje usne te se ujutro probudim bez ispucalih usnica.

   

L'oreal volume million lashes excess maskara koju imam već mjesecima i polako je na izdahu. Ima super četkicu i ovo je pored Miss Manga treća maskara koju imam od njih. (miss mangu još nisam probala) Svoje dojmove napišem uskoro ;)

Essie jam n' jelly je moj najdraži lak koji koristim otkako sam ga dobila na BBD-u. Boja je prekrasna i vidim da će to biti jedan od češćih lakova kod mene ove godine, želim ga još malo nositi prije nego napišem svoje dojmove.

To je sve što se tiće favorita za travanj. Koji su vaši favoriti i imamo li nešto zajedničko na popisu?

xoxo, Tina

24 komentara:

  1. Prekrasan mi je ovaj Essie, a Mixu moram već jednom probati. Ja sam valjda jedina koja nije probala :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. @Dear Skin - nisi jedina, nisam niti ja još probala :)

      @Tina - i sama muku mučim sa masnom kosom, ali jedino mi H&S pomaže, i to onaj sa limunom (koji sam počela korisiti unazad dva mjeseca) tako nažalost, ne mogu ništa drugo preporučiti. Inače, zgodni favoriti :) :)

      Izbriši
    2. Essie je prekrasan a miceralna od Mixe odlična!

      Izbriši
    3. Aleksandra H&D pokušavam izbjeći, nesviđa mi se kosa kako mi izgleda, ja sam navikla na sampone glatke i guste teksture i kupujem sve samo ne njega

      Izbriši
  2. Od svega nabrojanog, najviše mi se sviđa Essie :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Essić je divan :D Imala sam Balea sorbet za tuširanje i odličan mi je baš zato što je gušće teksture. Vichy okoloočna kremica mi je za sad jako dobra, ali kao što ti kažeš još je prerano za ozbiljnu recenziju ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. balein gel je super ali me pomalo zivcira kad dođe do samog kraja jer ga tek onda nemogu koristit bez da sampon ne iscjedim do kraja sto to nije običaj sa njihovim standardnim gelovima

      Izbriši
  4. uf, gdje da počnem. prvo,kupila sam ovu baleinu umivalicu, odliiična je. same riječi hvale imam za nju. isto tako, zavoljela sam ovaj nivein in-shower, ali nisam sigurna da bih ga išla kupovati. što se tiče avonove kreme za ruke, nadovezat ću se na ono što si prokomentirala da ima sitne šljokice u sebi, stvarno ih ima! i na kraju ću se osvrnut na ovu vichy kremicu, nažalost, ja ne primjećujem neku veliku razliku, super je za okoločno područje, ali nisam nešto posebno oduševljena. Eto, ljubiiim te! :***

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidis meni je in shower super, ogotovo ako mi se neda mazati losionima, vuchy mi je posvjetlio podočnjake, krema za ruke je masna te treba cekati da se dobro upije. pozz iz kisnog splita :*

      Izbriši
  5. Imamo nekoliko zajedničkih favorita: Balea gel za umivanje, Nivea In shower, Nives dezić, Vichy okoločna i Essie u točno ovoj nijansi. Ma isti ukus imamo! ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. slažem se da je Balea gel za pranje lica predobar proizvod, lijepo i učinkovito čisti, a niježan je prema licu :D
    Balea urea balzam za usta sam i ja prije koristila, stvarno solidan/ugodan balzam :D
    Essie lak se čini jako lijep, uskoro i ja sebi naručujem neki Essie, ne mogu im odoljeti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. gel za lice je odličan, svidio se i mojoj sestri, koristila ga je i ona ali najvise ga ja koristim. essie sam prvi put naručila lani sa fell uniqua(?) mini lakove i super su a sve me došlo do 80kn

      Izbriši
  7. Jedva čekam da nam Essie pokažeš ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja isto, sad sam skratila nokte, ali to nije razlog sto još nepisem recenziju jer mi sam lak traje manje od ostalih a zelim vidit kakav je sa baznim lakom te bazni+TC

      Izbriši
  8. Essie je predivna bojica! Ni ja još uvijek nisam do kraja formirala dojmove o okoloočnoj ali za sada mi nije ništa spektakularno (nažalost). Mixa sam nedavno kupila dvije kreme za ruke za prvu probu, nekako uvijek volim nešto jednostavno prvo isprobati kad mi je novi brend :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essie je divna boja, ovu preporučam svima! Kod vichy-a treba vremena da se utvrdi stvarno djelovanje kreme ne samo kod njih već i kod ostalih proizviđaća. Meni samo posvjetli podočnjake nista drugo. Mixu koristim već neko vrijeme, druga miceralna, ali krema za osjetljivu kozu koja se vrti po tv-u mi ne odgovara

      Izbriši
  9. Baš me zanimaju dojmovi za maskaru... Imam je i ja, a meni je odlična!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maskara je super, traje bez problema, najbolje se skida sa kremastim odstranjivačima.

      Izbriši
  10. Odgovori
    1. Bilo bi dobro ako bi u ljekarni koja drzi vichy mogla dobiti tester pa da je probas

      Izbriši
  11. nivein dezić mi je skroz ok, čak i meni koja ne volim deziće u spreju, a vichy kremica ugodna, ali bojim se ništa više od toga :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. guši me i ovaj, mislim da ce svi ić na off list i da nema druge nego uzet roll on. vichy mi za sada samo posvjetli područje oko očiju, ništa vise

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.