ponedjeljak, 7. srpnja 2014.

New in #19

Bok šminkoljupci! Evo još jednog new in posta. Kupnja onog što mi je bilo najpotrebnije, malo darova od seke a ostalo je počelo polako dolazit na kućnu adresu. Od svega sam znala za 2 paketa, svi drugi su došli neočekivano.


Blazinice iz Mullera su jedine kojima se stalno vračam. Za cijenu od 6,50kn ima više od 100 komada. Vidjela sam ih u katalogu na sniženju te su manje od 5kn. Pakovanje od 120 komada je pri kraju i onda ostaje ovo od 90 i nova šetnja do Mullera :)

                                                

Sasvim neočekivano u sandučiću se našla koverta Bioderminih testera i blazinica koje imaju svoju torbicu te nakon što ih potrošim mogu staviti svoje.

    

Na kućnu adresu došao je L'orealov sprej za kosu i Aussie proizvodi.

       

Prilikom posjeta u DM-a ponovila sam kupnju Schaume, Balea vlažnih maramica te gela za tuširanje kojeg do sada  nisam viđala na njihovim policama a koji ima predivan miris.  Tu su i dva nova balzama od Rosala iako one prve nisam probala no planiram i njih uzet sljedeći put. Kantarionovo ulje sam uzela na preporuku i zahvaljujući njemu su mi manje rane zacjelile brže. Naravno, korišteno jedino navečer, a preko dana krema sa spf zaštitom. Balein gel sa pilingom prvi put kupujem i za sada sam zadovoljna.

 

Dok sam ja u DM-a kupovala ono što mi treba seka je kupila Max Factor lak Moon Dust kao zahvalu što sam joj pomogla oko maturalnog rada. Napuštajući Joker nisam mogla ne proć pokraj Yamamaya a neprimjetivši lakove u izlogu te sam uzela ovog plavca jer ovakvu boju još nisam imala. U Bipe sam uzela nail liner, prvi takav lak sa tako tankim kistom sa kojim se još uvijek učim rukovat i crtat po noktima.

              

Od Wet 'n Wilda došla je najhvaljenija Comfort zone paleta, crni lak, i glitteri za lice/ tijelo koji su predivni. Napravljeni i swatchevi te ćete ih uskoro vidjeti.

                                  

Opet jedan lak od seke, kojemu se nisam nadala i zanimljivo, svaku put pogodi boju koju nemam i svaka boja je pogođena te mi se oba laka sviđaju :) I seka je vidila dostavljača koji je isti dan u svega par minuta njiohovog mimoilaženja donio..........


                                           

Nuxe suha ulja koja su mi dugo bila na wish listi i kojima sam se divila na svakom našem blogu sada su našla put do mene. Sve slikano i swatchano osim dvi palete i sjajila tako da će uskoro i prve recenzije dok se neki proizvodi već dobro koriste a neki još čekaju na svoj red.

Što ste vi u zadnje vrijeme  kupili?

Edit: Produžuju se prijave za sudjelovanje u putujućim lakovima. Više o tome možete pročitati ovde.

Broj komentara: 30:

  1. Super se stvarčica našlo kod tebe, sviđa mi se Aussie torbica, vjerujem da će ti dobro poslužiti kao neseser a sigurno i njen sadržaj nije loš. ;) Iz Bioderme su ti stvarno poslali puno testera tako da imaš dosta materijala za isprobavanje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, Bioderma me svaki put iznova obraduje testerima, prvi put su mi ih poslali jer mi se njihova krema pokvarila, drugi put dođu blazinice i još par kremica koje kad se stave na hrpu izgledaju ovako iako sam ih već nekoliko potrošila no u ovoj gomili nebi se reklo. A torbica bi mogla posluziti za mojih skoro 100 lakova :)

      Izbriši
  2. Nuxe ulja i biodermina torbica <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nuxe <3 a kozmetičke torbice su uvijek dobro došle <3

      Izbriši
  3. I ja se uvijek vraćam Mullerovim blazinicama, nedavno sam kupila blazinice u Lidl-u - nikad više...Mullerove se najbolje, i to po najboljoj cijeni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lidl blazinice nisam probala dok se za Mullerove slazem :)

      Izbriši
  4. Baš mi je slatka ova Biodermina torbica za blazinice, za putovanja je odlična! Zanimaju me ove W'n'W šljokice, baš primamljivo izgledaju, a za Nuxe mislim da nemam što reći, osim da uživaš u uljima :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. šljokice su prekrasnih boja, idealne za ljeto ali ih nisam još probala, no svakako ide post ;)

      Izbriši
  5. Napokon Wet n Wild :) Jedva čekam tvoje mišljenje o njima!

    Super stvari, najviše me zanima Bioderma !

    xo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slikala sam W'n W samo nisam swatcheve palete napravila. To budem prije nego se vrijeme pokvari. O biodermi sam već pisala vise puta na blogu u favoritima i empty postovima

      Izbriši
  6. lijepo da su Nuxe ulja našla put do tebe :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Super stvarčice. Moram i ja probati Mullerove blazinice :D Kakav ti je ovaj Balein piling u odnosu na onaj gel za umivanje kog si imala (što se isušivanja tiče)? Baš djeluje interesantno, a razmišljam da li da kupim piling ili to radije obavim uljem i usitnjenim šećerom...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jeli mislis na balein gel onaj rozi? on mi je super a ovaj piling mi je drazi od baleinog zelenog koji je imao nešto grublja zrnca u sebi. mene je na kraju isušivao nivein gel za umivanje koji nije potrošen do kraja

      Izbriši
  8. Baš sam neki dan gledala ova wnw šljokičasta sjenila, mislim da ću se počastiti barem jednim :)
    Zavidim na NUXE uljima <3 :)

    OdgovoriIzbriši
  9. lijepe stvarcice, pogotovo nuxe :) balein gel za tusiranje izgleda zanimljivo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga :) da, ovakvo pakovanje balea gelova do sada nisam vidjela

      Izbriši
  10. Ove blazinice iz Mullera obožavam i ja, otkad sam ih otkrila kupujem samo njih. :)
    Od ostalog mi se najviše sviđaju Nuxe ulja, koje divote... <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mullerove blazinice su odlične! A nuxe... <3

      Izbriši
  11. lijepi noviteti :D
    blazinice iz lidl-a i sama volim, iako svaki put kupujem neke druge blazinice, da malo začinim stvari haha
    Yamamay lak je lijepi :)
    privlači me i ovaj L'oreal sprej :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga. Lidl blazinice nisam probala pa njih ne mogu komentirat. Yamamay me izneandio kozmetikom a lak još nisam probala

      Izbriši
  12. lijepe stvarčice si dobila na kućnu adresu :)
    Nuxe bih voljela recenziju, vidim da ih je podosta blogerica dobilo...
    Neki dan sam imala krizu sa blazinicama (dečko je potrošio zadnju) i znorela sam :P jer mi je najgore kad koliko god očistim lice uvečer, ujutro će se opet negdje nadzirati ona maskara od jučer :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, ne brini biti će recenzija Nuxe ulja. Posjeti Muller ako je u tvom gradu imas super blaznice za jako male novce

      Izbriši
  13. Wow koliko testera od Bioderme :D Valjda ću i ja jednom probati to Nuxe ulje koje svi hvale, izgleda primamljivo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ti testeri su se skupili u dvi pošiljke. ja ti od srca zelim da sto prije probas nuxe proizvode

      Izbriši
  14. Nice haul! Those Max Factor nail polish looks so interesting ^_^

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.