nedjelja, 23. studenoga 2014.

MMS: Dry marble nails

Bok šminkoljupci! Danas je na redu suhi marble, koji se za razliku od vodenog radi odmah na noktu, tako što se stavi 2-3 različita laka i tada se čačkalicom, iglom ili točkalicom povlače linije u različitim smjerovima kako bi se sve boje pomješale i stopile u jednu divnu šaru :) Inaće nisam fan ove tehnike, radila sam je danas prvi put. Nakon nekoliko neuspjelih  pokušaja manikura je tu   pa vas molim za malo milosti i razumjevanja :)

                                
                               
Nakon niza neuspjeha, odusala sam od baznog laka, tako da ovde nema evelina koji svaki put stavim  već samo lakovi. Sve sam lakirala svjetlim Depend lakom 136 nakon čega sam stavlja točkice Depend laka u crvenoj, narančastoj i zlatnoj boji. Sve skupa sam 'pomješala' sa točkalicom koja ima najmanju kuglicu na sebi.
Depend: 136,394,395,042. Top coat sam ovom prilikom preskočila jer u zadnje vrijeme manikuru držim jako kratko na noktima :( A kakve sam sreće zgužva mi se ili ošteti pa je takvu ne želim nosit i onda je odmah skidam sa noktiju. Pogledajte manikure ostalih blogerica :)


Broj komentara: 10:

  1. Sviđaju mi se boje, iako bi ja malo manje "miješala" :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam ali ja sam htjela da se boje lijepo pomješaju zato je to tako :)

      Izbriši
  2. Slazem se sa svim sto je Mala Palcica rekla. Boje su bas lepe. ^.^

    OdgovoriIzbriši
  3. ti si išla na apstraktni dizajn, priznaj :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Boje su super, slažen se sa curama. Imaš li možda essence sarkle sand nadlak? Ako imaš stavi ga priko manikure, mislin da bi to ludo izgledalo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nemam taj nadlak, imam onaj topper efect sa glitterima ali nisam nista kasnije stavljala

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.