nedjelja, 28. prosinca 2014.

Elixir face oil & skin treatment

Vjerujem da su mnogi od vas čuli za Elixir, domaći brend iz Osijeka. Elixir mi je na kućnu adresu prije dva mjeseca poslao svoje ulje, a kako sam zadovoljna s njim pročitajte u nastavku. Elixir mi je došao u kartonskoj kutiji koja je bila još dodatno zaštićena s pucketavim najlonom. Bočica je staklena, od tamno smeđeg stakla s pripadajućom pumpicom čiji je kraj malo savijen za razliku od sličnih pumpica. Takva pumpica je idealna jer zahvaljujući savijenom kraju možete pokupiti i zadnju kap ovog predivnog ulja. Također na sebi ima smeđu naljepnicu na kojoj piše naziv i namjena a meni je to simpatično jer me samo pakovanje podsjeća na stare farmaceutske bočice kakve su nekad bile.  Proizvod se treba čuvati na hladnom i suhom kako se ne bi pokvario. Također treba biti dobro zatvoren kako u proizvod ne bi nešto upalo, ishlapilo, pokvario  ili se prolilo.

                                             
                                                        
   

Elixir je zlatno-žute boje, predivnog cvijetnog ugodnog mirisa i lako se dozira. Mogućnosti ovog zlatnog ulja su bezbrojne: možete ga koristiti za lice, ruke, zacjeljuje rane, modrice čini manje vidljivima, regenerira kožu, višak sebuma drži pod kontrolom. Ja sam od depilacije imala nekoliko uraslih dlačica koje sam dirala i time si napravila ranu nakon koje je ostala mrlja na koži. Uz korištenje Elixira mrlje su postale manje vidljive.

Također, koristila sam ga umjesto kreme a ujutro sam se probudila s glatkom kožom lica bez suvišnog sjaja. Kako u onim danima imam prištiće  kojima ne mogu odoljeti a da ih ne diram, ovo ulje je doslovno isušilo rane koje su nastale istiskivanjem prištića. Imala sam i modricu na nozi koja je uz svega dvije primjene ( dva dana za redom) nestala i postala svjetlija. Ulje možete pomiješati s malo kreme za ruke a ako kremu nemate, bilo da je za lice, ruke ili tijelo samo par kapi ovog ulja je dovoljno za lice ili njegu ruku. Ja sam stavljala po 4 kapi Elixira, a ako bi i bilo više s njim bi namazala vrat, dekolte, ruke... Elixir je prirodan proizvod, a njegovih 30 ml će vam trajati jako dugo jer je potrebno samo par kapi! Za cijenu od 100 kn koliko je bočica ovog ulja omjer cijene i kvalitete je više nego zadovoljavajuć.

Sastav: bademovo ulje, ulje sjemenki marelice, ulje noćurka, ulje sjemenki grožđa, ulje ploda divlje ruže, nevenovo ulje, eterično ulje geranije i ylang-ylang.

   

Elixir je najbolje potrošiti u roku od 6 mjeseci od otvaranja. Elixir možete naći na facebook-u  te će vam rado odgovoriti na sva vaša pitanja. S Elixirom sam jako zadovoljna i sigurno neću stati samo na ulju, prvom prigodom naručujem i ostale proizvode iz ponude.

Jeste li probali Elixir?  

*PR proizvod. Recenzija je napisana osobno na temelju vlastitog iskustva.  

Broj komentara: 6:

  1. Moram ga nabaviti,stvarno su ga svi nahvalili :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mene je odusevio svojim učinkom, ne samo na lice već i za ostali dio tijela

      Izbriši
  2. Elixir je brend iz mog grada, a ja ga još nisam probala, shame on me :D Nadam se da će biti prilike da probam ovo ulje :)

    OdgovoriIzbriši
  3. mislim da bih s ovim trebala započeti ovu godinu, dobrih ulja nikad na odmet :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. to sigurno! Iz elixira su jako susretljivi i ljubazni i odgovorit će na sva pitanja a ulje je meni odlično

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.