petak, 10. travnja 2015.

Born pretty store nail art kistovi

Prije manje od dva mjeseca na kućnu adresu  došli  su mi kistovi za nail art od Born Pretty Store-a o kojima ću danas pisati u recenziji.

Kistovi dolaze u plastičnoj i prozirnoj torbici u kojoj se nalaze četiri kista. Svaki kist na sebi ima dodatnu zaštitu kako se kistovi ne bi oštetili prilikom transporta a niti kista ostala na mjestu. Kistovi su napravljeni od plastike  bijele boje te na sebi imaju male ružice što mi se još više svidjelo. Niti kistova su napravljeni od sintetičkih vlakana, koja nisu pretvrda ni premekana. S kistovima se lako rukuje te lijepo stoje u ruci. U kompletu se nalaze tri liner kista i jedan mali plosnati koji je dobar za onestroke painting, a može poslužiti i za čišćenje kožice nakon manikure.


         


   

U radu  s  kistovima sam najviše koristila akrilne boje dok mi je lak ovdje bio samo baza za nail art. Ono što mi se nije svidjelo kod kista je ostatak boje koji kist upije i koji  ostaje nakon samog čišćenja tako da mi je najmanji liner kist  pri samom vrhu više crne nego bijele boje. Niti kista su fleksibilne, te je s njima lako raditi jednostavne manikure, tj. bar ovo što ja znam napraviti.

                  

Inspiracije za manikuru je bilo dosta, a ja sam napravila tri manikure koje ću vam pokazati:

 
 
Prva manikura koju sam napravila je s motivom zebre. Pruge sam radila s crnom akrilnom bojom. Kistom sam uzimala malo boje te bi još prije samog crtanja višak odstranila. Na slici možete vidjeti i poteze kista te manje praznine kao i djelove gdje su linije podebljane, no odlučila sam ne dodavati još boje kako mi manikura ne bi bila previše debela i boldana kada sam već napravila samo nekoliko takvih pruga. 


Sljedeća manikura koja mi je ujedno i najdraža je tropska sa zalaskom sunca. Ovdje sam radila gradient preko kojeg sam crnom akrilnom bojom i kistom radila palme i ptice. 


Zadnja manikura koju sam napravila inspirana je bengalskim tigrom


S kistovima općenito nisam dugo radila tako da sam malo  izgubila mot  za  rukovanje s kistom te mi je trebalo i malo vremena da se naviknem na rad s kistovima. Pri svakoj manikuri sam uživala u radu s kistovima i  imam ideje za sljedeće manikure koje ću vam pokazati na blogu.  Uz  malo vježbe i prakse rad s kistovima mogu primjenjivati svi, bilo da ste tek početnik ili iskusni nail art umjetnik. Born pretty store kistove možete naći ovdje  po cijeni od 3.39$

Ako  kupujete preko Born pretty store-a možete koristiti moj kupon za ostvarivanje 10% popusta. *PR sample 

 

Broj komentara: 6:

 1. zgodne manikurice :D
  ne volim kistove s dugom dlakom, nekako mi ne ide baratanje s njima ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. hvala :) znam da kistovi s dfugom dlakom nisu svima po volji, ali bar ih mozemo skratiti na zeljenu duzinu ;)

   Izbriši
 2. Sviđaju mi se ružica ne kistovima :D
  I meni se dešava da kistovi upiju boju nakon korištenja :S

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. mene su ruzice odusevile u dizajnu :D a sto se upijanja boje tice izgleda da tu nema pravila gdje se kupuje i čiji su :/

   Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.