petak, 25. rujna 2015.

Born pretty store set za pečatiranje

Bok šminkoljupci! Ovo ljeto na kućnu adresu  došli su mi proizvodi za recenziju od Born pretty storea a među njima i set za pečatiranje noktiju. Kada sam prvi put vidjela set na stranici, nije mi djelovao tako veliko dok ga uživo nisam vidjela.

                              
   

Pečat je velik, točnije 6x4 cm što ga čini jednim od najvećih pečata koje sam vidjela i imala za pečatiranje noktiju. Na prvi pogled djeluje dosta veliko i nezgrapno pa čak i pretvrd za nokte, no nakon što se izvježbate s njim, nije ga problem držati u ruci i raditi. Pečat mi je u početku djelovao tvrd i mislila sam da mi uopće neće odgovarati mojim noktima. Međutim, kad se pečat otvori, vide se pregrade koje drže pečat a bez njih bi  u unutarnjem djelu bi bio još mekši.

                              





Pečat na sebi ima sjaj koji na slikama nisam uspjela uhvatit jer se on najbolje vidi uživo. Površina je glatka i sjajna i upravo zbog tog sjaja na pečatu nisam uspjela raditi manikuru dok nisam uzela papirnatu rašpicu za nokte i lagano izbrusila sjaj s pečata. Tek tada se dalo s njim raditi i motive s pločice je bolje prenosio. Svojom veličinom može bez problema i najduže nokte pečatirati.
  
    

Najbolji način čišćenja osim acetona je i trakicama selojtepa koje pokupe i najmanje nečistoće s pečata. Uz pečat dolaze i dvije strugalice u crnoj i bijeloj boji koje me izgledom asociraju na zvona. Strugalice su plastične i malo veće od pečata 7,5x5,5cm. Bez problema uklanjaju lak na pločici a da je pritom ne oštećuju. Lako se čiste, dovoljno je proći malo s blaznicom i acetonom i strugalice su ponovno spremne za rad. Na slici vidite Konadov lak za pečatiranje koji mi se nije vidio na najsvjetlijem laku pa sam manikuru napravila sa WnW lakom Black creme.

     

  
   
                 Essie mademoiselle/ Wnw Black creme

Bolje od ovoga nisam mogla, jedini lak koji mi se najbolje vidi i koji funkcionira sa ovim pečatom osim Konada je WnW koji je već došao do samog kraja tako da sam zadnjim kapima laka uspjela napraviti manikuru.

Sam set nije loš, ali ga početnicima nebi nikako preporučila. Ovo je ipak za iskusnije koji pečtiraju duže vremena, i koji su naviknuti na sve oblike i veličine pečata.  Set nisam uspjela naći na stranici od Born pretty storea pa vam njegov link ne mogu staviti no čim ga nađem post ću ažurirati.

Prilikom kupovine možete koristiti i moj kod za popust od -10% ali se popust ne odnosi na već snižene artikle.


        

Jeste li probali set za pečatiranje noktiju od BPS-a? Koje lakove koristite prilikom pečatiranja te koje bi mi još preporučili?

*PR sample 

                 

Broj komentara: 8:

  1. Imam BPS setove za pečatiranje i super mi odgovaraju. Koristim rozi dvostrani pečat i obični mali rozi koji je više za sitne detalje. Sa traženjem lakova sam se baš namučila, dosad sam otktila da mi najviše odgovaraju Flormar bijeli i crni, a pored njih koristim i Essence lakove. Naručila sam i bijeli i crni sa Born Pretty Store pa ću i njih testirati, baš me zanima hoće li mi odgovarati. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. te dvostrane pečate nisam probala, imam od konada i neku kopiju istog te ovaj veliki. od lakova mi zasad odgovaraju wnw a što se tiće ostalih lakova za pečairanje, njih još tražim

      Izbriši
  2. lol, meni je ovo perverzno velik pečat i zbilja ne znam za što bi taj mogao služiti... još uvijek se držim konadovog pečata, ni jedan novi mu nije ni blizu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imam konad i nije loš, samo za neke veće motive bi mi dobro došao onaj marshmallow jer ovi mali što ih imam mi ne odgovaraju svaki put

      Izbriši
  3. Odlična recenzija:)
    Ja sam ovaj pečat tražila ali su ga maknuli iz prodaje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Da, izgleda da pečata više nema iz prodaje :/

      Izbriši
  4. Ja kao da se uvijek branim kada vidim tvoje "nails" postove... ;) Ma, meni je to sve super, ali sam previše lijena za išta osim kojeg sloja laka, ako se i u tu avanturu upustim. Ideja pečata mi je u teoriji super. U praksi, no. Too much work :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da ti kažem jednu tajnu: kad neide izgleda kao mučenje, a kad krene ide kao od šale :D

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.