petak, 18. prosinca 2015.

Carolina Herrea 212 VIP Do you know what private means?

Prošle godine za rođendan dobila sam miris od Caroline Herrere i njezin poznati 212 VIP do you know what private means? Ovo je moj prvi miris od Caroline Herrere i nikad do sada nisam gledala njene mirise niti sam pokazivala bilo kakav interes za iste. Prošle godine kada sam dobila miris, bila sam jako iznenađena, što zbog dizajna bočice, mirisa i imena koji se krije iza njega.

                               
Miris dolazi u bijeloj kartonskoj kutiji, zlatnih slova koja djeluje elegantno, jednostavno i moderno. Miris je valjkastog oblika, veći dio je u staklenoj bočici kroz koju se vidi miris i raspršivač dok je na krajevima  zaobljen u obliku polukruga zlatne boje. Iskreno, kada sam ga vidjela, nisam se mogla prestati smijati najviše zbog samog oblika.

                                      
   

Miris mi se u početku nije nimalo svidio. Smetao me intezivan slatki miris koji me više podsjećao na karamelizirani šećer pa sam ga na neko vrijeme spremila u ladicu te mu nakon nekog vremena dala novu priliku. Miris je slatkih i jakih nota, koje podsjećaju na one stare mirise kakve su nekada imale naše bake. U početku je miris intezivan, sladak, a s vremenom postaje lakši, i slatkoća mirisa više nije toliko izražajna koliko prije a na koži ostavlja jednu ugodnu toplu notu. Pakovanje je napravljeno tako da sami miris ne može stajati uspravno kao većina parfema već ga treba držati polegnutnog a bilo bi dobro da ukoliko ga držite na ormariću bude nešto pokraj njega kako se ne bi otkotrljao na pod. Ja sve svoje mirise držim u originalnom pakovanju u ladici pored kreveta tako da su zaštićeni od izvora svjetla i topline. Ovo je miris koji je predviđen za jesen i zimu zbog slađih i težih mirisnih nota a isto tako i za nešto starije osobe, dok bi mlađima preporučila mirise lakših nota, a ako volite ovako jake mirise, puderastih nota s mirsom vanilije, ruma i mošusa tada za njega imam same preporuke. Miris je postojan, na koži se osjeti i nakon šest sati kod mene, a što je koža masnija miris se duže zadržava na koži. Također, ovo je miris kojeg ne trebate puno stavljati na kožu i za njega važi isto kao i kod makeupa manje je više. Carolina Herrera mirise možete naći u Mullera, Anabella parfumerijama i svim većim parfumerijama koje drže dizajnerske mirise. Cijene se kreću od 300ak kuna za 30ml dok je najnovija verzija s mirisom ruže i 350kn ako ne i koju kunu više. Ovo je miris koji zimi možete nositi svaki dan ili za posebne prilike.


Mirisne note: Passion friut, Rum, Musk, Gardenia, Tonka Bean, Vanilla

Sastav:                      

Kakve mirise volite te imate li mirise koje dijelite po godišnjim dobima?                              
          


4 komentara:

  1. Jedan od najboljih parfema koje sam probala :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam davno imala ovaj parfem i odličan je! Još je bolji njen parfem Sexy

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si ga imala i uživala u njemu. Dakle još Sexy imam probati i svidio mi se Pop :) Hvala na posjeti :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.