utorak, 1. prosinca 2015.

Favorites of November

Bok šminkoljupci! Prvi u mjesecu obično bude dan za favorite osim ako ne uleti nešto neplanski. I ovo su zadnji favoriti u ovoj godini. Već? Al' vrijeme ide.... Idemo i mi redom na proizvode ;)


                

Afroditina linija od argana  je super! Uljni gel njeguje kožu, masažno ulje se brzo upija, ostavljajući kožu mekom i nježnom a u kombinaciji s losiom njega kože više nije problem. Iako gel i losion prilikom otvaranja imaju slatkasti miris, on je izražajan samo po otvaranju dok prilikom korištenja nije toliko mirisan.

   

Nuxe suho zlatno ulje koristim za njegu vrata i dekoltea, ponekad skupa s kremom za lice ali najčešće samostalno.

Avon nutra effects je lagana gel krema koju koristim kako danju, tako i noću prije spavanja. Razlog tome je njena lagana gel formula koja se brzo upija u kožu a ujutro se ne probudim masnog lica niti mi radi nered. Ponekad je koristim uz Nuxe suho ulje za njegu vrata i dekoltea.

Avon nutra effects pjenica za čišćenje lica je nježna, blaga. Lagano i nježno ukloni nečistoću s lica a miceralna mi gotovo i nema što za pokupiti :)

Neutro Roberts sam kupovala najduže kad sam bila u Dm-a jer gotovo da nema drogerijskog roll on-a, sticka-a ili spreja bez aluminij klorida, alkohola i drugih sastojaka. Osim Biobaze koju sam već imala i koja mi nije bila ništa posebno Neutro Roberts me ugodno iznenadio, a kakav će biti na ljeto i hoće li dobiti svoju recenziju preostaje vidjeti u narednim mjesecima.


Carolina Herrera 212 VIP do you know what private means? (može li naziv biti još duži?) je slatki, topli, miris, koji je u početku intezivan, ali već nakon nekog vremena postaje ugodan na koži, ostavljajući jednu ugodnu slatku cvijetnu notu i toplinu. Svakako miris za zimu/ proljeće, nikao za ljeto i jesen.

 
 

O Apivitinim proizvodima sam sve natipkala ovdje, tako da ću samo ponoviti kako je balzam od pčelinjeg voska i propolisa odličan u njezi. Baleu sam dobila od sestre i sam balzam mi se na početku nije svidio, nekako mi je bio mastan, a kasnije sam se već naviknula na njegovu formulu i mazivost. Tako sam kombinirala  i rotirala dva balzama, od Balee zbog mirisa a Apivitu za njegu.

Essence u svojoj ponudi ima super nadlake i iako je BTGN najbolji nadlak koji postoji ni ostali nisu ništa manje loši tako da je ovaj sa slike onaj koji najčešće koristim u svojim manikurama.

Šampon ni ovaj put nemam, s nijednim nisam na TI, koji god sam imala više mi ne odgovara, kosa mi se na ovo prijelazno vrijeme iz jeseni u zimu počela mastiti, još k tome otpada tako da sam počela imati i noćne more s te strane. 

Koji su vaši favoriti za studeni? Što ste najviše voljeli?

Broj komentara: 8:

  1. Ja sam koristila gel kremu iz linije Avon Balance i baš sam bila zadovoljna, pjenu nisam probala, po tvom opisu mi djeluje učinkovito, možda ubacim u koju sljedeću narudžbu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si zadovoljna kremom za lice :) Pjenica je lagana, gotovo bez mirisa, balga, pa se nadam da će ti odgovarati

      Izbriši
  2. Fabulous favorites.. Wishing you a fantastic day.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlicni favoriti, posebno me raduje ovo Nuxe ulje koje jako zelim da isprobam! :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! Ja ti od srca zelim da probas Nuxe bilo sa zlatnim sjajem ili bez jer je prekrasno!

      Izbriši
  4. ja obožavam afrodita gelove za tuširanje,trenutačno imam od vanilije,a kako obožavam vaniliju pre zadovoljna sa s njim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taj od vanilije nisam probala ali mi je želja od pistacia također imati jer sam čula sve pohvale za njega

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.