četvrtak, 3. prosinca 2015.

Maybelline lash sensational maskara

Maybelline lash sensational maskara je jedna o kojoj se dosta pisalo otkako je došla početkom godine u drogerije. Iako ste vjerovatno pročitali dosta  recenzija i hvalospjeva o istoj, ja ću također prenijeti svoje dojmove.


             

Maskra dolazi u čvrstoj plastici,  rozo-zlatnom pakovanju koja je uža na krajevima a šira prema sredini. Većim crnim slovima piše naziv maskare.

Četkica je srednje veličine, blago uvijena. Čekinje su rijeđe raspoređene od veće prema manjima. S druge strane gdje je četkica ispupčenija, dlačice su veće, istog rasporeda, a prema samom vrhu su kraće.

         
   

Maskara je tekuća, mokre teksture te se brzo suši na trepavicama. Oblik četkice lijepo prijanja uz trepavice te će ih bez problema sve obuhvatiti. Zbog rijeđe raspoređenih čekinja, ne lijepi trepavice već ih lijepo oblikuje, dajući im volumen. Za mene s velikim trepavicama i spuštenih kapaka bilo je malo zamazanih kapaka ali to se lako riješavalo s vatenim štapićima. Od nanošenja pa sve do uklanjanja, maskara ne mrda s očiju! Stavljanje više slojeva je moguće, ali uzmite u obzir da bi vam tada trepavice mogle biti sljepljene.  Nije vodootporna ali se teško uklanja. Kod mene se najbolje pokazalo uklanjanje kremastim odstranjivačem iako bi je bilo lakše skinuti uljnim.

   
   
   

Ovo je moja druga Maybelline maskara koja mi se svidjela i za koju vjerujem da će kupovina biti ponovljena. Sada je izašla i novija verzija iste maskare  za koju se nadam da će biti jedanko dobra kao i ova. Maskaru možete naći u svim drogerijama  po cijeni od 79kn a zna se naći i na akcijama.

Jeste li probali Maybeline lash sensational maskaru? Koje maskare kupujete, i kakve četkice volite?

*PR proizvod

Broj komentara: 6:

  1. Obozavam ovu maskaru, jedna od najboljih koje sam probala! :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je isto odlična, ostavila mi je jako dobar dojam te se nadam ponovnoj kuovini iste :)

      Izbriši
  2. Nisam probala,imala san 2-3 njihove maskare i bike su okej,svida mi se cetkica ima slicnu maskara od essenca i super mi je pa mislim da bi i oba bila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, i meni se čini bar ovako po slikama što sam vidjela da nalikuje essence četkici

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.