srijeda, 20. srpnja 2016.

Catrice Glam&Doll maskara

Prije malo više od dva mjeseca na kućnu adresu došao  mi je  paket s proizvodima među kojima se nalazi i masakara o kojoj ću vam pisati. Maskara Glam & Doll dolazi u ljubičastoj-sivoj metalik boji, elegantnog pakovanja. Ispod gornjeg dijela maskare  je lagano suženje dajući joj pomalo oblik pješčanog sata.

                        

Na početku maskare jasno je istaknuta boja dok se na samom kraju maskare nalazi natpis, količina i rok trajanja. Maskara po otvaranju nema neki izraženiji miris, zapravo miris je tipičan za maskare. Četkica je napravljena od gume, lagano uvijena sa sitnim čekinjama koje su na krajevima  manje prema sredini veće te su prema kraju četkice ponovo manje. Četkica lijepo obuhvaća svaku trepavicu, lijepo ih razdvaja te maskaru nanosi bez problema. Formula maskare je za mene taman, ni previše mokra ni previše suha. Na mojim trepavicama četkica je poput češlja jer mi trepavice ne ljepi niti ostavlja grudice na njima. Isto tako nema osjećaja težine već su mi trepavice lagane tako da i zaboravim da imam maskaru na očima.

   

   

Na mojim dugim trepavicama maskara mi je dala više volumena nego duljinu što je za mene zadovoljavajuće. Maskara mi nije uzrokovala iritacije ili crvenilo očiju. Maskara se uklanja jednostavno i brzo bez puno muke. Biti će dovoljan kremasti odstranjivač ili koji već koristite. Na sljedećim slikama pokazati ću vam moje trepaice prije i nakon maskare:


  
           prije maskare i bez blica

 
      s maskarom i bez blica

   
       s maskarom i bez blica

Maskara se nakon dva mjeseca počela polako sušiti ali meni to ne predstavlja nikakav problem jer se i dalje mogu našminkati te mi dodavanje kreme ili kapi u maskaru još uvijek nije potrebno. Catrice je s ovom maskarom napravio odličan posao te se nadam da će maskara odgovarati svima koji imaju velike i duge trepavice a još k tome je i drogerijska i za cijenu od 31,90 kn smatram da je maskara odličan omjer cijene i kvalitete. Maskara se može naći u svim drogerijama, postoji još u crnom pakovanju, vjerovatno vodootporna verzija iako na polici nisam primjetila veliku razliku u natpisima.

*PR proizvod

Recenzija je napisana iskreno nakon dužeg perioda korištenja proizvoda. 

Nema komentara:

Objavi komentar

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.