srijeda, 28. prosinca 2016.

Božićni new in 2016

Dragi šminkoljupci! Prije nego krenem sa pisanjem, od srca vam želim sretan i blagoslovljen Božić. Nadadam se da ste Božić proveli u krugu svojih najmilijih, fino se najeli i uživali u obiteljskom i porodičnom druženju. Na Božić ste mogli vidjeti moj video u kojem sam otvorila darove i ukratko predstavila svaki posebno, a danas ću ih staviti i ovdje, ne svaki odvojeno već kao paketiće :)


                                      

Aura mi je dugo vremena bila na wish listi i sada sam imala priliku u Kozma uzeti ovaj set koji je bio snižen za -30%. Dago mi je što sam odabrala ovaj nude jer mi je crveni ruž po noći i onoj rasvjti koja je u drogerijama bip prekričav i narančastog podtona pa sam se odlučila za ovaj. Ruž je jako ugodan na usnama, dok sam lak još nisam probala.

   

Essence je imao divne poklon setove a meni se najviše svidio ovaj sa paletom, umjetnim trepavicama, sjajilom i dva laka. Sjenila u paleti su jako ugodna na dodir, a lakovi su još ljepši uživo na dnevnom svjetlu.

  

  

U tester box-u se nalaze dva full size proizvoda, Subrina phi šampon za suho pranje i Geomar kremasti piling za lice, Uriage krema za čišćenje lica u putnom pakovanju (?) te testeri Skincode maske za lice i Avene maskare za suzne i osjetljive oči.Tu je još i pickbox sa besplatnom aktivacijom koja traje 7 dana, te Numi proizvodi za održavanje težine. U paketiću se nalaze juhice ili shakeovi koje još nisam imala prilike probati jer mi je želja to probati za dabna dok ima sunca kako bih mogla slikati.

 

Iz Olivala je došao paketić na Badnjak ili dan prije, sa cc kremom, koja je ujedno i moja prva cc krema koju ću probati.

Jeste li probali što od navedenog? Što vas najviše zanima za recenzije?


4 komentara:

  1. Baš me zanima ovaj Subrinin suhi šampon, čini se obećavajuć

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Danas sam ga probala, fino miriše a pranje kose je uspješno odgođeno. Ovo je tek prvo korištenje a do recenzije će proći još neko vrijeme ;)

      Izbriši
  2. Ima sličan šampon, to jest iste marke drugačiji sastav i prelep. Sve u svemu post je bio prelepo napisan. Imaš jako lep stil pisanja, znaš lepo da se izraziš. Pratim te, pa bi mi bilo drago kad bi uzvratila.

    Blog: LifeInMyStyle | Novi post: Goals for 2017

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Šehada. Drago mi je da ti se sviđa moj blog. Pratim te :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.