subota, 3. lipnja 2017.

Olival čarobni piling za tijelo

Vjerujem da i sami znate koliko volim Olivalove proizode i koliko su se isti proizvodi našli u favortima i koliko sam posvetila recenzija. Iz Olivalove čarobne linije koja čini čarobno suho ulje i čarobno mlijeko za tijelo koje obožavam ♥ u liniju je dodan i čarobni piling za tijelo.

Pilinge za tijelo obožavam, pogotovo one šećerne koji su i malo grublji, zatim kremaste, a ovaj je drugačiji od svih. Po čemu?


Čarobni piling gel dolazi u plastičnoj bočici od čvrste plastike. Pakovanje je elegantno a zbog prozirne ambalaže možete vidjeti sami proizvod koji je predivan. Piling se otvara sa čepom na odvrtanje koji ispod ima manji otvor kroz koji izlazi dovoljna količina proizvoda koju  možete dozirati po potrebi.

                                                       


Piling gel je srednje teksture, ugodnog mirisa. U sebi sadržava zrnca marelice i masline koja su jako nježna prema koži i koja nježno a unčikovito odstranjuju odmrle stanice kože. Ja pilinge koristim nakon gela za tuširanje kao zadnji korak. Nakon ovog pilinga, koža je meka, nježna i glatka na dodir.


  

   

Sam piling gel biti će dobar i osobama sa osjetljivom kožom jer je nježan prema koži a u ovo ljetno vrijeme može se koristi i svakodnevno jer je blag prema koži.

Sastav:

  

Cijena pilinga je oko 50kn  za 200ml a možete ga naći u drogerijama te Nami.

Jeste li probali ovaj piling za tijelo?

*PR proizvod. Recenzija je napisana iskreno nakon dugog perioda korištenja bez utjecaja trećih osoba

4 komentara:

  1. Nisam probala ovaj piling gel za telo, ali deluje predivno :) Odlična recenzija!
    Magični svet lepote

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš ovaj piling probati što prije :)

      Izbriši
  2. Nisam probala ali vjerovatno hoću, same pohvale sam čula, koristim olival kreme, proizvode za sunčanje i suho ulje i prezadovoljna sam s njima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si zadovoljna sa Olivalovim proizvodima :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.