utorak, 20. veljače 2018.

Olival miceralna otopina s uljem smilja

Bok šminkoljupci! Danas vam donosim recenziju Olivalovog proizvoda, a riječ je o miceralnoj otopini. Miceralna o kojoj ću danas pisati je dvofazna, što znaći da se sastoji dvije faze: od ulja i vode. Kako djeluje te radi li svoj posao, nastavite sa čitanjem.


                             

Olival miceralna otopina dolazi u pakovanju od meke plastike. S obzirom da je ambalaža prozirna, možete vidjeti boju proizvoda i količinu. Sami čep je neštpo tvrđi, ali bez brige, nećete slomiti nokte otvarajući je:) S druge strane neće se otvoriti u putu pa možete biti mirni. Po otvaranju se osjeti miris smilja, a s obzirom da sam probala cijelu liniju od smilja, na sam miris sam se i navikla.


                              

Miceralnu otopinu je potrebno protresti prije upotrebe kako bi se faze pomiješale, te se stavi na blaznicu kako bi se uklonila šminka. Ja osobno koristim više od dvije blazinice, čak i kada nemam puno šminke na licu, jer volim temeljito sve očisti iako i sami odsrranjivači odrade dobar dio posla, ali ja kao ja moram to još dobro ponoviti da budem sigurna da je sve uklonjeno. U to još uključujem i dodatno čišćenje lica gelom ili pjenom.  Sama miceralna je blaga i nježna prema koži, pogotovo prema očima. Prilikom korištenja nisam primjetila da me peče za oči. Isto tako s obzirom da u sebi sadrži ulje, njeguje kožu lica, odlično uklanja makeup a ispadanje trepavica nisam primjetila što je ovom proizvodu dodatni plus.

Osobno ne koristim tešku šminku niti vodoootporne maskare, pa vam ne mogu reći kako bi se sam proizvod u tom slučaju ponašao, ali vjerujem da ne bi bilo problema i da bi tu također odradio odličan posao. Miceralna se troši ravnomjerno, tako da vam ni jedna faza neće biti  neravnomjerno potrošena.

Smatram kako je ovo jedna jako kvalitetna miceralna koja se može nabaviti kod nas. Miceralnu možete kupiti u drogerijama i dućanima koji drže Olivalov program po cijeni od 44,90kn. Pakovanje miceralne od 150ml će potrajati nešto više od mjesec dana.

INCI:

           


Jeste li probali Olival 2u1 miceralnu?

*PR proizvod. Recenzija je napisana iskreno i bez utjecaja trećih osoba.

          

4 komentara:

  1. Post ti je odličan.
    Pratim te uzvrati ako želiš.
    Nova sam pa bi mi značio tvoj komentar <3.
    http://mysweetworld9.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  2. Super predobar post.Probacu nesto iz Olival kolekcoje 😊

    OdgovoriIzbriši
  3. Post je odličan.Da,probala sam ali ne dvofaznu i super je.

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.