nedjelja, 8. travnja 2018.

Favorites of March

Bok šminkoljupci! Znam da me nema dugo i da su mi se postovi sveli na pisanje 1-2 puta mjesečno, što mi je iskreno žao, no trenutno sam u fazi kada sam zaokupljena poslovnim i privatnim životom zbog čega pati blog :(  Vjerujem kako će se i to s vremenom promjeniti jer ću do ljeta ili čak na ljeto seliti u novi grad gdje počinje novo poglavlje života i kojemu se još najviše veselim :)


Krenimo mi na favorite:


                                    

Početkom mjeseca imala sam seboreični ispad koji kod mene izbaci u području usana i nosa. U kombinaciji sa Avene losionom bez ispiranja i Durcay Kelual Ds kremom, seboreu sam uspjela staviti pod kontrolu te mi je sama seborea trajala kraće nego inaće.

Uraiage Xemose sam nastavila koristiti čim mi je prošla seborea te mi je ova krema super za dnevnu i noćnu njegu lica.


  

Olival sa ružmarinom i limunom m je jedan od dražih šampona koji mi lijepo očisti moju masnu kosu. O šamponu sam pisala recenziju.

Balea ima super regeneratore a znate i sama koliko Baleu volim tako dsa tu nema više što za dodati.

Avon Mrs. Frosti je jabuka sa misrisom cimeta čiji bi miris više odgovarao za zimu, ali kod mene sve prolazi bez obzira na godišnja doba. U Zadru na godišnjem sam voljela Avonovu kupku s mirisom čokolade.
Dekorativa je bila i ostala jednostavna: maskara, rumenilo i ruž ili olovka umjesto ruža.

Olovke su Essence 02 sweetheart,03 yummy berry, 10 berry on my mind.

Za rumenilo sam koristila Avon strobing duo, a ja sam korstila samo rumenilo koje mi se pokazalo odlično!

Maskara big &false je također od Avona, i sa maskarom sam zadovoljna te sam naručila sve mark maskare kako bi svaku mogla dobro probati pa je u planu i jedna usporedna recenzija.

Avon odstranjivač šminke koristim dugo godina, više i ne pamtim koje je ovo pakovanje po redu. O odstranjivaču imate i recenziju.

I to bi bilo ukratko sve za ove favorite! Topliji i lijepši dani su tu, a s njima će vjerovatno biti i više šminke i ostalih preparata koji će biti u skladu sa godišnjim dobom.

Koji su proizvodi vama obilježili ožujak?

2 komentara:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.