utorak, 15. siječnja 2019.

San čoko naranča maslac za tijelo i serum za područje oko očiju

Bok šminkoljupci! Danas vam donosim recenziju San kozmetike za koju vjerujem da ste već upoznati. I prije sam pisala o San proizvodima a recenziju imate ovdje.


San Čoko naranča maslac za tijelo

Maslac za tijelo dolazi u okrugloj, plastičnoj posudi, sa 150 ml proizvoda. Kada otvorite proizvod, naći će te zaštitni poklopac koji ga čuva. 


                     
                                         





Maslac je tamno smeđe boje, s mirisom čokolade i naranče a koji meni sve skupa miriše na jaffa kekse! Miris je stvarno neodoljiv! Maslac se lako nanosi na kožu, više je uljne teksture. Dovoljno ga je malo i brzo će se upiti u kožu. Ukoliko ga stavite više, trebati će malo više vremena da se skroz upije.

Maslac je izvrstan za njegu tijela, kao što sam rekla, potrebno ga je baš malo. Koža tijela je mekana, njegovana i nahranjena. Zbog eteričnih ulja koja sadrži u sebi nije preporučljivo biti na suncu 12 sati nakon nanošenja maslaca. Cijena maslaca je 81.90kn, rok trajanja 12 mjeseci.

Sastav: Helianthus annus (sunflower) seed oil, Cocos nucifera (coconut oil) Theobroma cacao (cacao) seed butter, Cera alba ( beeswax) Theobroma cacao (cacao) seed powder, Citrus aurantium dulcis (orange)  peel oil, Tocopheryl acetate ( vitamin E) Citrus limon ( lemon) peel oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf extract, linalool, limonele, citral.

Proizvod je 100% ručno rađen po receptruri mr.sc. Jagoda Ćerić mag. pharm. 

              
San Serum za područje oko očiju                       

 Serum dolazi u staklenoj bočici od tamnog stakla. Ima kapalicu koja je pri dnu lagano zaobljena kako bi se sam proizvod mogao lakše dozirati. Serum je namjenjen njezi u području kože oko očiju i usana. Po otvaranju se osjeti divan biljni miris, koji meni osobno nije puno jak. Serum je uljni koktel nara, crnog ribiza, divlje ruže, pšeničnih klica i smilja.


                                   
                                                       


Ulje je lagane teksture, zlatno žute boje. Dovoljno je malo seruma kako bi se proizvod nanio na područje oko očiju i usta. Ja sam serum koristila baš na okoloočnom području koje je suho, a zahvaljujući serumu, koža oko očiju je postala čvršća, nahranjena, vidljvost površinskih bora je umanjena.

Za cijelo okoloočno područje dovoljne su 2-3 kapi kako bi se serum što bolje upio. Ukoliko stavite više proozvoda, tada će vrijeme upijanja u kožu biti malo duže.


                                                     

                                        
                                            
          
 Serum mogu koristiti i mlađe osobe kao prevenciju protiv pojave bora a i sam serum se može koristiti na cijelom licu. Serum je najbolje koristiti preko noći, bar sam ga ja tako upotrebljavala kako bi se koža nahranila ovim vrijednim sastojcima.

Serum sadrži 10ml i traje 12 mjeseci a cijena je 85.90kn. Ako uzmete u obzir da vam ovog seruma treba malo, tada se serum više nego isplati. Serum je 100% ručno izrađen bez parabena, umjetnih bojila, silikona,umjetnih mirisa i konzervansa te nije testiran na životinama. Serum je napravljen po recepturi mr.sc. Jagoda Ćerić mag. pharm. 

Sastav:  Tiriticum vulgare (Wheat) germ oil (ulje pšeničnih klica), Ribes nigrum (Blackcurrent) seed oil (ulje crnog ribiza), Punica granatum (Pomegranate) seed oil (ulje sjemenki nara), Rosa caninca (Wild rose) fruit oil (ulje ploda divlje ruže), Decyl oleate**, Pelargonium graveolens (Geranium) leaf oil (eterično ulje geranij), Tocopheryl acetate (Vitamin E), Helichrysum italicum flower (Immortelle) oil (eterično ulje smilja), Rosmarinus officinalis leaf (Rosemary) extract, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus anuus(Sunflower) seed oil ( ulje suncokreta), Rosmarinus officinalis (Rosemary) extract (ružmarin), Geraniol*, Citronellol*, Linalool*, Limonene*
                           

*PR proizvod. Recenzija je napisana iskreno bez utjecaja trećih osoba                          


1 komentar:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.