četvrtak, 8. listopada 2015.

WnW Olovka za obrve E 6231 Brunettes do it better i Brow shaper E 631

Kada mi je krajem ljeta došao paketić od Wet n Wilda među njima su se našli proizvodi za oblikovanje obrva: olovka za oblikovanje obrva u nijansi Brunettes  do it better te olovka s voskom.

Brunettes do it better

WnW o proizvodu: Pomoću četkice oblikujte trepavice, te olovkom formirajte željeni oblik.

WnW olovka dolazi zaštićena prozirnom plastičnom folijom  što je po meni prednost jer tada možete biti sigurni da proizvod nije dirao nitko prije vas. Olovka ima dva  prozirna plastična čepa kroz koji se vidi četkica  te olovka za trepavice. Olovka je tople smeđe boje, mekane teksture. Olovku je zbog teksture lako koristiti no ja osobno više volim sjenila s kojima lakše popunjavam obrve.

                      

   

            

 

Olovka se lako oštri ali se i mrvi. Nedugo nakon oštrenja olovke vrh je izgledao kao da sam olovku koristila dugo prije samog oštrenja te mi se s te strane nije nimalo svidjela. Četkica je super, ja sam je više koristila za češljanje obrva i blendanje olovke. Sama četkica bi bila još bolja kada bi se mogla uzeti pojedinačno. Olovke ne koristim za popunjavanje obrva, kako sam već rekla, iz razloga što s olovkom ne dobijem tako prirodne obrve kao što ih dobijem sa proizvodima u prahu. I ranije sam probala olovkom popunjavati obrve ali to nije to.

Sastav: Cera Alba, Copernicia Cerifera Cera, Ceresin, Petrolatum, Ricinus Communis Seed Oil, Phenoxyethand, Sorbic Acid, / Iron Oxides / CI 77491 CI 77499 Chronium Oxide, Greens / CI 77288, Yellow 5 / Lake/ CI 19140 (0614)

Brow Shaper

WnW o proizvodu: Izvrsna formula od posebnog voska i ulja koja omogućuje savršeno oblikovanje obrva.

 
  
   

Olovka je  deblja od olovke za popunjavanje obrva, također je zaštićena folijom od otvaranja te na sebi  ima plastični i prozirni čep. Vosak je mekan, bijele boje. Lako se oštri ali i ovdje se ponavlja situacija kao i kod prethodnog proizvoda: Iako je olovka naoštrena, vrh se mrvi te ostaje lagano zaobljena. Dobiti vrh kao na slici nije jednostvano kako se čini te prilikom oštrenja izlazi i više voska. Obrve i sitnije dlačice drži na mjestu ali mi se ne sviđa sjaj koji olovka daje obrvama.
Isto tako imam malu zamjerku na pakovanje, jer se prilikom skidanja zaštite s olovke skinuo i dio natpisa.

Sastav: Ceresin, Petrolatum, Cera Alba, Copernicia Cerifera Cera, Ricinus Communis ( castor) Seed Oil, Phenoxyethanol, Sorbic Acid ( 1114)

Nažalost ovo su proizvodi koji mi nisu odgovarali, dok vosak i prozirne gelove ne koristim otkako ostavljaju mokri izgled na obrvama a sjaj pogotovo. Više volim sjenila i mini četkice koje dolaze uz njih s kojima mogu precizno popuniti obrve.

Wnw proizvode možete kupiti u pojedinim Dm drogerijama te Accessories dućanima. Cijene olovaka su 18,90 a rok upotrebe je 12 mjeseci od otvaranja.

Koje proizvode koristite za popunjavanje obrva? Koristite li više olovke ili sjenila?

*PR proizvod. Recenzija je napisana iskeno nakon određenog vremena testiranja proizvoda.

3 komentara:

  1. A da budem iskrena, ni na slikama ne izgledaju obećavajuće ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakom proizvodu uvijek dajem šansu, a nakon korištenja vidim da li on stvarno vrijedi ili ne :)

      Izbriši
  2. Nisam probala medjutim i ja sam za varijantu iscrtavanja obrva sa senkicama :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.