nedjelja, 27. ožujka 2016.

MMS: Spots / Dots

Drage moji čitatelji Sretan vam Uskrs! Nadam se da ste današnji dan proveli u krugu svojih najdražih, fino se najeli i da sada uživate i odmarate. Danas na Uskrs na noktima nosimo točkice. Ja sam svoju manikuru zamislilakao točkice koje se preklapaju i čine vodopad.  Tako nekako. U svakom slučaju željela sam mnoštvo točica u više boja i nadam se da sam u tome koliko - toliko uspjela.

                        
   

Na nokte sam nakon baznog laka stavila dva sloja Essence va-va voom a nakon što se lak u potpunosti osušio na nokte sam stavila dva Avon laka, prvo sam s točkalicom nanosila jednu boju, zatim drugu. Kutije od ovih lakova nemam, a kako je riječ o gel lakovima koji nemaju natpis na sebi tako nisam ni sigurna o kojim je točno lakovima riječ :( U pokušaju nadogradnje manikure nije uspjelo onako kako sam mislila da bude još efektnije tako da je sve ostalo ovako kako je.

 
Ne zaboravite pogledati manikure ostalih cura :)



   

Broj komentara: 8:

  1. bas je zanimljivo :D ovo nisam prije vidjela :D ja bih upotrijebila vise nijansi da se stvori veci efekat vodopada :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ovo vidjela na pinterestu pa sam pokusala naraviti no nije ispalo bas kako sam zamislila. Da, trebalo je s više boja da bude efektnije pa sam se mislila između bijelog laka no kako sam ovog kupila a nisam ga nosila onda sam njega izabrala

      Izbriši
  2. Sviđaju mi se takve tačkice, samo mislim da bi bilo efektnije da si stavila samo dva reda pri vrhu, kao neki funky french. Vizuelno bi ti i produžilo nokat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nešto slično sam već radila u francuskoj manikuri, mislim preklani. Drago mi je da ti se sviđaju točkice :)

      Izbriši
  3. Predivni su noktići. :D

    https://myblogmything1.blogspot.ba/2016/03/tag-potrosi-5-do-ljeta_28.html?

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.