subota, 24. rujna 2016.

Afrodita secret garden lovely roses gel za tuširanje

Afrodita je ovo ljeto napravila novu liniju gelova za tuširanje Secret Garden koja se sastoji od četiri gela: dva gela su uljna a druga dva kremasta. Tako između četiri gela možete izabrati: Magnoliu ( uljni) Ružu (kremasti) Orhideju (uljni) i Božur (kremasti) gel za tuširanje. Ja sam imala priliku probati kremasti gel za tuširanje sa mirisom ruže.

                                               
 

Gel dolazi u pakovanju od meke plastike, prozirne boje kroz koju se vidi sam proizvod. Gel krasi prekrasna naljepnica s motivom bijelih ruža. Na poleđini se nalazi opis proizvoda te sastav. Gel je kremaste teksture, ugodnog, cvijetnog  i ne napadnog mirisa. Meni se osobno sam miris jako svidio.
Gel dobro radi svoj posao a da pritom ne suši kožu. Miris se osjeti još nedugo nakon tuširanja.

Sastav: 


Probala sam dosta Afrodita gelova za tuširanje i sa svakim sam do sada bila zadovoljna. Moji osobni favoriti su uljni gelovi za tuširanje od jojobe i argana. Vjerujem kako će te kod Afrodite naći gel koji će vam po svemu odgovarati.

Cijena gela za tuširanje je 15kn dok sam ih u Dm-a vidjela na akciji po 13,90 pa ih svakako pogledajte. 


Jeste li probali novu liniju gelova za tuširanje? Kojim gelovima ste ostali vjerni te koje mirise u gelovima najviše volite? 

*PR proizvod.

Broj komentara: 6:

  1. Super su, ovaj nisam probala. Najviše volim i koristim nivea i dove :) a super su mi i jaako mirisni i osvježavajući iz avona :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Niveu dugo nisam probala dok sam Dove koristila ovo ljeto. Avonove gelove i kupke također imam u zalihama pa i njih rado koristim. Drago mi je da ti se sviđaju gelovi za tuširanje od Afrodite

      Izbriši
  2. Afrodita mi ima jedne od dražih tuširalica i jako im se često vraćam :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Volim Afroditine gelove, najdrazi mi je piling gel. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Piling gel nisam probala no svakako budem ;)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.